dece romanii?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ce treaba are cel din caracal cu romulus violatorul din roma? doar ca scrie pe pasaport Ro...sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Guestus, traiasca indiferenta, asa-i ? De ce i-ar pasa celui din Caracal de cel din Roma, cand lui nu-i pasa nici cand vecinul lui e buzunarit langa el in autobuz. In schimb se impauneaza cand da Mutu gol.

Ne reprezinta Nadia Comaneci, Hagi, alti romani de succes, dar cand e vb de uscaturi - nu ne reprezinta.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Pe mine ma preocupa o treaba: hoardele de salbatici au inceput sa se repatrieze. Vedeti cat a crescu nr de jafuri, si inca jafuri armate, de care nu prea se auzise pe la noi. Baietii s-au specializat bine prin tari straine, probabil au luat cursuri de la colegii albanezi si rusi.
Ce nu inteleg eu - italienii cum de tolereaza ca langa orasele lor sa se formeze shatre insalubre, corturi de cartoane si carpe, in care traiesc de-a valma triburi intregi. Alea sunt sursa tuturor nenorocirilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deborah77

Pe mine ma preocupa o treaba: hoardele de salbatici au inceput sa se repatrieze. Vedeti cat a crescu nr de jafuri, si inca jafuri armate, de care nu prea se auzise pe la noi. Baietii s-au specializat bine prin tari straine, probabil au luat cursuri de la colegii albanezi si rusi.
Ce nu inteleg eu - italienii cum de tolereaza ca langa orasele lor sa se formeze shatre insalubre, corturi de cartoane si carpe, in care traiesc de-a valma triburi intregi. Alea sunt sursa tuturor nenorocirilor.

si acum ce vrei...sa stea in italia sa-i terorizeze pe aia de acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Sigur ca nu, Guestus. De dragul corectitudinii politice si al imaginii romanilor in strainatate, de-abia astept sa se intoarca in satele si orasele noastre.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deborah77

Sigur ca nu, Guestus. De dragul corectitudinii politice si al imaginii romanilor in strainatate, de-abia astept sa se intoarca in satele si orasele noastre.

asa e bine..totul pt romanii din strainatate...
iti dai seama ce o sa se bucure munteanu cind ea o sa fie aplaudata la scena deschisa in viena ...si tu in ro o sa stai cu pusca sub pat sa te aperi de hoti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

asa e bine..totul pt romanii din strainatate...
iti dai seama ce o sa se bucure munteanu cind ea o sa fie aplaudata la scena deschisa in viena ...si tu in ro o sa stai cu pusca sub pat sa te aperi de hoti.

Da' de ce, Guestus ? Ce treaba ai tu cu ala care fura si violeaza in Caracal sau "opereaza" chiar la tine in bloc ? Ei cu ale lor, tu cu ale tale. Atentie la buzunare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Eu nu prea am nimic de adaugat la threadul asta, dar ca un scurt raspuns lui Guestus. Nemtii nu aproba marsurile neo-nazistilor, exista demonstratii contra si iese cu capete sparte mai in fiecare saptamina. Si oricum nemtii admit ca este o problema imaginea lor in lume si incearca sa o schimbe cit pot. Au dat in extrema cealalta cu toleranta si "rusinea" de a fi neamt. Asta va fi o problema a mea pe viitor fie ca imi place sau nu, atunci cind cineva va incerca sa imi invete copilul in scoala sa se rusineze de originea lui. Da, nemtii invata "sentimentul rusinii" in scoala.

Dar in fond ce ai tu cu nemtii, iar vedem paiul in ochiul altuia?

Si Maria, eu nu sunt in Italia, dar sentimentul rusinii mi-e bine cunoscut, fie ca ii pasa lui Guestus au ba. Guestus cind va incerca sa inchirieze o masina in strainatate si va fi refuzat(a) sau cind va fi urmarit(a) prin magazine din cauza limbii, probabil ca va lua la cunostinta ce inseamna rusinea si poate isi va schimba parerea. Pina atunci ... sanatate buna

Mergi la inceput

Pai hai inapoi ca nu inteleg...adica nemtii/austriecii se ocupa de aia care arunca pe strazi hirtii..atentioneaza...dar la marsurile neonazistilor nu se aduna sa-i puna la punct ..cica au uitat cite milioane au casapit acum citiva ani.
Si ca sint 1000 hoti romani in Italia yo trebuie sa ma simt rusinat...hai ca asta e culmea.

Cu criza asta imi dau si sofer aia de la inchirieri...asa ca nu-mi fac probleme. ...si magazine cu cirpite yo nu prea servesc...sau daca intru se inchide magazinul pentru citeva ore

Mergi la inceput

Guestus, ti-a explicat Cristoiu ca nemtii nu-i aproba pe neo-nazisti, ce tot ii dai inainte ?

Vin neo-nazistii in Caracal sau la Roma sa violeze si sa talhareasca ? Nu, isi vad de balariile lor, un fel de rockeri suparati.

Acu' te-ai lamurit ?

Mergi la inceput