vis

vis | Autor: alaura21

Link direct la acest mesaj

nu prea ma pricep la vise!dar cu totii stim dintotdeauna ca atunci cand visezi flori sau soricei inseamna copiii.adik esti gravida.am visat acum cateva seri cativa trandafiri foarte frumosi.si sper sa fie adevarat ....sa fiu insarcinata....dar nu stiu sigur....si mor de nerabdare sa aflu.daca cuiva i s-a intamplat sa viseze inainte de a afla ca e insarcinata spuneti-mi si mie va rog.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

alaura21

Daca ai facut dragoste cu sotul tau in perioada fertila si ti-a oferit si trandafiri ,apoi fii sigura ca esti insarcinata.

Continuua sa visezi,numai asa iti vei indeplini ce-ti doresti

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

nu prea ma pricep la vise!dar cu totii stim dintotdeauna ca atunci cand visezi flori sau soricei inseamna copiii.adik esti gravida.

hait! eu visez flori cam de trei ori pe saptamana. cred ca pana si soareci visez din cand in cand - oameni si soareci. sa-mi iau un test barza?!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

ms de sperante,ionica.
nu stiu exact ce sa mai cred.I-am spus mamei ca am visat trandafiri(atat am apucat )si primul lucru pe care m-i la zis a fost "fetita".acum nu stiu daca are importanta cum visezi florile?!
Eu am visat 7 sau 8 trandafiri mari care erau undeva pe strada,pe jos.si iam luat de acolo cu atata grija si cu atata drag....parca si acum inca ii vad.nu stiu ....oricum... mai am putin de asteptat si vom vedea.

Mergi la inceput

stiu lucaluca ca poate sunt vise,si doar atat.dar eu nu visez in fiecare saptamana asa ceva.este a doua oara in viata mea.iar prima oara a fost acum 4 ani,atunci am crezut ca s-ar putea sa fiu insarcinat si am fost la farmacie sa-mi iau pilula de a doua zi,coincidenta sau nu dupa o saptamana mi-a venit ciclul....
Mai mult de atat,am avut o prietena care a fost gravida si tin minte ca spunea ca a visat un soabolan urias si foarte urat dar care ei i s-a parut atat de frumos.....
NU STIU ....poate ca ai dreptate si am innebunit...dar vreau atat de mult sa fie adevarat...

Mergi la inceput

frumoase poze ionica

Mergi la inceput

Fetelor sau dus toate sperantele mele....
Astazi mi-au venit musafirii
...poate va fi data viitoare.
nu stiu ce sa mai cred....
fetelor eu am citit pe undeva pe aici ca un ciclu normal are 28 de zile...dar al meu cu 45 de zile data trecuta si cu 36 acum....este mult prea anormal....nuuuu???????Adica eu sunt total pe dinafara la capitolul asta...nuuu???si eu ma plangeam ca pana de curand avea 31-33 de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

alaura 21 imi pare rau ca au venit uratii. Eu una stiu ca un ciclu mai scurt de 21 de zile sau mai lung de 40 e anovulator. Acu exista si exceptii de la regula. Cel mai bine la medic, dozari hormonale si apoi mai vezi tu. Multa bafta

Mergi la inceput

da ,cred ca ai dreptate dymomo77.dar m-am saturat sa tot astept ca"poate de data asta"abia astept sa ajung la dr ,cred ca o sa-i pun toate intrebarile posibile....si imposibile.... oricum...pana atunci n-am ce face....asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ai incredere in viitor, cauta un medic bun si mergi pe mana lui. Astept sa imi dai vesti bune. Mult curaj.

Mergi la inceput

Multumesc dymomo77,pentru sustinere,ai dreptate,dar am momente cand sunt cu nervii la pamant....
Astazi sunt mai bine dispusa, nu mai vreau sa stau trista,pt ca pana la urma va fi cum vrea Dumnezeu.
Sotul meu tot imi spune sa nu ma m-ai agit atat,si sa am mai multa incredere ca va fi bine,dar nu-mi iese intotdeauna.
Iar in ceea ce priveste ciclul meu...am citit ieri ca pt a vedea daca ciclul est ovulator sau anovulator,trb sa faci analiza estrogenilor,fsh,lh,progesteron,iar eu le-am facut deja.acum mai trb putina rabdare pana miercuri cand voi afla cum stau de fapt lucrurile.
Sa dea Domnul sa auzim cu totii de vesti mai bune.

Mergi la inceput