Pasiuni si talente ale micutilor....
Dragelor si dragilor ma gandeam la faptul ca fiecare parinte srie ca puiul sau este o mica minune....deoseita spaciala.Ce credeti despre pasiunile si taentele copiilor de azi....cum ii putem noi sustine si ajuta?
Raspunsuri
bela_ spune:
Eu propun.....eu raspund....!Observ ca nu este o tema care sa atraga atentia....
Motivul pentru care m-am gandit sa postez acest subiect a fost ca am descoperit modaliate de a implica un copil in activiati mai putin la indemana pana acum....media,publicitate,film...
devoska spune:
Fii-mea (6 ani) e pasionata de papusile de portelan. Si asta de cativa ani. O alta pasiune a ei sunt pietrele. Bolovani, pietre semipretioase... ca pe pretioase nu pune mana deocamdata. Are colectie de papusi de portelan si galeti de pietre.
Ii place la nebunie sa deseneze si sa decupeze, sa faca haine la papusi si vrea sa se faca designer de interioare. (Macar e originala si nu vrea sa se faca doctorita sau profesoara.) A mers la un curs de arta, care s-a terminat. De aproape doi ani merge la cursuri de dans, la dorinta ei. Iar acum si-a exprimat dorinta de a lua lectii de pian.
bela, fi un pic mi explicita. Nu am inteles la ce te referi cu media, film...
bela_ spune:
Intamplator am luat contact cu o ehipa de oameni care promoveaza copiii talentati(dictie,dans,muzica,foto) celor interesati din media/publicitate.
As putea spune mai multe,dar nu vreau nu cred ca am voie sa dau adrese,pagimi web.Putem vorbi mai multe daca imi trimiti un mesaj pe adresa mea de maill:dodo13137@yahoo.com.
Pupici
devoska spune:
bela, ca tot ai pomenit si foto... ii place sa pozeze. Si ca fotograf, dar mai ales ca "model". Are camera ei video/foto si face ce vrea cu ea. Dar nu vreau sa intre in lumea aceasta. Poate sunt ingusta la minte, dar abia are timp de lectii. Sa mai pun ca nici nu suntem in Romania momentan?
bela_ spune:
Nu cred ca esti ingusta la minte, doamne fereste!Personal eram foarte incantata de idee si am dorit sa impartasesc si celorlalti parerea mea...Este foarte adevarat ca scoala la varsta aceasta este prioritara!Asa este firesc.Faptul ca nu sunteti in Romanaia este un "amanunt" important intr-adevar ...era o discutie nimic mai mult!