Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 11
nelia spune:
Mona, multumesc mult! Le-am ascultat, si eu caut mereu pe youtube arii de opera care imi plac si le ascult, le ascultam, adica eu si Lisandru, ca de obicei le pun dimineata, la cafea.
Adela, pai tocmai asta este, ca ea nu se uita la televizor, iar ca desene si filme sint normalute, desi Agata a vazut multe-multe filme care nu sint chiar de virsta ei... numai ca nu cu vampiri si vrajitoare. Tocmai de aceea m-a surprins, ca daca picta asa ceva de Halloween nu as fi zis nimic, ca atunci vede peste tot aceste lucruri, dar acum!?!
Si asta cind Tudora vede numai witches si monsters peste tot!?!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
try spune:
e, facui ce facui si-am pierdut mesajul, nu mai reiau ca nu mai am rabdare (mi-am pierdut-o pe toata pe drum in ultima perioada).
am vazut pozele si de-o parte si de alta, multumim fetelor ca le-au pus.
Eu mai vreau o intalnire, de-abia m-ati starnit cu cea de sambata. Care vrea sa ne intalnim la un loc de joaca cu copii pe 21? Asa sper sa cream o sansa si pt cele care n-au reusit sa ajunga acum.
Ma bucur ca am revazut fetele pe care deja le stiam si ca am cunoscut pe cele care au venit prima data la intalnire. Imi pare rau ca n-am apucat sa stau de vorba cu toata lumea - de-aia zic ca o sa fie bien si la un loc de joaca pt ca nu ne tintuim fundu' pe-un scaun si nu ajungem sa vorbim cu celelealte de la capatul celalalt al mesei.
Adaf, imi pare rau de treaba cu apa pe pereti, dar asa-i e intolerabil la o casa de 1 an de zile. Intra in builder sa va repare totul ca la carte ca sa nu ramaneti cu hiba asta pe viitor.
Mona_B spune:
Daiopri, ma bucur ca sunteti bine amandoi, desi speram sa ne dai vestea mult asteptata. Eu am inceput sa ma simt ca o balena de ieri, mai ales la coborarea din pat si din masina
iar noaptea dorm cu fereastra f.putin deschisa, spre disperarea sotului ca mie se pare mereu prea cald. Insa zilnic ies din casa si merg pe jos cam 4 km, altfel nu-s ok.
Azi dau o fuga in Toronto downtown ca e vremea superba.
Aidan e grozav de activ, ce-i drept ceva mai gentle decat frate-sau mai mare, dar il simt miscand foarte foarte des. Mai am de facut o ecografie peste 2 saptamani, de-abia astept sa-l revad
Iti tin pumnii sa vina momentul cel mare cat mai curand
Mona_B spune:
Try, e buna ideea cu intalneala la un loc de joaca, dar depinde de cum va fi vremea...eu as prefera outdoors, cu niste hot drinks la purtator, dar sunt deschisa si alte idei.
Apoi depinde de locatie, ca noi avem doar o masina 4X4 deocamdata pe care eu nu ma incumet s-o conduc inca. Dar daca e intr-un weekend, ne drop off sotul, si tot el ne si ia acasa.
Mona
Denisam spune:
Mona-eu zic ca ne complicam cu copii outdoor-adica dc tie iti e ok ca ai inca doar unul si maricel- poate doar dc sunt 10C si soare,ceea ce dupa 5 nu cred ca se mai poate
-plus ca cu topirea la zapada, e nasol pe strazi- e mizerie si ud, fii-miu nu sta locului deloc-de patinaj la el nici vorba, si eu una nu ma risc decat dc e indoor- ca kidtopia sau altul pe aici mai aproape,ca eu nu pot pe 21 decat dupa amiaza-asta ins. dupa 4- la mine dc nu dorm la prinz,nu ma risc cu ei maraiti nicaieri.
Daca voi decidetzi altceva,eu zic pas si e ok.Eu i-am dus ieri pe ai mei la kidtopia in miss si 2h au avut fun,chiar si fara altii.Cum zicea, it's your call.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Denisam spune:
mQQm-am tras cun pic cu ochiu'-nu iti mai fa griji cu hainele
-pt ca pina inspre 1 an is vreo 2 mamici pe aici cu baieti care sigur o sa ti le dea ca termina cu ele si uite ca eu de la 1 an nu am mai dat si le string- sa stii ca m-am obisnuit sa il imbrac rapid si mai sumar decat pe E ca nu cere multe-dar pt ocazii se gaseste rapid si urgent o camasa si niste nadragi,f. rar i-am psu cate o cravata si am din astea-s i sa stii ca e mai bine asa, ca cu fii-mea,deja imi spuen ce haina sa imi pun si eu si incepe sa tipe dc nu e asortata cum treb si la agrafe
-so relax ca se gasesc si pt ei,iar eu sincera sa fiu sunt happy ca ii pot pune rosu si bleu,ca din astea am de la E,ca ea abia ce le-a atins, fiind intoxiata cu roz,lila si alb,si mereu a primit tone,sigur am dat destule la vreo 4-5 fetite deja.
Edit ca de baba isi aduce aminte dupa ce da send: am un patutz bun,care in max 2 luni o sa vreau sa il scot din camera de la cottage ca il mutam in pat dublu cum iti spuneam simbata si treb sa ii ducem o canapea si acolo ca sa nu fie confuz baietu'-asa ca patutu' ramane disponibil, si asa nu a fost pre folosit,deci decat instrada,mai bine la cineva care il vrea-deci ai timp de gandire![]()
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
ange spune:
mai,mai dar ce liniste la sezatoare!
Mtl inca sunteti sub efectul terapiei?![]()
Mona,la multi ani,sa-ti traisca colegul,sa fie sanatos si sa va iubiti o viata intreaga!
katrinel,draguta de ea!insanatosire rapida.
daiopri,sa-ti urez iarasi "nastere usoara" sau am tot timpul?![]()
maru,am vizionat si eu pozele insa nu reusesc sa asociez nickurile cu personajele
cand ai timp nu vrei sa inlocuiesti numerele alea cu nume?te rog 
adaf,vaii,vaii prin ce ai trecut!cum mai sa curga apa pe pereti intr-o casa de nici un an de zile?!
ai rezolvat ceva?
monicutza_bb spune:
ange merci
ii voi transmite ![]()
ktrinel ce a patit micuta printesa? sper ca nu este bolnavioara, draga de ea 
Si ziceti, pe cand urmatoarea intalnire? Ca prea repede a trecut si am si plecat relativ devreme...
ange stii ce imi spune madama azi dimineata? Ca "uite, sa vezi ce ii iubesc pe copii tai", ca trebuie sa renunte la 2 copii mai mari sa ia pouponi si ca o sa renunte la alti doi, nu la ai mei (pitica acum o saptamana a facut 18 luni, cred ca tot circul ala a fost ca sa aiba motiv sa ii dea afara pe amandoi)... si am zambit si eu frumos
, ce puteam face si am plecat injurand pe romaneste 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
monicutza_bb spune:
am trimis acelasi mesaj de 4 ori
ca imi dadea timeout...
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
monicutza_bb spune:
editez sa sterg mesajul trimis de 3 ori