FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)
Raspunsuri - Pagina 20
bytzi spune:
copilutzu,nu intri sa ne spui cum a fost ,citi simburei ai in burtik si cati mai asteapta pt bebe 2![]()
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
dma,pai tu ne-ai dat o veste buna caci in curind si la Gynera se v-a lucra cu Cryos Danemarca,cred ca daca as ajunge la FIV iau in considerare si dr Dracea caci eu am f mare incredere in ea...
probabil inseminarea v-a fi mai ieftina ca la Sibiu daca zici ca proba v-a costa 200e si la ea inseminare (IAS)costa 4 mil
tocmai a sunat la Giulesti o prietena dea mea care e pacienta ei si i-a zis ca dr Dracea nu mai lucreaza acolo anul asta deocamdata,probabil v-a avea program mai lung la Gynera caci tot timpul o programare o obtineai peste 2-3 luni,e foarte aglomerata
deci pt fetele din Buc o sansa in plus
mai fetelor dar toate clinicile (Sibiu,Omniclinic Iasi,acum si Gynera)vor lucra cu Cryos ,oau v-a fi plina tara de danezi![]()
va pup pe toate
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

diana23ct spune:
bytzi tu ai fost vreodata la dr Dracea? Eu din auzite am fost foarte incantata de ea, dar dupa ce am fost la dansa nu a mai venit asa de entuziasmata. In primul rand mi s-a parut ca a tratat cu foarte multa superficialitate cazul meu. S-a uitat pe analizele mele extrem de putin, eu ii notasem pe hormonale din ce zile erau si nici macar nu a observat asta si ca eu nu aveam hormonalele din ziua 3. apoi s-a multumit sa imi dea pt a "stimula" ovarele doar meguan sau medformin (sunt niste pastile care se dau la diabetici in mod normal) fara alte medicamente de stimulare,nu mi-a prescris acid folic deloc, iar ultima data cand am fost la monitorizare la ea mi-a zis sa slabesc si sa ne vedem peste 2-3 luni ca nu am niciun folicul. In schimb la Sibiu imediat mi-a prescris acid folic, a mers in continuare pe medfirmin si mi-a dat si clostibegyt-ul. Nu stiu ce sa iti zic, e doar parerea mea, dar in Giulesti am auzit multe persoane care se plangeau de faptul ca e superficiala si nu trateaza cu interes cazurile.Eu personal vazant cat de frumos m-a tratat la Sibiu si cat de precopata a fost de cazul meu dr de acolo nu as renunta pt buc, chiar daca o sa lucreze cu aceasi banca de sperma.
eu momentan astept sa imi vina cm, are deja 5 zile de intarziere, sper sa vina in 2-3 zile totusi ca sa pot incepe stimularea.
bytzi spune:
diana,eu am fost la dinsa la Gynera nu la Giulesti,mie mia placut de ea ,a fost f atenta cu noi ,probabil ca am fost la cabinet
noi am fost ca vroiam sa facem FIV +biopsie la Gynera,dar dupa intilnirea cu dr Damian am renuntat ,caci nu ni s-a dat nici o sansa si chiar si Dracea a zis ca nu are rost...
iti doresc succes ,deci de vineri incepi stimularea,nu?sa te duci pt monitorizari la Sibiu ![]()
dodo,chiar nu vii cu vesti?sintem curioase cum a fost..

diana23ct spune:
bytzi multumesc frumos. ieri am sunat la polisano bucuresti unde este o ecografista f buna si mi-am facut programare pt sapt viitoare (miercuri). sa vedem daca o sa ma primeasca ca sunt pe lista de asteptare. pe ecografista asta o cunosc din foarte multe locuri si sincera sa fiu e cam singura in care a mare incredere in buc. o sa sun marti seara sa vad ce mi se spune si daca nu ma vede ea o sa merg sigur la Sibiu. Sper sa fie totul bine dupa stimulare. MI-e putin frica ca nu voi reactiona la stimulare din cauza ovarelor mele micropolichistice si a kg, dar sa speram ca totul o sa fie bine.
vroiam sa va intreb si eu ceva. este voie ca dupa stimulare si pana la aflarea rezultatelor de dupa insemiare sa se aiba realtii sexuale, sau e de preferat sa fie o mica pauza? sa nu ma credeti zombi, dar e prima luna in caf stmulare si inseminare si nu stiu procedurile.
dodo, nu ne spui si noua cum a fost?
pupici multi pt toate fetele.

bytzi spune:
diana,eu stiu ca nu sint restrictii
inainte ,dar dupa ar fi bine sa intrebi dr ,eu faceam o pauza dupa ![]()

diana23ct spune:
bytzi eu sincera sa fiu as face pauza si inainte si dupa, ca sa fiu sigura ca e totul ok, dar sa vad cum fac cu sotul
. cam greu sa il tin aproape o luna fara nimic
. O voi intreba pe dr cum este cel mai bine.
bytzi spune:
scuzati,acum am dat floricele la toate fetele,nu am observat ca mai avem voturi

fetelor va astept la un nou cap aici