M-am hotarat.........adoptie(58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Buna, fete. Am cam lipsit zilele astea, program incarcat. Iar serile, cand mai am timp, am citit mai mult pe forum despre Emma. Parca nu pot sa-mi revin. Doamne, nu ma face sa cunosc o astfel de durere!
Si ca sa ma deprim cu totul, am citit si cap.Desfierea.redrose1976, tare mi-ar place sa vad si eu pozele cu fetita ta, dar nu stiu unde sa ma uit - aveti mila, sunt mai noua si nu prea ma stiu.

Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Fetelor am gasit pe lista de sedinte a tribunalului Constanta un dosar in care este citata naturala si scrie "plasament inlocuire". A avut un termen luna asta, scrie amanare si mai are un termen luna viitoare. Stie cineva sa-mi explice s mie?

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Maria, ce veste minunata. Sa dea Doamne-Doamne sa-ti gasesti bebele cat mai repede.

Redrose, ai o minune de copil. Sa va traiasca!!!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Redrose, ai un bebeu de fetita ffffffffff scump. Numai ganduri bune.
Crisis, cred ca daca as fi o persoana angajata la DPC ti-as zice ca esti nebuna si obsedata, dar fiindca candva am fost o femeie care imi doream cu toata fiinta mea un copil te inteleg. Daca ne citesc cei de la DPC, ii intreb: ?",, Cat trebuie sa tineti copilul, asteptati sa faca 5-6 ani sa nu-l mai adopte nimeni
In ceea ce priveste convingerea unei femei sa pastreze o sarcina este dificila si uneori trebuie sa ne abtinem de la asa ceva.
Am avut o rietena ffffff buna care are o fetita de 9 ani, anul trecut a ramas din nou gravida. Am incercat sa o conving sa pastreze copilul. Nu la pastrat motivand ca ii este foarte rau. Am crezut-o, dar n-a facut nimic pentru a-l pastra. Hotararea ei nu o pot comenta, dar eu am fost singura care am plans pentru acel copil. In noaptea ce a urmat zilei avortului am avut cosmaruri, ceva de genul fotografiilor facute la ecograf cand copii din burticile mamelor sunt in anumite perioade de dezvoltare. De atunci, parca s-a rupt ceva in prietenia noastra, nu stiu ce dar n-am mai putut fi cum eram odata. In fine...............

Eu am motive de bucurie, ne pregatim de serbare. Puiul meu va fi o furnicuta. Printre alte versuri, priviti ce va spune:

,,Fiindc#259; orice fel de floare
Ce se -nal#355;#259; c#259;tre soare
A venit precis pe lume
Pentru cineva anume:
Tu e#351;ti floarea timpurie
Pentru mama grijulie."

Pentru mine aceste versuri vor avea un dublu inteles.
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Eiiiii, ce burtica sexi am vazut eu pe mail. Nu va ingramaditi, nu a pus Miha74 poze cu ea (desi n-ar fi o idee rea, zic eu), ci redrose cu fetita ei. E o dulceata cu falcutze.

Felicitari noilor posesoare de atestate. De acum incepe greul, asa ca succes la cautari sau... asteptat, dupa cum va e norocul.

crisis81 te inteleg perfect, am fost intr-o situatie asemanatoare: sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru a lua copilul... despre care nu trebuia sa stiu ca exista sau sa-l vad. Si DD ne-a ajutat si intr-o luna si jumatate l-am avut acasa, in plasament de urgenta, iar dupa un an si un pic am avut sentinta definitiva de incuviintare a adoptiei. Sa dea DD sa-ti fie mai usor decat ne-a fost noua si sa-l luati pe bb cat mai repede acasa.

Diciu, Claudia, Asi, Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Crisis ma bucur ca ai intrat pe la noi.Vestile pe care le-ai spus nu-s asa de rele mai ales ca ai informatii din mai multe parti.Crede-ma ,informatiile astea fac mult.Stiu ca e greu , am trecut prin asta de doua ori dar macar ai speranta.De undeva , de unde se "ascunde" puiul tau va iesi la lumina si va veni la mama lui, adica la tine.Si sunt sigura ca nu te incurajez aiurea vei vedea ca numai la momentul potrivit se vor intampla toate.

Redrose ai o minune de fetita.Sa va traiasca.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Salutare la toate fetele.
Astazi am reusit, in sfarsit sa intru in posesia atestatului, sper sa ma pot bucura de el cat mai curand.
Doamnele au fost dragute, dar in acelasi timp destul de rezervate in privinta copiilor.
Intr-un cuvant m-au pus in garda cu toate obstacolele ce pot aparea.

Cele care ati reusit sa va gasiti puiul, va felicit si cred ca sunteti cele mai fericite mamici, iar celorlalte va doresc ca asteptarea sa fie cat mai scurta.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Fetelor va multumesc in numele fetitei mele pt aprecieri.V-am admirat si eu pozele de pe mail-ul comun. Toti copiii de acolo sunt foarte draguti. Chiar avem toate cu ce ne lauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si deasemenea va multumesc pentru ajutor!
Rectificam:Azi am aflat mai multe si peste jumatate de ora aflu si mai multe. Am pus pe cineva sa studieze dosarul de la tribunal si peste jumatate de ora vine cu conspectarea. Dosarul este stufos si complet. Are declaratii de la tot neamul ca nu il vrea nimeni. Are toate rapoartele de evaluare foarte bine facute, concluzia esteca nimeni nu-s permite sa creasca copilul. Ce nu are... nu are locatia naturalei. Nu exista pe nicaieri, doar suna dn cand in cand pe mama ei si nimeni nu stie unde e (se pare ca nu in tara).... asta nu e de bine. Cica este foarte frumoasa, ceea ce nu ma mira la ce minune de copil a facut. S-a mai dat un termen pentru ca ea nu s-a prezentat si in martie se va schimba plasamentul de urgenta in plasament simplu.
Stie cineva ce urmeaza? Cum se procedeaza in cntinuare?

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

crisis cu toate antenutele tale, nu ai cum sa dai de naturala? s-o iei pe sus sa dea nenorocita aia de declaratie . Eu recunosc ca la cit sint de nebuna, asa as face

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput