Incotro?

Incotro? | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa ma descarc....doar aici pot, intre straini.Ca pe mama o doare roaznic cu sotul nu pot vorbi.
Ne -am certat rau..de 2 zile nici nu ne salutam, nu mancam, nu dormim impeuna.
Incorto ma duc?Mi-as lua copiii acum si as pleca...dar nu stiu incotro?Daca plec la parinti e departe..nu mai exsita cale de intoarcere.Daca ma mut cu chirie ce-i spun lui Codrin?
Doamne...ce ma fac?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Daca te ajuta cu ceva ,toata lumea se cearta.In functie de fiecare familie si personalitatea partenerilor,cearta poate fi mai dramatica sau ultracivilizata,pe motive dintre cele mai puerile sau mai grave.
Inteleg ca la tine e ceva neplacut de nu-i poti povesti mamei tale,dar printre rinduri rezulta ca tu esti dispusa la o reconciliere. De aici am dedus:"Daca plec la parinti e departe..nu mai exsita cale de intoarcere."
De ce sa te muti?De ce nu se muta el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Da...as fi dispusa la o impacare.Cu toate ca nu cred ca ar merge din moment ce pentru mine motivul e STICLA.
Nu se muta el..pentru ca e apartamentul parintilor lui.Eu sunt venita aici cu un copil, parintii lui s-au mutat la tzara sa ne fie noua bine.Da nu ne e.
Incep sa cred cum spune toata lumea...STICLA NU ARE LEAC

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

De ce trebuie sa pleci daca v-ati certat? E ok, o cearta, motive intemeiate, dar inseamna sfarsitul? Adica nu se mai poate face nimic? S-a terminat intre voi?
Cand suntem suparati pe partener ne inchidem in noi si nu vrem sa facem noi primul pas. Dar daca il iubesti inca, ce vei face daca pleci?
Mai bine lasa putin timp sa se calmeze toata lumea, apoi incercati sa rezolvati problemele care au condus la aceasta cearta. Cineva tot trebuie sa faca primul pas. Vorba spune ca "cel mai destept cedeaza". Iar cu dormitul separat nu am fost niciodata de acord. Asa se rup relatiile.
Mai gandeste-te. Unde si de ce sa pleci? Doar e casa ta, a copiilor vostri.
Daca vrei sa te descarci, suntem aici.

Mergi la inceput

Tocmai ca nu e casa mea...Vineri seara i-am zis sa ma mai supoerte pana sambata la botez si raspunsul lui a fost "pleci maine".
Si tocmai ca nu am cu cine vorbi, nu vorbeste cu mine...nimic.Nici nu ne salutam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorellay
STICLA NU ARE LEAC

Are leac. Din pacate este foarte-foarte greu si tine doar de vointa proprie.

_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorellay
si raspunsul lui a fost "pleci maine".

Asa, si? Tu cuminte iti faci bagajul si pleci? Esti sotia lui, nu? Stai in aceasta casa. Aveti copii impreuna. Nu te poate da afara asa, pur si simplu.

_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dar el cum reactioneaza fata de subiect? Vrea sa se lase? A incercat vreodata? E constient ca are o problema?

Chiar daca pleci, lucrurile nu se opresc aici doar aveti un copil impreuna, asa ca fa ce crezi de cuviinta la un moment dat. Poate ca ar fi o idee mutarea, in speranta ca il va determina pe el sa priveasca mai serios problema?!

Mergi la inceput

Offf...a incercat.In 7 decembrie am mai avut un show...si s-a incheiat cu flori, rugaminti, promisiuni.Si a tinut pana la revelion cand s-a imbatat.Apoi pe 2 feb de ziua mea iar s-a imbatat.El nu poate bea un pahar..trebuie sa termine sticla.Indiferent cu ce e sticla. Gaseste motive:ba ca e luni, ba ca e obosit, ba ca e vineri, ba ca face copilul x luni....
El zice ca nu e dependent de bautura.Dar daca nu bea e tare morocanos.Nu vorbim aproape nimic.Am avut o intelegere la scandalul trecut:nici un strop de bautura.Da nu a putut..a baut dar mai putin.
Vineri seara cand a venit de la job si a intrat in casa cu sticla de bere, am vazut negru in fata ochilor.Si de acolo circ..mi-a aruncat multe vorbe grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Draga mea, poate ca nu e ceea ce vrei sa auzi acum insa...PLEACA!

Bautura este un pacat greu, tu vei fi cea care va face tot timpul compromisuri iar el ´´sarmanul´´ va continua sa-si bea mintile!Asta nu e relatie, asta nu e casnicie! Nu e mediu de trai pentru un copil.

Plus ca, te mai si da afara din casa. Scuza-ma, dar e un nemernic. Stiu ca alcoolismul e o boala, se trateaza greu, stiu, insa nu-i am la suflet deloc pe cei care isi distrug familiile doar pentru ca ei nu au vointa sa renunta la sticla, sa caute ajutor specializat.

Nu ai la cine sa mergi? La parinti, la rude? Ti-ai permite o chirie?
Vrei sa divortezi?

Am inteles ca tu esti dispusa la o impacare..dar de ce TU? Doar pt ca nu ai unde merge, acum? Uite, din acelasi motiv multe mame aleg sa stea cu un sot abuzator in casa...ca nu au unde merge!

E trist. Te rog sa te gandesti la viitor, gandeste in perspectiva. Meriti o viata mai buna, meriti un OM cu care sa cladesti ceva, un om care sa se iubeasca, sa va iubeasca.

Iarta-ma daca te-am ranit, insa imi urca tensiunea cand aud de ´´sticla´´. Am cunoscut multe femei cu aceeasi problema ca si tine. femei care au stat toata viata sperand ca va fi bine. Si NU a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Ai incredere in familie. Ai incredere in tine.

Mergi la inceput