Dr Anca Gherasie

Dr Anca Gherasie | Autor: speranta2008

Link direct la acest mesaj

buna

este cineva la dna Dr Anca Gherasie? am aflat ca este buna pe infertilitate..
puteti sa imi spuneti si mie - una alta despre ea?

va multumesc tare mult

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Speranta, eu am fost la prof Ron-el si el lucreaza cu d-na Gherasie.Este foarte finuta si delicata.Cu mine a avut foarte multa rabdare , mi-a raspuns la intrebari si mi-a dat cateva sfaturi.Acum, stii tu, depinde si de starea in care o gasesti.E si ea om,nu?Eu am cunoscut-o la Med New Life unde lucreaza pe proiect FIV-infertilitate deci.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Speranta - eu sunt la dr Gherasie, la fel si Raluca30.

Are zic eu, mai multe parti bune decat rele!

In primul rand ca e f calda, blanda, si asta te face sa te simti in largul tau. Iti raspunde la intrebari, dar tu tb sa incepi discutia (spre diferenta de dr Cocei care de uita pe analize si incepe sa-ti explice). Sincera sa fiu, nu mi-o pot imagina pe dr jignind pe cineva sau fiind nervoasa.
Mi s-a parut receptiva la ce-am rugat-o, singurul lucru care il pot 'reprosa' e ca nu mi-a cerut analize, nu-mi stie istoricul... dar poate ca si aici exista o explicatie logica: a vazut ca stiu ce vreau si intreb fix ce ma intereseaza, stie c-am mai facut inca 2IA.

O sa-ti mai povestsc saptamana viitoare cand ne vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna!Eu am facut doua inseminari(nereusite,din pacate) cu dr Gherasie,prima data mi-a fost oarecum teama de dansa,sincer cred ca era intr-o zi mai proasta,totusi am reusit chiar sa facem o gluma la faptul ca m-a durut inseminarea(mi-a zis ca rar se intra ca in branza:))adica e de asteptat sa doara cand umbla printr-un loc asa sensibil),a doua oara a fost mai relaxata intalnirea,era mai calma si mai zambitoare,dar iar m-a durut al naibii procedura,m-a incurajat ca daca raman o sa doara si mai rau la nastere...are felul ei de a fi ,cred ca fiecare o percepe diferit,eu una sunt de parere ca e un medic bun si un om ca noi toti,cu zile mai bune si mai rele,dar isi face datoria.nu sta in puterea ei sa ma lase gravida pe mine,ca doar nu are o bagheta magica:)tot cu ea voi face urmatoarea inseminare,sper sa fie cu noroc,la mine 3 e cu noroc,m-am maritat pe 3.12(la ora 3 dupa amiaza),cine stie poate -poate a 3a e cea norocoasa:)Bafta celor care merg la dna dr.Gherasie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
va multumesc tare mult pentru raspunsuri...Cosicel si raluca 30
Eu am sapt aceasta intalnire cu dna dr.
Cosicel "O sa-ti mai povestsc saptamana viitoare cand ne vom vedea"--sper sa ne intalnim.
tot ce imi doresc este un bb ...caut un dr care sa discute si sa fie interesat de dosarul meu.

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Si eu o cunosc pe d.na dr.Gherasie, este o persoana calma, dar destul de rezervata, insa daca este intrebata raspunde pe intelesul fiecaruia. Eu am facut FIV 1 la clinica particulara unde lucreaza dansa, am obtinut sarcina, insa in sapt.12 a trebuita sa fac avort terapeutic, se oprise din evolutie. Am facut la acea clinica (MNL) cu d.na Gherasie, fizic am trecut foarte usor are o mana de aur, si nu exagerez. Eram devastata si dansa a inteles starea mea, o apreciez ptr. rabdarea care a avut-o cu mine si ptr. raspunsurile date. Si acum merg la MNL, ma intalnesc cu placere cu dansa.
Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomax spune:

buna
si eu am programare la d-na dr gherasie
incerc sa ramna insarcinata de vreo 6 luni
mi-am facut toate analizele dar la gynecoland, mi-au iesit foarte bune, insa cei de acolo sunt speiclaisti pe probleme ginecologice grave, operatii, etc
vreau sa imi repet si aci analizele, ecografii, sa vad care este problema
sper ca d-na dr sa fie calma , intelegatoare
cam ce preturi or fi la me new life, pentru ca nu o lista de preturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Eu am facut FIV la MNL cu dr Ron-el si Anca Gherasie; dna dr mi s-a parut cam expeditiva; prima oara cand am intalnit-o mi s-a parut si f rece.

Insa cunosc si persoane care au avut "chimie" cu dna dr. Am inteles ca este un bun profesionit. Daca o sa iti placa sau nu, vei putea decide abia dupa intalnire.

Succes!

Mergi la inceput