cate animale in apartament de bloc??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Si inca ceva, copii nu am, dar voi avea in curand. Copilul meu va creste impreuna cu cainii mei, va invata sa fie responsabil fata de animale, sa le iubeasca si sa le respecte.
Astept cu emotie intalnirea dintre copilul meu uman si copiii mei patrupezi. Toti sunt copiii mei. Toti. Cu drepturi egale la iubirea si grija mea.
Va doresc sa aveti curajul sa cresteti si un animal. Sa traiti aceasta bucurie nemasurata de a primi iubirea oferita de un caine sau de o pisica.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

nu stiu de ce ultima mea postare a aparut de 3 ori... rog moderatorul sa stearga postarile care sunt in plus

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Nu conteaza prea mult nr-ul cainilor dintr-un apartament de bloc, mai degraba cat de mult deranjeaza. Cand a avut catelusa mea 6 pui, au fost 7 caini la mine in apartament timp de 2 luni si in general liniste si pace.
Poate sa fie un caine mic care latra incontinuu, sau 2 caini mari care stau cuminti, poate sa fie o pisica care urla cand e in calduri sau 4 pisici care tac malc pentru ca sunt castrate. Spun asta din stiute si auzite. La fel de bine pot deranja vecinii, cei care fac scandal, urla, pun muzica peste limita admisa, copiii care alearga sau te miri ce nebunie mai fac. Nu mai vorbesc de cei care sunt certati cu igiena.
Nu cred ca trebuie pusa problema asa transant cu animalele la bloc. Pana la urma fiecare face ce doreste in casa lui, atata timp ca are grija sa nu deranjeze pe cei din jur.
Dar mai este si neajunsul traiului la bloc, asa cum posta cineva mai sus. Pana la urma asta e traiul la bloc, cu zgomote, nemultumiri de tot felul.
Unii trebuie sa fie mai ingaduitori si impaciuitori, altii trebuie sa fie mai atenti la cei din jurul lor si sa caute sa deranjeze cat mai putin.
Perfect insa nu poate fi, asta e clar.

Eu am si copil si catel si pisica si caut pe cat posibil sa incerc sa nu deranjez pe nimeni. Recunosc ca nu-mi prea iese mereu....cu copilul care e la varsta cand buseste si tranteste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

eu am 2 pisici castrate si un caine.tine de igiena,de modul in care persoana respectiva are grija de casa si de animalele cu care-si imparte locuinta.Pisicile trebuie sa aiba litiera in permanenta curata,se deparaziteaza intern/extern periodic,se vaccineaza,li se taie gherutele si se periaza.Cainele n-are nevoie de litiera,dar se deparaziteaza si vaccineaza si el,se periaza(daca e cazul) si se pot face tratamente impotriva caderii blanitei(cand caderea este excesiva si anormala).cat despre latrat,mai latra si el cand aude scandal in cartier,dar nici chiar asa,sa nu scoata nici un sunet,ce naiba,hai sa nu exageram.
am mai avut si alte animale in trecere,luate de pe strada si tratate pana au fost prezentabile si pretabile adoptiei;si caini si pisici,fara sa primesc nici o reclamatie pt zgomot sau mizerie.
primesc in schimb amenintari,injuraturi si ironii de cate ori ies cu cainele afara,de la tot felul de urmasi ai lui nostradamus:se va caca,va pisa,va adulmeca gardul viu,va bali,va musca,va infecta/imbolnavi,s.a.m.d.
Acum ma interesez unde pot reclama o stimabila dna care a ingradit cota indiviza a blocului(ea sta intr-un alt bloc)cu sarme si cartoane si-si creste gainile si porcii pe terenul tuturor,ingradindu-mi mie libera circulatie a se intelege ca acolo este teren viran si de ceva ani se chinuie multi sa obtina autorizatie pt a amenaja o parcare iar dansa si-a facut crescatorie de cotcodaci si cucurigu),basca ca ma ameninta ca-mi otraveste 'sarla'.
Deci...intr-adevar 'traim in romania si asta ne ocupa tot timpul'...aaa,stie cineva cate oratanii/animale are voie un cetatean sa creasca afara,pe domeniul public si nu in casa lui???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ptr ramoneloo

poti sa reclami persoana in cauza in mai multe parti:
- la politia comunitara, care o sa vina sa constate ca a ocupat abuziv domeniul public, obligand-o ca in termen de x zile sa desfiinteze crescatoria improvizata, in caz contrar i se va aplica sanctiune (amenda)
- la directia de sanatate publica - pana la urma este un focar de infectie si galagie !
- poate ai noroc si consiliul local din Tulcea are ordonante locale care reglementeaza acest aspect (la noi, in Ploiesti, de cand a fost gripa aviara, CL a emis o hotarare sau ordonanta, prin care cresterea animalelor si a pasarilor nu este permisa in oras.). incearca sa cauti pe site-ul oficial al primariei tale...

bafta !!!

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput