Condica Salajencelor [78]
Raspunsuri - Pagina 16
silvana_salajan spune:
Elvira, sanatate multa!Firma asta e aceeasi cu Romtelecomu? Sau nu? Noi avem net, cablu si fix de la Romtelecom. Vine o singura factura pt toate, si platesc o singura suma, nu ma pune sa o despart pe servicii.
silvana_salajan spune:
Noua formula de salut intre doi romani care vorbesc la telefon : "Salutari tie si ascultatorilor nostri".
silvana_salajan spune:
Vreau sa va fac un cadou. Am o sngura rugaminte: sa nu fie copii prin preajma cand il deschideti.
http://www.internetshouldbeillegal.com/Enjoy! ![]()

dianalaura spune:
Ioi Oti, de unde draq i-ai mai gasit si pe astia ?

![]()
Eu ma duc duminica la Polus, am trimis-o pe vara-mea in recunoastere..la reducerile ce sunt acum...cica a vazut tot felul de rochii, intre 900 de mii si 1.5 mil. Cica la 2 mil iti iei si rochie si pantofi.
Si poate imi gasesc si ceva haina de primavara, ea si-a cumparat una f. faina, cu 1 mil, redusa de la 4 mil.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Vreau sa va fac un cadou. Am o sngura rugaminte: sa nu fie copii prin preajma cand il deschideti. http://www.internetshouldbeillegal.com/ Enjoy! ![]() |
esti de belea fatooooooooooooo
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Noua formula de salut intre doi romani care vorbesc la telefon : "Salutari tie si ascultatorilor nostri". |
ce tare e!!!!!!!da oare mesenngeristi cum se saluta?"salutari tie si cititorilor nostri?"
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Ioi Oti, de unde draq i-ai mai gasit si pe astia ? ![]() ![]() Eu ma duc duminica la Polus, am trimis-o pe vara-mea in recunoastere..la reducerile ce sunt acum...cica a vazut tot felul de rochii, intre 900 de mii si 1.5 mil. Cica la 2 mil iti iei si rochie si pantofi. Si poate imi gasesc si ceva haina de primavara, ea si-a cumparat una f. faina, cu 1 mil, redusa de la 4 mil. diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
spor la shoppingarit
.te astept cu poze la toalele noi.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
mihaela, nu dispera.hai, mai ca e buna nota.important e ca ai trecut.o sa fie mai bine la urmatoarele evaluari.te tzuc apasat.
elvira, sanatate.bine ca ai rezolvat cu netu.asta e romanik noastra ,plina de birocratie si nervi
.cristina e bine?
adriana, azi esti la tomograf?poate ne spui cum a fost,mai pe seara.paula e bine?
giulia, cum te simti?
mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,io maine ,vrei nu vrei
,bag agitatele in miscare
.
io raportez un coleg beteag
.da beteag rau de tot.cu febra,tuse,moleseala si dispus doar sa-mi toace mie neuronul
.vai greu duce boala omu asta.e mai rau ca un copil.doamne, acu vaz di ce nu nasc barbatii, ptr ca nu-s rezistenti la durere fizica
.
va pupez si salutez
.
olim spune:
salutare
oti esti mortala
, alex o dansat pe melodie si masa o vizionat
bia sanatate colegului si amrius o fost anu asta bolnava , gripa asta ne-o afectat pe toti, si acuma mai tusim inca
va tuc pe toate
, ma duc la primarie sa vad cat trebe paltit caminu lui alex.
mai viu spre seara
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex