dece romanii?
Raspunsuri - Pagina 4
ioanadara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ . Ca o concluzie, in cazul Italia-Romania sunt de vina atat italienii cat si romanii criminali. Si de aici, toata nebunia aferenta. |
Lady, atunci cand chiar tu spui: "romanii criminali" deci recunosti faptul ca nu sunt minciuni, eu cred ca nu mai are sens sa "imparti " vina.Vina criminalilor nu poate fi egalata de vina presei italiene, de rautatea natiei italiene, de imprejurarile istorice , de etnie, etc.
Sunt criminali, CRIMINALI.Imtelegi? Nu exista nici o scuza pentru asta .Totul in rest inseamna vorbe.
ioanadara spune:
Asta-i realitatea .Pumct.
De ce romanii? Pentru ca pe pasaportul celor care au ucis scria : roman.Simplu.
Ce a-ti vrea ? Sa nu se spuna? OK .Dar nu se schimba nimic esential.
Sa se spuna si de altii? OK.Dar nu se schimba nimic esntial.
Sa se mentioneze langa text faptul ca de fapt avem o tara frumoasa si ca nu suntem toti asa? Sa se faca si asta dar nu se schimba nici acum nimic esential.
Pe pasaportul a a mult prea multor ucigasi in Italia scrie : roman.
petra spune:
Cineva spunea aici "ca infractorii romani sunt problema statului roman!". eu una nu vad ce poate face statul roman in chestia asta. Ce sa faca ? sa-i aduca inapoi acasa cu japca-asta inseamna ca ingradeste omului dreptul la libera circulatie. francezii le-au dat bani buni la romanii prinsi fara acte pe la ei, i-au adus acasuta cu avionul si ei declarau la tv. in aeroport ca ei se duc acum acasa, dar peste 2 saptamani se duc iar "la franta" ca acolo au cu ce trai ! Cred ca va dati seama de care rromani era vorba.
Eu una stiu ca in momentul in care mergi la cineva in casa ii respecti regulile: asa este si cu respectarea legilor in statele unde se duc romanii.
Pe italieni ii compatimesc si nu prea. Si stiti de ce ? pentru ca au mers romanii si au facut acolo munci grele si/sau destul de prost platite pentru un italian. Romanii au acceptat orice suma de bani pentru ca acea mica suma insemna enorm de mult fata de nimicul absolut avut in Romania. Acum ca lucrurile s-au mai stricat peste tot in lumea asta incep sa se auda tot mai multe rele despre romanii din diaspora. De ce nu i-a laudat nimeni cand au facut treaba buna.
Si nemtii s-au confruntat cu valuri de infractori romani dar s-au pus pe treaba si i-au strans, arestat , judecati si gata.
mariamunteanu spune:
Vikinga, de acord cu tine.
Diala, citatul din Napoleon se potriveste ca nuca in perete cu subiectul.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui valentinag Aaaa,nu Maria,ei sunt si cetateni europeni!Cand ne-au primit la ei,ne-au primit cu bune si rele,acum au vazut si ei cum e cu relele,ca noi stiam prea bine! |
Nu ne-au primit la ei, ne-au primit in randul lor. E o diferenta.
ilse spune:
citat din mesajul lui vikinga Am frate cu job f onorabil acolo si si-ar dori ca legile italienesti sa fie mai putin permisibile cu emigrantii. Ca sa ajunga sa fie ca in germania ori stiu eu canada, sist respectiv ii trebuie si o baza legala. Lor le trebuiesc legi noi, e clar ca asa nu pot rezista la infinit. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Ei nah.Adica el dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, e Domne in Italia sa inchida frate granitele pentru restul compatriotilor lui ca din 1000 sa zicem care vor sa emigreze toti sunt infractori, nu e unul de buna-credinta.
Jenanta mentalitate, venita tot de la un emigrant, nicidecum italian.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui ilse Ei nah.Adica el dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, e Domne in Italia sa inchida frate granitele pentru restul compatriotilor |
N-a zis sa inchida granitele, citeste mai atent si nu te hazarda in concluzii.
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
N-a zis sa inchida granitele, citeste mai atent si nu te hazarda in concluzii. |
Am citit dar tot nu vad pana unde merge permisibilitatea aia, nu exista asa ceva de cand Romania e in UE avem dreptul la libera circulatie si sedere ca oricare dintre ei, altfel ar fi discriminare, intelegi?
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
mariamunteanu spune:
Dreptul de libera circulatie e ok, dar dreptul de sedere nu ar trebui sa fie chiar la indemana oricui. Unde stai si cu ce te intretii ? Ca sa ai drept legal de sedere, trebuie sa te inregistrezi cu rezidenta undeva, la o adresa, altfel stai clandestin. Ai job si ai venit, ok, dar altfel ?
Nu e chiar asa ca la popoarele migratoare, ma asez unde vreau. Si Romania are reguli in acest sens.
Maria