Oradea(39) alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
de departe cea mai mare descoperire, Siminel 
Musai sa le cumperi sot, fetelor si sa schimbi numele in Rada 
Moni, NU la sare. Ascunde legumele in fructe, in sucurile de fructe si lasa`l in pace o vreme, pana uita ca nu le place
Giulia, acum ca e mare, mananca doar mere, asta zilnic, restul fructelor rarisim, insa ii place morcovul din supa la nebunie. Iar toate legumele le mananca in salata de beuf
Si eu m-am stresat enorm de mult ce si cat mananca in 24 de ore, acum mi-am largir orizontul si contabilicesc pentru 7 zile
Asa ca la acest capitol nu ma plang, are zile cand mananca doar lapte cu cereale, zile in care nu suporta painea, zile in care mananca de 4 ori sarmale
etc 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:

Sper sa reusesc sa termin mesajul..
Alexia e bolnavioara,tuseste si-i curge nasul numa dimineata,stranutam la greu
Andy e k la gradi.
Eu in butoi la fund ca simt ca nu mai rezist
Am vrut sa va scriu mai multe dar deja se maraie si e semn ca va incepe plansul imediat.
tuturor fara exceptie.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Hai, nu va mai necajiti, gagici, cresc ei si scapati de griji.De grijile astea, fireste
.
Moni-schimba meniul, ca poate uita.Sau,- ce-mi mai trece prin cap, acum- da-i supica de carnita(eu ii puneam uneori si pe bibe) si la felul doi banana cu branzica, piure de cartofi cu branzica etc.Tu stii mai bine.Lasa-l cateva zile, apoi incerci din nou.
Laura-nu dispera, ca stii tu bine ca trece.Doar esti versata
.Ai ditamai baietoiu.Da-i tratamentul si va fi bine.
Andrei mananca fructe la greu. El e mare fan. Orice fruct, oricand si in cantitati industriale.Clementine poate manca si un kil pe zi.Stresul meu e nici fructele nu-s tocmai OK, ca sunt tratate si umflate si... stiti voi.Chiar discutam cu Daria aspectul asta.
O zi buna!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Cris, asa e 
Nicicum nu e bine. Nici nu stii ce sa faci sa fie bine pentru copil, sa fie sanatos. Sa-i dai lactate ? Crane ? Fructe ? Legume ? Preparate in casa, la tzara, cumparate, nepreparate, etc
NU stiu. Si cu cat ma gandesc mai mult, cu atat stiu mai putin.
Merg pe idea ca excesele sigur nu sunt bune, extremele nici atat. Moderatie in toate 
Andy, uof ... sanatate bubulinei sa treaca repede belelele 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Mey, ce mi-a mai trasnit pe la freza.Vine valentine's-u'.Vrem, nu vrem, ne intra america in casa si musai sa-l sarbatorim.
Cumparati ceva la "ala" de langa voi
? Ha? Da' iute, ziceti!!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Nu m-am gandit, mai am timp ![]()
Giuliei insa musai sa-i cumpar baloane in forma de inimioara 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Noah, buna idee cu baloanele.
Nici io nu m-am gandit la nimic.Dar cred ca-mi pun in aplicare simtu' practic si ii cumpar o bluza... ceva de genu' asta.
cristina si Andrei
szivarvany spune:
In Bors nu ninge, e un friggg de mor ...
Si de SfValentine mergem la o Valentina, asa ca ne-am scos 
Edit: ninge si in Bors 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)