Aspirante cu vechime "medie" (26)
Raspunsuri - Pagina 20
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Aici si eu, am o perioada grea la munca. Perioada care sper sa se termine pana la sf lu februarie. Iar seara pic cam rupta. Injineru doarme deja Va pupicesc. Crisule iarta-ma ca n-am apucat sa stau de vorba cu tine. Ma recompensez, promit. DE maine imi pleaca seful la Cluj si poate termin si ce am de predat ![]() In alta ordine de idei am fost ieri la doc de familie cu starile alea ale mele de luat inima la trap, sufocare etc... Ce credeti ca mi-a zis? Evident ca sa ma duc la 8+1. Mi-a recomandat un psiholog... mi-a spus ca dpdv clinic sunt ok dar ca probabil este vroba de o depresie post-partum coroborata cu ceea ce mi s-a intamplat. Si ca dovada ca intensitatea s-a micsorat o data cu noua sarcina...Banuiam si eu ca asta este. DEspre puls in schimb mi-a spus sa stau linistita ca la gravide oricum e mai ridicat si ca daca e pana in 100 e ok. |
Pe tine nu te biciuiesc ca esti gravida....:)))))
Te pup...vorbim maine..si mai usor cu pulsul ala..da?
Pa.
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
Arianna_M spune:
Aoleu.....
....mama da ce rea te-ai facut......urato...

v-am pregatit calelutza...![]()
![]()

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png
mvb spune:
Arianna eu as servi un ceiutz in dimineatza asta, unul de calmare....numai noaptea sunt relax, cum ma trezesc si ma vad singura in casa, ma apuca instant depresia....sper sa nu ajung pana la urma la psiholog! Parca e din ce in ce mai rau....ma apuca o jale si nici nu stiu ce sa fac.....nu pot sa ies in fiecare zi la plimbare, de una singura, prin ger.....acu la noi e un pic nins afara, poate n-ar fi rau sa ies un pic
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...
mvb spune:
Arianna am uitat sa precizez, vreau un ceai turcesc, dulce si aromat
![]()
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...
Arianna_M spune:
Monica....
avem dragutza si ceiutz.......![]()
am pregatit de toate....k doar am facut noapte alba....

eu zik sa mergi totusi sa te plimbi...o sa iti faca bine....
si ar fii bine dak ti-ai gasi ceva care sa iti distraga atentia.....

Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui mvb Arianna am uitat sa precizez, vreau un ceai turcesc, dulce si aromat ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta... ![]() |
si eu vreau....

mvb spune:
Mai stau un pic si ies afara, numai ca e frig si nu poti hoinari prea mult ca te faci cremene....am vreo cateva zile de cand aplic tactica asta....pe strazi nu pot plange ca se uita lumea la mine si zice ca sunt ori dusa cu capu`, ori scapata de la vreun spital.
Ieri m-am plimbat cat m-am plimbat si m-am dus la ai mei....era numai tata acasa si din una in alta, iar am ajuns la subiectul BB si dai cu intrebari, cum arata BB?semana cu mine?si tot asa ca iar ma luase cu plans si jale....eu nu l-am vazut deloc pe BB si asta ma doare tare....ai mei nu i-au facut nici o poza, pe considerentul ca vom suferi infinit mai mult decat acum! Poate ca e asa!nu stiu
Eu ma intreb cand o sa se sfarseasca tot zbuciumul asta al meu, ca nu mai pot...

ancadragoman spune:
Neata
Eu vreau o cafea ca sunt rupta in doua
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui mvb Mai stau un pic si ies afara, numai ca e frig si nu poti hoinari prea mult ca te faci cremene....am vreo cateva zile de cand aplic tactica asta....pe strazi nu pot plange ca se uita lumea la mine si zice ca sunt ori dusa cu capu`, ori scapata de la vreun spital. Ieri m-am plimbat cat m-am plimbat si m-am dus la ai mei....era numai tata acasa si din una in alta, iar am ajuns la subiectul BB si dai cu intrebari, cum arata BB?semana cu mine?si tot asa ca iar ma luase cu plans si jale....eu nu l-am vazut deloc pe BB si asta ma doare tare....ai mei nu i-au facut nici o poza, pe considerentul ca vom suferi infinit mai mult decat acum! Poate ca e asa!nu stiu Eu ma intreb cand o sa se sfarseasca tot zbuciumul asta al meu, ca nu mai pot... ![]() ![]() ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta... ![]() |
Imi pare nespus de rau pt suferinta pe care o aveti , si tu si Monica....eu nu stiu povestea ta.....si nici nu te pun sa imi povestesti......

Eu zik sa fii tare si ai sa vezi k DD nu te lasa.....
kitzy spune:
Neata!
Anca o noapte grea?
Aseara a murit bunica sotului meu, toata noaptea am visat-o, spunea ca e bine unde ii si e sanatoasa, apoi am visat c-a murit diana si cand am ajuns acasa am ascuns tot ce apartinea de ea, m-am trezit plangad, am avut o noapte de cosmar, cand m-am trezit, m-am si repezit la patutul ei si asa de usurata am rasuflat cand am auzit-o ce linistit respira...cred ca-s dusa rau cu pluta...
Poze Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)