Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 18
Daiopri spune:
Try imi pare rau sa aud. Sa dea DD sa se rezolve totul repede. Tinem pumnii.
Fetele care ati nascut de curand, mai stiti cat a durat pana ati primit certificatul de nastere?
Eu ma gandeam pe la jumatatea lui mai sa merg in tara, dar cu lenesul asta mic, ma intreb daca am timp sa rezolv cu toate actele, certificat, pasaport.
Romanitza bun venit si sarcina usoara.
Olga tu cum mai esti?
Noi parca am mai scapat de virusi nitel, dar cred ca o sa limitez vizitele la spital ale prietenilor caci vad ca e jale prin jur.
Sanatate tuturor si sarcini usoare tantelor in cauza.
cge spune:
Magda, stiu, asa as vrea si eu.
Asa am avut in Ro o bona ptr Ancuta de 25 ani, dar avea experienta de la 10 frati.
Si ne-am inteles f. bine, ma 'asculta'.
Dupa ce incepuse Anca gradinita, mai venea in caz de urgente.
O sa imi intreb colegii maine, cum gasesc o gardiana.![]()
Daiopri, eu nu prea cred ca asteapta pisoiul pana vineri.
Tot asa si Victor o astepta pe sora-sa.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
try spune:
Ritah, primit, ti-am raspuns.
Magdone, anul trecut era alta situatie, piata era mai grasa si mai frumoasa. In conditii normale, nici eu nu mi-as face nici un fel de probleme, dar cand stiu ca sunt putine joburi scoase si zeci de mii de oameni care au patit ca mine si cauta de lucru, nu mai e asa de simplu. Dar, gata, fara lamentari si speculatii (bune sau rele) ca deja nu ma mai ajuta la nimic. Astept sa se intample ceva concret fara sa mai o iau cu daca si cu parca.
romanitza spune:
Multumesc de primire
Try - ti-m trimis deja PM.Multumesc inca o data si sa imi scrii cum sa facem "schimbul" ![]()
mQQm - dupa cum ai vazut, mi-am luat inima in dinti si am scris... urmeaza sa citesc din urma si sa "cunosc" mai bine, dar la ce viteza la scris aveti, nu stiu cum pot tine pasul cu voi...![]()
Magdone - locuiesc la York Mills/Victoria Park, de fapt, intre Victoria Park si Don Mills. Tu in ce zona locuiesti?
Daiopri - nastere usoara si un bb sanatos.La ce spital vei naste?
Eu inca nu stiu culoarea caruciorului... ca doctorul a fost prea grabit ieri si n-a avut chef sa stea sa se uite ieri... Am plecat f suparata de la cabinet,dar ma bucur ca toate analizele au iesit bine pana acum, bb-ita este bine si asta conteaza cel mai mult.Oricum, de-abia astept sa stiu si sexul pt ca pana atunci nu ma pot gandi la nume... grea decizie.
Mona_B spune:
Magda , mii de scuze ca ti-am promis ca te sun si am uitat..ieri am hoinarit prin Toronto, sa mai schimb environmentul, azi am trimis aplicatia online pentru EI benefits si ceva acte la firma unde am lucrat. In plus, Vladutz e cam bolnavior, de 2 zile face febra nu mai ridicata de 38.6 dar e marait tare si maine il ducem la dr.. sta agatat de mine toata ziua. Zice ca nu-l doare nimic, insa doar ciuguleste biscuiti cream cheese si bucati de banana. Sa vad maine cand ajung acasa ca dra e in Toronto, si tot ne auzim noi, promit
Ma gandeam cum tot mai dau eu prin Toronto sa ne intalnim toate trei adica tu MQQM si eu undeva, si noi am stat in North York la inceput si am o oarecare nostalgie a zonei.
Iti trimit nr.meu de tel just in case...cred ca am adresa ta de yahoo de la Catalina.
Mona
Podeanu spune:
Ies si eu un pic la lumina...Mona si Mihaela
merci de gindurile bune dar astazi am fost la doctor sa-i mai cer opinia avind in vedere ca , chistul nu mai e asa mare (probabil ca si-a facut datoria cortizonul) si nici nu ma mai doare. Asa ca operatia mea s-a anulat ptr moment. Am insa asa un sentiment de vinovatie ca asta s-a intimplat inainte cu 3 zile si ca am ocupat inutil locul cuiva care avea de fapt nevoie de operatie.
Try, imi pare nespus de rau ptr sotul tau si iti tin pumii sa va gasiti amindoi de lucru.
Podeanu spune:
Am uitat... Daiopri vineri pe 13 va fii. Sa vezi ce noroc o sa-ti poarte. O sa-ti tin pumnii
Mona_B spune:
Daiopri, se apropie ziua mult asteptata. Cu sau fara inducere, putin mai conteaza, important e sa fiti amandoi sanatosi.
Eu am avut un vis ciudat azi-noapte aveam sange pe coapse si parca bebe iesise fara travaliu, nici nu mi-am dat seama cum, la 31 de saptamani exact cat am acum
era bine merci si ma privea cu ochii mari din faldurile unei paturici in care cineva il invelise![]()
am citit pe net ca e normal ca viitoarele mamici sa aiba cosmare din astea.
Cert e ca visul asta plus febra lui fiu-meu mi-au dat peste cap toata ziua.
Ktrinel spune:
suntem bine, multumim de intrebari. Julia mai tuseste, dar alte simptome nu mai sunt, nici febra..doar chef de viata.
try ,ce ghinion. multa bafta !!!
is cam plutitoare
zilele astea...mai aterizez io pe-aici din cand in cand.
mikiion spune:
Try imi pare sincer rau. Va tin pumnii.
Stefanytreci si pe la centrul coordonator si vezi poate au ceva. Nu toata lumea afiseaza pe magarderie.
Stii ce e aia centru coordonator?
Despre 10 ore, eu platesc de 5 ori mai mult decat 7 cad, si in contractul meu scrie 10 ore. Am impresia ca e o noua regula, au schimbat ei ceva anul asta. Am auzit ceva la stiri prin vara....Pentru ca in contractul de la gradinita veche( tot scumpa) nu-mi aduc aminte sa fi scris asa ceva.
Podeanu imi pare bine ca nu mai treci prin operatie...
Dairopi saracul motan, tot isi face sperante![]()