dece romanii?
Raspunsuri
XIO spune:
Pt. ca si aici italienii au violat si omorat , dar se pare ca poporul roman nu este atat de "infocat" si necontrolat incat sa urasca poporul italian.
Si o romanca a fost violata in Italia de un italian , dar nu am vazut sa comenteze nimeni nimic.
Am prins un reportaj in care o italianca spunea sa plece toti romanii acasa ca nu ii mai uporta si sunt criminali.
Vorba aia , de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere. Daca atata pot unii , atata sa faca, mie mi se falfaie de generalizarile lor.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana De ce ? http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-5402403-milano-romanii-sunt-autorii-90-din-infractiunile-comise-cetatenii-comunitari-2008.htm Rox. |
E vorba de proportionalitati aici. Avand in vedere ca romanii sunt cei mai numerosi dintre toti cetatenii comunitari din Italia, infractionalitatea este proportionala.
denizel spune:
Roxana, esti sora geamana a lui Muffin?
ile77 spune:
Era o perioada cind ma gindeam"saracii romanii, oare ce-or avea toti cu ei"
Acum, stiind cam cine pleaca in italia la munca (s-au golit satele rom de tarani ,iar orasele de rromi), nu pot sa zic decit "saracii italieni,nu pot sa nu ii inteleg".
Bineinteles ca ramine procentajul de 30% de romani cinstiti care muncesc si locuiesc acolo si care trebuie sa sufere din cauza anumitor gunoaie.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si 13+
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
valentinag spune:
Ile crezi ca taranii aia care zici tu ca au plecat,se duc sa violeze si omoare pe cineva in italia?Se duc sa munceasca pe bani putini,la job-uri pe care italienii nu le fac,se duc sa doarma 10 intr-un ap cu 3 camere,ca sa aiba bani sa trimita acasa la copii si nevasta!
Infractorii sunt aceeasi peste tot,infractori,indiferent de ce natie sunt!Si eu cred ca italienii ar trebuii sa fie ultimii care sa vorbeasca despre crime si criminalitate,sa ne arate pe noi cu degetul,cand ei sunt inventatorii si promotorii mafie,cosa nostra,etc.Si nu sunt departe rau de noi in nici un fel,indiferent ce ar spune unu si altul!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mariamunteanu spune:
Valentina, ce legatura are mafia cu romanii care comit tot felul de infractiuni prin Italia ? Nu a venit mafia in Ro sa-i deranjeze pe romani, ci romanii s-au dus sa umple cu hoti, violatori si cersetori strazile Romei.
valentinag spune:
Nu Maria,n-a venit mafia in Romania,s-a dus in America acum 50 de ani!Doar unii italieni au venit in Romania si au violat si ucis,si n-a sarit nimeni in sus ca italienii sunt criminali si violatori!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui valentinag Doar unii italieni au venit in Romania si au violat si ucis,si n-a sarit nimeni in sus ca italienii sunt criminali si violatori! |
Cate cazuri de italieni cunosti care au facut asa ceva in Ro ?Chiar se pot compara ca frecventa si gravitate faptele unora si ale altora ?
beshter spune:
citat din mesajul lui denizel Roxana, esti sora geamana a lui Muffin? |
Io cred ca sunt 'triplete' - ghici cine e a treia?
Si asa scapam si de spinoasa problema a alegerii unui 'evil twin'
You cannot both dance and not pay the piper.
valentinag spune:
Daca nu sunt mediatizate,nu inseamna ca nu exista!Dar tu cate cazuri REALE stii ca sunt in italia?Stii ca 2 romani au fost acuzati de viol,au stat inchisi 3 luni in inchisorile italiene,ce le-au facut aia acolo,nu mai este de comentat,si apoi eliberati,pentru ca s-a constatat prin probele ADN ca nu ei o violasera pe acea italianca!Dar in subconstientul colectiv a ramas ideea,aia au violat,crezi ca atunci cand au fost eliberati,a mai scris cine ceva?Ma indoiesc!Stii de romani bruscati pe strada de italieni,doar pentru ca vorbesc romana?
Sa ne intelegem,nu tin partea infractorilor,criminalilor,hotilor,care ne fac de cacao pe unde se duc,nu ca nu-i inteleg pe italieni pana la un punct,dar deja este o campanie serioasa impotriva noastra,a romanilor,chiar si impotriva ta,ca tot romanca esti,uneori nejustificata!Si-au gasit un tap ispasitor,romanii!DAr nu toti suntem asa,unii au servicii onorabile,platesc taxe,au copii la scoli si tot asa!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea