America (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Miereamara noi suntem din Indiana si nu avem nimic gratuit din pacate. Si avem un termen de 60 de zile din momentul cand ne expira asigurarea asta si facem o alta asigurare. Daca ne incadram in astea de zile suntem ok cu asigurarea. Multumesc de informatii si bafta si tie in cautarea unui job si iti doresc numai bine si lui bebe Aidan la fel.
Adrianaloy i-am dat sotului toate adresele astea sa-si pune CV. Multumesc mult. Eu am facut facultatea de fizica-chimie in tara dar nu am experienta ca nu am apucat sa lucrez ca a venit Robert in familia noastra. Si aici nu am lucrat ca sunt cu viza de dependent H4b. Am vb cu ceva prieteni de aici si va trebui sa scapam cumva de toate lucrurile pe care le-am agonisit in ani si o sa avem probabil unde sa stam o perioada. Dar noi vrem sa fim si legal si de asta nu vrem sa pierdem mult timp pe tusa. Multumesc mult de sfaturi.
AB multumesc de invitatia de a sta la voi pt un eventual interviu.
Multumesc mult fetelor pt orice informatie. In starea asta de disperare este buna orice informatie ca nu se stie de unde poate veni o informatie care sa se potriveasca la fix cu ce avem nevoie.
O seara frumoasa in continuare va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aaaa...dar mi-am adus aminte! Citeste f bine termenii asigurarii medicale pe care o aveti. Asiguraream mea medicala acoperea pregnancy, inclusiv nasterea, chiar dc termination date era inainte de delivery. Este posibil sa fie obligati sa faca asta si la voi. In principiu dc suferi de o boala si iti expira asigurarea ei sunt obligati in anumite circumstante sa te acopere in continuare pana te faci bine (aici intra si sarcina).

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Miere multam' mult de informatie. Acum am scos dosaru sa studiem poate o fi si la noi asa. Doamne ajuta macar de una sa ne scapam si mai ramane copilul.
AB ne-am gandit si la vize de studenti dar inscrierea se face pana la 1 aprilie si ne trebuie GRE-ul si Toefl-ul luat, la sot, si la mie doar Teofl. Si numai e decat foarte putin timp, care nu preea ajunge nici sa te inscri pt Toefl sua GRE. Si nici nu cred ca merge sa vb la universitate si s ate accepte asa si sa le trimiti scorurile abia dupa aia. Eu am facut fizica-chimie in tara.
Multumesc mult de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana cred ca ai primit sfaturi bune aici. Sincer, trebuie sa fii tare norocos sa gasesti job incit sa nu ai intrerupere deloc - mai ales ca timpul e scurt.
Poti sa dai telefon la 211 si afli acolo ce resurse exista pentru zona voastra (food pantries, rental assistance, clinici gratuite etc.). Foloseste la maxim fiecare resursa. Ma gindeam ca daca totul e bine si nu sint probleme cu sarcina poate gasesti sa ai grija de vreun copil (daca e apropiat ca virsta cu Robert numai bine are si partener de joaca). Pentru quick cash poate vinzi ceva (ebay, craigslist, garage sale).
Cred ca multe biserici sint "set up" sa ajute in situatii de urgenta. Ma refer la cele americane.
Trebuie sa existe ceva gen "family services" sau "community services" in zona voastra. Au programe gen "eviction protection", cred ca depinde de fiecare zona.
Imi pare rau ca nu stiu ce sfaturi sa dau in legatura cu jobs de inginer, ma gindeam doar ce ati putea sa faceti pina cind apare un job. Stiu ca e greu si neplacut, dar poate ca sotul tau gaseste ceva temporar gen pizza delivery pina se iveste un job.
Sper sa fie bine. Multa sanatate si tinem pumnii sa se rezolve repede cu vreun job.
Mi-am amintit ca Lockheed Martin tocmai a avut un job fair. E drept ca a fost lume multa pe acolo, dar poate gasiti informatii online. Ma gindesc ca ei ar avea nevoie de mechanical engineers. In orice caz cred ca e o idee buna sa aplice direct pe site-ul unor firme mai mari. Mai toate au pe website o sectiune "careers".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!
multumesc de raspunsuri!
Adrianaloy da, la noi e simpla situatia.. fara mortgage, burse, daycare, donatii.. doar ce a lucrat sotul.. cred ca pana la urma le facem noi online.. sa vad ce zice si sotul..
Miere super ideea cu cina! numai ca la al meu nu-i place mamaliga aia ce fel de branza e?
Adriana_m imi pare rau de situatia in care va aflati.. eu tipul asta de viza personal habar nu am.. insa uite si aici in AZ eu venind din RO gravida in 7 luni m-am calificat pt asigurare de stat si nu am platit nimic (asigurarea mi-a acoperit labor & delivery, iar spitalul unde am nascut avea si el un program de ajutor financiar si m-am calificat si eu si mi-au acoperit controale prenatale, 1 post natal, 1 eco si analize).. deci depinde de stat.. ca si noi am sunat la privat si bineinteles ca nu s-a putut face nimic.. imi aduc aminte ca eram disperata ca nu gaseam nimic, sotul inca nu avea nici un job (abia la 2 zile dupa ce am nascut a mers si el la servici).. dar uite ca DD nu ne-a lasat..
Sper sa va rezolvati problemele!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

adriana_m am citit azi un articol pe yahoo news ca daca e aprobat stimulus package propus de obama, cele 20000 joburi de la caterpilar vor fi safe....asta e unul din motivele pt care obama insista atit acum sa se aprobe odata

uite aici articolul
http://news.yahoo.com/s/ap/20090211/ap_on_go_pr_wh/obama_stimulus_5

imi pare rau ca treceti prin stresul asta acum

eu sunt si eu absolut ingrozita, trebuie sa termin pina in august, inca nu m-am apucat de scris la teza, nici nu am aplicat ca nu stiam sotul ce face...ce mai, nu e anul cel mai bun pt a cauta o slujba...

un prieten care a facut doctoratul aici in alabama in mechanical engeneering s-a angajat in dec in canada la national research council

bafta multa

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Miere super ideea cu cina! numai ca la al meu nu-i place mamaliga aia ce fel de branza e?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Si mai simplu! Tai o felie de piine in forma de inimioara. Cred ca brinza-i feta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adriana cu calificarile voastre probabil ca va calificati ptr New Zealand. Totul e online si e usor. NZ e o tara absolut minunata.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

uta-ciun eu citesc asa "Caterpillar Inc. plans to rehire some of its laid-off workers if Congress approves a sweeping stimulus bill."

adica nu pe toti... e vorbarie politica.

Mergi la inceput

Ramona multumesc de informatii. Acum i-am scris un e-mail si parintelui de la biserica de aici ca poate ne ajuta si el cu ceva sfaturi. Ma-m gandit si la varianta sa mai iau un copil acasa la noi in ingrijire dar asta acum depinde de multe din pacate.
Mihutza la noi nu sunt asigurari gratuite de stat. Cel putin nu am auzit in statul Indiana de asa ceva. Oricum multumesc de informatii. Bine ca s-a rezolvat si la voi si ai gasit asigurarea aia gratuita.
Uta_ciun am citit articolul dar cei de la caterpilar spun ca o sa aduca doar ceva oameni inapoi. Sotul care e inca acolo spune ca in caterpilar nu se aude asa ceva. Si in articolo spunea de Peoria si Illinois nu si de Indiana. Dar mai sti...
Andrada la NZ nici nu ne-am gandit. Ne-am gandit sa aplicam pt Canada dar cred ca timpul este prea scurt acum. Doar daca am gasi ceva de lucru tot cu o viza de lucru, dar cred ca e timpul scurt de tot. Dar mai sti ca nu ajungem si prin NZ pt o perioada.
Of, vremuri grele mai traim.
Multumesc de toate informatiile. Le notam pe toate si le luam in considerare pe toate.

Mergi la inceput