Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

AndreaC Da acolo am dat click dar nu pot sa vad... poti pe mail???

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

!Mada ti-am trimis doar doua ca sunt mari si nu ma lasa server-ul.
Ce gospodina am vazut, wow! A crescut mult Olguta si e foarte harnicuta. Ce cretulina este

Andreea 18+ Denisa Ioana si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am admirat poze de Xerxe, Cafera, Valen, Alina.a, Andreea_C, eu si Saby ne-am clatit ochii cu toate frumusetile vazute, sper sa nu fi omis pe cineva.
Andreea, ti-am admirat si burtica, mi se pare mai mare decat prima data. Este foarte interesant de urmarit cum se modifica forma si marimea de la o sarcina la alta .

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Va multumesc de aprecieri fetelor.

Andreea intreba de biberon. Hai sa va zic si cum e la noi. Tudor este absolut indragostit de suzeta si isi bea laptele de dimineata si seara cu biberonul. Am incercat aseara sa ii inlocuiesc tetina de la biberon cu un tuturoi din ala de la cana Avent. Nu i-a placut. A aruncat biberonul de a vazut stele verzi. I-am pus tetina si totul a fost ok.
Probabil ca nu o sa renuntam inca, cel putin pentru urmatoarele cateva luni, la suzeta si biberon.
Dar la noi ritualul de seara este: baie, biberon, spalat pe dinti, somn. El nu adoarme cu biberonul in gura si in fiecare seara il spal pe dinti inainte de culcare.
Eu sunt disperata ca piciul sa nu aiba probleme cu dantura, nici acum, nici cand o fi mai mare. Probabil ca este si o componenta genetica, dar sunt convinsa ca si alimentatia si igiena orala au un rol foarte important.
Baietelul unei prietene, care este doar cu doua luni mai mare decat piciul meu, are deja dintisorii vraiste, mancati de carii deja pe jumatate. Carii de biberon a fost verdictul medicului stomatolog.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

olguttza, bine ai revenit, v-am simtit lipsa. Mi-am clatit ochii cu o minune.

Andreea, esti foarte frumoasa cu burtica. M-au impresionat si pozele cu bebe Denisa.

housepocket, iti tinem pumnii sa ti se indeplineasca dorinta mai repede. Astept cu nerabdare poze.

Mi_a, greierash, ce mai faceti?

Mi_a, iti dau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am pus poze noi.
Ma duc sa mai citesc din urma.
revin

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina26 m-ai omorat cu pozele ,e asa de dulce ingrid, cu codite nu mai spun,si mi-e tare,tare dor de voi...si ce voce faina ai.
trebuie sa ma mobilizez si eu sa va pun cele 3 stiluri de dans ale lui eli:house(da din maini),pop(isi pune mainile pe fund si danseaza un fel de macarena )si unfel de rock sare ca nebuna
olgutza bine ai revenit ,ai o fata maaare,a crescut enorm de cand nu am vazut-o eu in poze si are un par superb!
madalina(houspocket)vezi-vezi daca prind barza ti-o trimit cu priori-postul imediat,cu dedicatie!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Poze calde cu burtica aici .

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Poze calde cu burtica aici .

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2

Frumoasa burtica, frumoasa mamica, frumoasa fetita

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

deschid capitol nou!

capitol nou aici

Mergi la inceput