Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Am pus poze si filmulete pe dropshots
... Mai trimit inca o data parola pe contul comun.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Florentina G spune:
Neatza!
Uraaaaa, am fetitza mare, am dus-o la gradi!
A fost asa de cuminte, a intrat in clasa si studia de la distanta copiii, jucariile, am urmarit-o cat a fost usa deschisa, apoi a venit educatoarea si i-a dus la spalat pe manute ca venea masa.
Abia astept sa merg sa o iau, sa-mi povesteasca cum a fost prima ei zi de gradinita!
La 11.00 sun la spital sa iau rezultatul secretiei.
Danelutza, multa sanatate sotului...... of ca nu te iau in serios decat daca trec printr-o experienta din asta sa se trezeasca la realitate!
Elisor, data trecuta la sange a stat, doar ca a plans un pic.Apoi arata mandra plasturele tuturor si nu ne-a lasat sa-l atingem pana n-a cazut singur. Acum a fost aiurea ca o tineam in brate si asistenta a insirat langa ea toate acele si recipientii pt. recoltare si cred ca s-a speriat si mai rau decat era.Imi pare rau ca nu ti-am zis mai devreme de spray... daca imi aduceam aminte mai din vreme te-as fi sunat, parol! Sper sa ai parte de o experienta daca nu placuta.... macar nedureroasa si data viitoare sa mergi cu incredere si curaj!
Nelia, ai dat reprezentatia de tango aseara? Ma da' ce artisti sunteti voi acolo!Bravo!
Patrick o cauta pe Maya prin toata casa, face o fatza trista de parca ar da in plans: une e Maya? A nitza? Aaaaaa!
Va pup, ma duc sa mai beau o gura de cafea cu Dan ca e gata de plecare.
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
elisor spune:
Buna dimineata la o 
Florentina o duci la program prelungit, nu? Sunt asa dragalasi cand se-apuca sa povesteasca de gradi, Bianca imi povestea deunazi ca d-na Pescaru s-a suparat din cauza celor de la teatru care au venit mai devreme si copiii n-a apucat sa-si termine pisicutele de colorat, toate amanuntele trebuie sa le dea, dar nu toti sunt la fel, Andreas nu ne spunea mare lucru desi era si el un vorbaret, povestea doar ce vroia el. Ce dulce-i Patrick cum i-a simtit imediat lipsa surioarei, ce se face el fara Maya lui, of.
Si copiii mei desi se ciondanesc cand sunt impreuna se cauta si se doresc cand lipseste unul, in special Bianca intreaba de el.
Si toanta aia de la spital nu s-a gandit ca ii recolteaza unui copilas si ar putea sa nu faca parada de ustensile, sa fie mai discreta. Secretia aia tot pentru infectie urinara i-ai facut-o? Nici nu mi-am imaginat ca se poate face la fetite atat de mici.
Am vorbit cu Gabriela (Mercedes), erau in drum spre casa toti, Bianca a fost operata, i-au pus o sarmultita, pe care i-o vor scoate peste 6 luni, si manuta in ghips. A avut anestezie generala.
Nu a mai intrat sa ne spuna nimic pentru ca Bianca a cerut-o la spital si a stat si ea peste noapte. Cand se linistesc o sa ne povesteasca ea mai multe.
Gabi, am uitat sa te intreb, care manuta e?
Eu imi fac de lucru una alta prin casa, fac ceva de papa, astept reteta lui Teddy, daca nu ma uita
si astept...toata noaptea m-am framantat cu visele in cabinetul doctoritei.
Merg sa vad pozele Neliei si revin...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Elisor,
de vestile bune despre Bia lui Mercedes, ma bucur ca au trecut cu bine de operatie, asteptam cu sufletul la gura.
Scuze ca nu ti-am scris inca reteta de minestrone, nu am uitat insa caut una(
) ca reteta personala nu am, o cumpar surgelata si mai adaug cate un morcovel, cartof, etc, iar cand e gata bag blenderul in ea si o fac supa-crema, pun umpic de ulei de masline si parmezan si e super. Am inventat o reteta de minestrone ultra-rapid dar inca-i in probe, e cu boabe de fasole, linte, ceci (naut, cred), cereale, etc, o s-o pun aici cu poze dupa ce reusesc s-o execut.
Danelutza
, multa sanatate lui Tito
!
Va las ca merg sa-mi iau piticul adormit de la gradi (azi dimineata nu s-a putut trezi, am imbracat-o in pat si am luat-o pe sus, a dormit tot drumul si in brate la mine de la masina pana la usa gradinitei!
Imi era mila de ea dar n-am ce sa fac, ziua desi doarme putin (1-1.5h, altfel nu rezista pana seara), noaptea nu vrea sa se culce nicicum si avem razboi pana dupa doispe' de adorm tot nervoasa si cu dureri de cap din cauza ei.
Mercedes spune:
Multumim fetele ca v ati gandit la noi sunt convinsa ca alaturi de cel de sus si gandurile voastre ne-au ajutat.
Am scapat de prima faza .Operatia a inceput luni dimi de pe la 9.45 pana la 12 aproximativ, a fost o vesnicie. Nu am mai intrat deoarece duminica dupa ce v-am scris ca sunt acasa ca bia ma expediat acasa la ora 23 am primit telefon de la sotu ca urla ca din gura de sarpe sa revin la spital asa ca... m am reantors. Ieri am iesit din spital pret de 2 ore sa ma spal si am mers din nou inapoi, am fost internata cu ea in spital.
Important e ca e ok,probail din cauza accidentului a socului cand doarme se trezeste brusc si plange cateava secunde si adoarme la loc.
Manuta stanga a fost operata.
Si ca sa va dati seama ce o fi in sufletul ei ... ea ma imbarbateaza pe mine,, mami lasa tlece,, ori mami de ce curge apa din ochii tai? mami plangi?
onixone spune:
Mercedes: toate gandurile bune sunt indreptate spre voi.M-ai facut sa plang cand ai spus de sotul tau.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
CORNELIA: Stefan merge la gradinita Amicii nr 12 cumva?
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Gabi, draga de ea, tot la mamica ei se gandeste...bine ca nu mai are dureri, bine ca e stanga (banuiesc ca-i dreptate). Are avantajul varstei, oasele se sudeaza repede si daca sunt puse in pozitia corecta numai cicatricea ii va mai aminti de accident. Ma gandesc ca trebuie luata in considerare si partea psihica, trauma, sa scape de reactiile de sperietura. Cand o externeaza? Un
si refacere rapida!
Apropos, ai o voce foarte placuta
!
Teddy de cautat pot si eu, nu-i nici o graba, vroiam asa cum o faci tu, ca e mai delicioasa
...astept sa fie gata cea din probe, pana atunci fac altceva. Mersi oricum
!
Aseara mi-a adormit Bianca pe fotoliu, n-am mai putut sa-i dau medicamentele, iar eu profitand de somnul ei am stat pana tarziu uitandu-ma la filme, iar de dimineata cine tragea de mine sa ma scol? Bianca, normal, s-au inversat rolurile
. Ii spuneam sa ma mai lase numai putin sa dorm. A fost asa de scumpa, mi-a dat un pupic si a zis ca-i e mila de mine si ma mai lasa cinci minute.
Nelia pe langa miscare e si distractiva lectia de gimnastica, mai ales pentru Lisandru
, care a cotrobait pe acolo, a misunat, a explorat...frumoase pozele, ti-ai reparat aparatul sau e altul?
L-am vazut si pe Raducu
, grasunel si preocupat nevoie mare sa desfaca o cutie cu crema.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gusta spune:
Danelutza
,cum ma pui tu sa scriu cand eu numai vreau sa zic
.Multa sanatate lui Tito si sa fie bine.
Mercedes la fel si voua.
Si daca a zis Danelutza am zis ca nu e frumos sa nu va zic ca aici am inceput eu zilele mele pe DC ,ca nu scriu asta e altceva dar va citesc si ma gandesc la voi.La noi situatie nu e roz ca altfel nu se poate,se pare ca la puiul mic i-au gresit operatia de polipi de asta e mereu racita si cum incepe raceala incepe tusa nenorocita si voma.Asa suntem in fiecare luna ,da luna asta am dat-o de tot in bara ca nu mi-a mancat 3 zile nimic si ieri mergand la medic am primit medicamente ,spray special de nas care se da numai in cazuri de urgenta,plus antibiotic ,plus ca voi tot facem aerosoli.Maine o duc sa ii ia sange
, nu am ce face medicului nu ii place deloc cum arata a slabit e palida vinetie ,sunt nedormita nu stiu de cat timp am luat raceala de la ea si tot asa da ma rog sa iii fie ei bine ca pe mine la container.De la gat in sus are numai puroi si infectie de asta face si otita canalul de legatura dintre nas si gat e plin de pungute de puroi.Tuseste ,varsa eu o curat in gura ca se inneaca si tot asa,spal ,curat si intretin atmosfera.
Poate nu sunt normala in vorbire,poate nu o sa intelegeti nimic din ce a scris ,stiu doar ca lui Uti nu ii este bine si restul nu conteaza.
De ganduri bune am nevoie si sper sa reusim sa aflam misterul acestor raceli repetate si a tusei si vomei.
Marilena si Mara Augusta
lucas spune:
Gusta nu am stiut de Mara. cum naiba i-a gresit operatia de polipi??? doamne prin ce treceti si voi. Multa sanatate!
mercedes ma bucur ca ati trecut bine de prima faza, sigur o s afie bine. ai o fata tare curajoasa.
Danelutza , nu te supara pe sotz, este trist de boala si va iubeste mult!! o sa vezi ca in curind dupa antibiotic o sa se simta mai bine si o sa rideti de povestile de ieri. un lucru bun, s-a lasat de fumat!
florentina felicitari pentru gradi! la ce doctor ati fost la Budimex?