Mamici in Germania (7)
Raspunsuri - Pagina 17
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dinora77 mikiriki neata shi tie. Daca termini cafeaua da o fuga la mine, eu mai am pentru toate Dino |
Miki
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui anangel_lexi Claudia, suntem bine, multumim. Eu in weekend nu prea intru pe forum ca nu ma lasa fii-mea, vrea ea sa se uite la tot felul de desene. Ieri am plecat sa cautam un munte la vreo 35 de km de noi, unde cica era zapada, evident nu l-am gasit, ne-am tot invartit prin zona dar nu am vazut niciun indicator si pe fii-mea o apucase urlatul in masina ca ea vrea zapada.![]() |
Nextes mall dai un call si vii la noi cand vrei zapada,numai ca in loc de 35 km faci vreo 350 km
.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Claudi@ spune:
Salut
Fetelor, eu am nascut azi noapte la 2:34 un baietel de 3180g si 49cm. Sunt acasa de astazi la ora 16 si ma simt destul de bine avand in vedere ca nu au trecut nici 24 de ore si am nascut in 2 ore juma.
Clau nu am avut cand sa trimit sms´, scuze.
Acum merg sa ma odihnesc, ca am nevoie de "puteri"
Apropo, il cheama Nico Louis.
pup
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
Mihaelaaa spune:

Sa va traiasca
Nico Louis!!!

Sa fie sanatos si sa aibe noroc in viata
Pthiuuuu...da ce ne-ai mai tinut in suspans...na...in sfarsit,ca ma gandeam ca pana la urma iasa
bondarel ![]()
Va pup pe toti si tie 

muuuulte,muuulte...
aaa...vreu si io sa vad pe bebe cand esti mai in puteri,da??? Sa nu ma uiti
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
ramonaiani spune:
Bine ai venit pe lume Nico Louis. Iti dorim sanatate multa si viata lunga.
Felicitari fericitilor parinti si fratiorului mai mare
.
Cum frate, ti-au si dat drumul acasa???
Recuperare rapida iti doresc din toata inima
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
mikiriki spune:
Neatza
e servita.
Clauditza ( ti-am gasit numele de alint
) sa va traiasca Nico Louis, sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida. Cum l-a primit Tony pe fratiorul lui? Dar repede ti-au dat drumul acasa. Felicitari 

Va doresc o zi buna
Miki
Miriluta spune:
La multi ani gandacelului si bun venit pe lume!
Claudi@ multa sanatate si sa va dea Dumenzeu putere sa va bucurati de copii. 
Fetelor, care dintre voi a zburat cu German Wings din Baneasa? Socrii mei mei peste 2 saptamani si trebuie sa schimbe avionul in Stuttgart. Asta inseamna ca trebuie sa isi ridice bagajele, sa se faca check-in spre Hamburg si sa predea din nou bagajele. Are cineva idee cat de mare e aeroportul, e complicat de umblat prin aeroport?
Pupici
dinora77 spune:
Claudi@ felicitari

!!!!!!!Sati traiasca piciul shi sa ai numai bucurii de la el!!!
Dino
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui Claudi@ Salut Fetelor, eu am nascut azi noapte la 2:34 un baietel de 3180g si 49cm. Sunt acasa de astazi la ora 16 si ma simt destul de bine avand in vedere ca nu au trecut nici 24 de ore si am nascut in 2 ore juma. Clau nu am avut cand sa trimit sms´, scuze. Acum merg sa ma odihnesc, ca am nevoie de "puteri" Apropo, il cheama Nico Louis. pup de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">NuntaPoze |
Bravo Claudia mamicuta cu 2 baietei

,sa-ti traiasca,sa creasca mari,sanatosi,voiosi si sa va umple viata de bucurii si tu sa te refaci repede ca mergem la Frülingsfest in Stuttgart ok? 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'