America (148)
Raspunsuri - Pagina 19
pumba spune:
adriana- ma bucur pt vestile bune! cu toata motoarele inainte
dumnezeu stie el cum sa aranjeze toate lucrurile
philip- a dormit cu buni cat a fost la voi? ii duce dorul
puiul mic.
miere- am uitat sa-ti multumesc pt site
am si eu vesti bune- copila mea a trecut la nivelul de clasa a3a la spelling test , e doar clasa 1![]()
Ramona J spune:
Go Lisa! Da-mi-o si mie pe Ana ta vreo doua saptamini, ca mi-ar prinde bine sa dau jos 30 lbs.![]()
Pumba felicitari pentru micuta spelling bee!
pumba spune:
lisa- pe vremea mea, nu se dadeau kg ,asa usor jos
felicitari!
as avea si eu nevoie de spelling test, ma mai primesc astia la scoala in clasa 1?
![]()
stau in ultima banca, nu-i bai.![]()
sinzi_ana spune:
Adriana, ma bucur pentru vestile bune!!! Sarcina usoara!!!
Lisa, ma repet, poze?![]()
Io azi gatesc sanatos
...ma rog pe acolo!!!
Mi-am propus sa strang retete
si am ajuns la concluzia ca nu prea stiu sa gatesc nimic!!! (doar ciorbe!!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
Adriana, ce ma bucur, poate totusi va scoateti, tin oumnii in continuare!!
Ca nu imi tace gura asta...
Colegii lucreaza la nu-s ce proiect aiurea pina seara la 11 uneori pina dimineata si chiar ii salutam uneori cu "nice NOT doing busines with you gentleman", azi m-a anuntat sefu ca intru si io pe proiectul ala si-mi tin si proiectele mele. Naspa. I-am zis numa ca vineri e copilul la Variety show si nu pot lipsi ca se lanseaza in show biz si trebuie sa ii fiu alaturi sa nu o ia razna
. Va spun cum a fost, ca cica au prezentat acum numa la scoala lor (vineri e pe oras) si colegii au zis ca a fost cel mai fain, au ris cu roatele in sus.
Ramona, merci, la fel si acu si primavara asta, voi aveti astenie?
A
ciuf spune:
Adriana, felicitari pentru sarcina. Sa fie intr-un ceas bun. Tinem pumnii sa nu il concedieze pe sot pana la urma. Poate-poate scapa. Si sotul meu a fost intr-o delegatie la Caterpillar. I-a cumparat lui Luca niste jucarii tare faine de acolo care troneaza pe biroul ... sotului
. Si el este tot inginer mecanic.
Azi mi-a plecat baiatul. Astia de la Europa FM anunta ca ninge rau in Ro. Acum stau cu grija drumului de la Buc. la Craiova.
In rest ... casa e a naibii de goala. Dulapurile goale, e asa de liniste in casa, nici nu stiu de ce sa ma apuc, ce sa fac.
Ma duc sa mananc o ciorba de linte ca a facut-o mama tare buna.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ouch Andrada! Dezvolta please cu variety show ala. Care-i specialitatea lui Marcu?
De cind cu TX stau bine la capitolul astenii de primavara. N-apuc sa le mai fac. Cind simt ca vine cite una se fac iara 70 de grade si ma pacalesc ca vine primavara. A doua zi ingheata, o iau de la capat si tot asa...
Inainte de asta luna februarie era un chin pentru mine.
philip spune:
pumba, a dormit in camera lui.
adriana, sarcina usoara si bebe sanatos, ce de-a vesti bune.
ciuf, pupic pt tine.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
Ramona J spune:
Andreea, pai cred ca asta-i baiul. Acum ii ia o vreme sa se reacomodeze fara buni. Rabdare si tutun!![]()