Condica Salajencelor [78]
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_s spune:
Salutare!
Io n-am mai deschis compu de ieri de la pranz...am luat o pauza ca ai mei se plang ca sunt dependenta...asa ca azi am stat la filme cu ei, apoi cica m-am dus sa citesc pentru testul oral de maine si am adormit
.
Ieri a fost bine, ca de obicei. Am mancat, ne-am distrat si apoi ne-am uitat la cantecele de la Eurovision. Am avut surpriza sa aflu despre www.youtube.com/watch?v=0EE8eQUIvys" target="_blank">Emilia ca e suedeza (v-o amintiti cu Big Big girl?) si aseara a concurat cu piesa www.youtube.com/watch?v=oKXiR5sv-7I" target="_blank">asta si s-a calificat in finala pe Suedia.
De gatit am gatit cum va spusei: ulei, o ceapa, un strat de carne de vita bucati asa cat o portie de pus in farfurie, un strat de ciuperci taiate in doua, iar carne si la sfarsit am turnat pasta de rosii cu usturoi(asa e din magazin). Carnea am sarat-o si piperat-o numai. Am pus si putina apa dar nu trebuia caci iar mi-a iesit sos muuuult. Dar carnea si ciupercile au fost delicioase
. Garnitura cartofi piure cu frunze de patrunjel inauntru. Salata de rosii cu www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/21413/Valeriana-Valerianella-locusta-/" target="_blank">mache. E o salata excelenta, noi am descoperit-o aici si am cautat azi pe net sa vad ce e...si asa am dat de pagina asta.
Ca desert am facut bomba de ciocolata si am servit cu frisca. 

Io cu cafeiu' n-am nici o pofta romaneasca, sunt tare incantata de cafeaua de aici. Cand am fost in SUA stiu ca mi-a placut ce cafea a luat prietenul surorii mele si apoi a adus si mama cand a mai fost si mi-a placut. Nu am gasit-o deloc slaba si era foarte aromata. Dar nu mai stiu ce marca era...Mama cand vine la noi e moarta dupa cafeaua asta, isi si duce mereu cu ea cateva pachete. 
Va doresc o saptamana faina, nus tiu daca mai viu azi...asa ca va
pe toate.
PS. Cami, felicitari pentru test, ai vazut ce face experienta? 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
salut si de la noi
am venit pe la 3 de la tara, stefan saracu a adormit pe masina...
Oti, vreau si eu retet de Dots...ii plac atat de mult lui stefan...tre sa ii fac si eu
Va pup, il las pe colegu la calculator..
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, uite:http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/21454/Dots/revin, fug ca plage piciul.
Bimilit spune:
mihaela, mooooooooorrrrrrrrr incettttttt
.
fug sa ascult melodia.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura salut si de la noi am venit pe la 3 de la tara, stefan saracu a adormit pe masina... Oti, vreau si eu retet de Dots...ii plac atat de mult lui stefan...tre sa ii fac si eu Va pup, il las pe colegu la calculator.. diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
dianawww.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/21454/Dots/" target="_blank">uite aici ideea bestiala
a lui oti.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Mihaaaaaaaaaaaa, baga reteta de crema cu ce ai ornat praji aia! Cum moasa-sa s-o dat aia peste cap cu masina dintr-o lovitura cu poarta? Io cred ca multe is trucate, de niste barbati ![]()
dianaiulie2009 spune:
Bia, oare Prospan o fi bun in tuse ccc seaca ???
Paula are inceput de ceva tuse ccc seaca si e ragusita si ma gandeam sa incerc ceva usor !!!
mihaela_s spune:
Scurt de tot, merg sa-i fac baie Silviei:
Oti crema de ornat:
150 g ciocolata neagra
100 g ciocolata cu lapte
1 dl frisca(nebatuta)
1 lingura unt
1-2 linguri rom(sau cateva picaturi esenta)
Pui frisca pe foc si lasi sa se infierbante, o iei de pe foc si adaugi ciocolata facuta bucati. Invarti pana se topeste. Adaugi untul si romul. Lasi sa se raceasca pana ajunge la o consistenta mai tare ca sa o poti "spritza". Invarti din cand in cand. Eu am pus-o in frigider si s-a intarit de o taiam cu cutitul. Asa ca am pus-o putin la topit ca sa o pot pune in "spritzator". daca o pui in frigi, las-o putin numai, pana se ingroasa.
adriana sanatate Paulei. Cum a fost la chef? Gata asa repede?
Bia, e simpla praji de facut dar e cu un aluat dintr-o pasta din magazin, care nu cred ca e in Ro.
pasta aceea e ceva din pasta de zahar pe care o face Oti amestecata cu migdale si alune tocate. Se amesteca cu 5 oua si 2 linguri de cacao si gata. La cuptor!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Bia, oare Prospan o fi bun in tuse ccc seaca ??? Paula are inceput de ceva tuse ccc seaca si e ragusita si ma gandeam sa incerc ceva usor !!! |
e foarte bun
.se recomanda si in laringite.merge pe tuse seaca,dar si productiva.
io zic sa bagi si aerosoli sa preintampini ceva mai grav.
pupici cu lipici
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Cum moasa-sa s-o dat aia peste cap cu masina dintr-o lovitura cu poarta? Io cred ca multe is trucate, de niste barbati |
cine?unde?cand?cum?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...