Aparate remodelare-de care?

Aparate remodelare-de care? | Autor: ja

Link direct la acest mesaj

Sunt in dilema..caut solutii ajutatoare pt slabit..si e la moda remodelarea si gasesc ceva si in orasul meu de provincie.
Istoricul meu: inainte de a 2-a sarcina am luat 10 kg pe fond nervos, in sarcina inca 20 kg..acu la 6 luni(nu mai alaptez) s-au dus 15 ...deci mai sunt 15 .
Survoland saloanele din zona mi s-a prezentat electrostimulare,infrarosii ,patura gen sauna(dar eu nu transpir mult) ,dermocel....pe care?...sau cel mult 2 din ele in combinatie (ca nu ma dau banii afara din casa) .
Cer aici parerea celor ce au folosit, sau stiu din surse sigure si au slabit .
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Doar sportul si alimentatia sanatoasa te ajuta. Nu-ti arunca banii pe geam. De banii aia mergi intr-o vacanta mai bine.Gasesti inclusiv aici pe forum multe doamne care-ti pot spune ca nu au obtinut rezultate notabile in saloanele de frumusete. Eventual, o piele mai frumoasa, relaxare dar in nici un caz nu vei scapa de 15 kg fara munca. Este greu dar se poate, Si poti si tu fiindca meriti sa te simti bine si frumoasa.
Mult succes si incepe de azi nu amana pe maine. O sa vezi ca ai destula putere sa faci orice vrei.

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am incercat tot ce ai spus tu (printre altele), adica: electrostimulare, infrarosii la aparatul ELS, sauna cu infrarosii la 75 grade, dermocell.

Am dat bine peste 1500 euro si rezultatele sunt: 12 cm mai putin in talie (dar asta de la Ultralipo), vreo 2cm pe abdomen si picioare, nici un kg in minus. Pielea e mai lasata acum (cel putin pe burta), insa as putea spune ca am posteriorul mai ferm (de la electrostimulare la intensitatea 7 - adica maximul).

Mie mi s-a spus ca am rezultate sub medie, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Multumesc tare mult pt. ambele raspunsuri .
Sunt constienta ca toate acestea nu fac minuni..si nu ma bazez in pierderea de kg numai pe aparate..ci ca element ajutator .Dieta am inceput ,fac masaj(tocmai am iesit de sub mainile de fier ale fetei) ,miscare mai putin..adica la sala ca asa urcat si coborat copil de vreo 10kg pana la etajul 4 ,plimbari libere 2-3 ore zilnic cu carutul fac .Momentan sunt la inceput de dieta si ma simt usor slabita ca sa mai fac si sala (plus ca sunt antisport...mi se spunea ca nici nu stiu sa fug).
Hai fiti dragute si mai dati detalii sa vad ce pot alege .
Multumrsc
Ana
PS : Rall poti sa-mi detaliezi despre aparatul care te-a subtiat cu 12cm?(mie mi se pare fantastic rezultatul)..cat costa? ce face? cum arata?...caci am vazut ca difera unele aparate chiar daca se numesc la fel .

Mergi la inceput