*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
Miky Frumoasa foc Bianca si ce privire patrunzatoare are in poza unde sta in patut si are leneria cu dalmatieni. O papusica de fetita

Multumim,Isa!Ma topesc dupa ea...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Off Lorellay mi-au dat lacrimile. Te inteleg atat de bine prin ce treci...si cel mai greu lucru e luarea unei decizii...te gandesti ca asa nu se mai poate, dar in acelasi timp iti este si greu sa pleci, frica de necunoscut, de intrebarile si reactiile copilului, teama de a nu regreta mai tarziu decizia luata e cumplit...si mai ales e foarte dureroasa si indiferenta lui si faptul ca nu ai cu cine vorbi. Noi suntem aici . Eu am inca traume din copilarie datorita tatalui alcolist, desi am locuit cu el doar pana la 7 ani...mi se rupe sufletul cand vad sau aud scandaluri...poate ca o pauza il va ajuta sa deschida ochii mai bine si sa aprecieze ce are acum. O familie frumoasa cu 2 copilasi minunati si o sotie care il iubeste...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

revin cu cateva cuvinte...Lorellay daca totusi nu se mai poate si nu mai este nimic de facut, asta tu o stii cel mai bine. Si este foarte greu intr-adevar, dar in acelasi timp este un alt capitol din viata ta si nu trebuie sa-l privesti ca pe un sfarsit ci ca pe un nou inceput. Trebuie sa fii puternica si increzatoare in Dumnezeu ca el are grija de noi toti. Mami a plecat cu 3 copii si are o viata frumoasa acum alaturi de un om care o iubeste si o rasfata si este pot spune fericita. Binele tau si al copilasilor primeaza inainte de toate.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Of Doamne, ce mi-as dori sa le rezolvam..da nu am cu cine vorbi.De 2 zile suntem muti, nici nu ne salutam, nici nu doarme cu mine, nu mancam impreuna, nu discutam de botez, de copiii..nimic.La Diana nici nu intra.A intrat vineri seara 5 min, fata dormea..si de atunci abea azidimineatza a intrat si a luat-o in brate 5 minute ca plangea.Da s-a plictisit si a lasat-o iar sa planga.Nici nu ma intreaba de ea daca a mancat, daca a dormit, daca mai e iritata.
Codrin e la bunici, vine dupamiaza..abea-l astept.
Sincer daca as putea acum mi-as lua copiii in barte si as pleca. Codrin nici nu e copilul lui, nu are nici o obligatie fata de el.Daca i se pune pata pe copil?Il stie de tata.Cum ii explic eu de ce tati se inchide in camera?Sau de ce nu il mai duce la gradi?Sau de ce plang?
Sunt disperata....o sa deschid un subiect pe forum sa nu va stresez pe voi..ca simt ca mor daca nu ma descarc.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Daca deschizi un alt subiect, venim dupa tine , nu noi te cunoastem cel mai bine?
Comunicarea, bat-o vina, ce-mi mai laudam eu soatza mai nainte , acu vine frustrat (dupa ce l-au trezit doua telefoane, nu zibe) ca el nu si-a facut ciclul de somn, ca asa nu mai poate (asa, adica cum?), si eu cu draci, i-am zis sa mearga dincolo sa doarma pana diseara, sa-si faca ciclul ....la amiaza suntem invitati la masa la nasi...auzi acolo, nu si-a facut ciclul...
Sunt niste copii mai mari. Uneori n-am nici eu rabdare sa ma port cu el asa, si-i spun tot ce ma deranjeaza, atunci si acolo. Alteori, il iau mai pe imbarligate si prin invaluire mai tarziu, dar cred ca intr-un fel sau altul toate trebuie spuse. Altfel se aduna. Se aduna, si se aduna si...explodeaza.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Cred ca-i ceva in aer. Si noi avem probleme.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lorellay nu stiu cum sa te invat..alcoolul nu e tocmai cel mai bun prieten...stiu multe cazuri care din alcool au trecut la injuraturi, apoi palme trase si mai apoi batai zdravene....tu sti ce e mai bine pt tine si copilasii tai..insa faze de genul altu pe net si nu am bmw sunt de tot kk-tul....vb lui iza e traumatizant sa ai o copilarie ce tatal alcoolic...si tata desi lucra in politie maior la cp si tot mai tragea cate o bauta si apoi devenea de nesuferit...efectiv nu pot sa iti spun pleaca sau stai...sper sa reusesti sa ajungi la o decizie cat mai corecta..la parintii tai nu poti sta ? macar o perioada....na vb aiai cu lupul si naravul...sper sa ajungi la o decizie cat mai corecta
flowers zici ca e ceva in atmosfera se poate...eu zic nene daca ma supara ceva nu pot suporta sa nu i le zic in fata...eu nu suport ca ion fumeaza ce sa ii fac sa ii interzic..i-am tot zis de mi sa luat nu vrea si pace...eu zic ca nu putem schimba oamenii rebuie sa ii luam asa cum sunt...vb aia sa dau din lac in put iar nu e bine...greu foarte greu...

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Of Doamne, ce mi-as dori sa le rezolvam..da nu am cu cine vorbi.De 2 zile suntem muti, nici nu ne salutam, nici nu doarme cu mine, nu mancam impreuna, nu discutam de botez, de copiii..nimic.La Diana nici nu intra.A intrat vineri seara 5 min, fata dormea..si de atunci abea azidimineatza a intrat si a luat-o in brate 5 minute ca plangea.Da s-a plictisit si a lasat-o iar sa planga.Nici nu ma intreaba de ea daca a mancat, daca a dormit, daca mai e iritata.
Codrin e la bunici, vine dupamiaza..abea-l astept.
Sincer daca as putea acum mi-as lua copiii in barte si as pleca. Codrin nici nu e copilul lui, nu are nici o obligatie fata de el.Daca i se pune pata pe copil?Il stie de tata.Cum ii explic eu de ce tati se inchide in camera?Sau de ce nu il mai duce la gradi?Sau de ce plang?
Sunt disperata....o sa deschid un subiect pe forum sa nu va stresez pe voi..ca simt ca mor daca nu ma descarc.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Daca deschizi un alt subiect, venim dupa tine , nu noi te cunoastem cel mai bine?
Comunicarea, bat-o vina, ce-mi mai laudam eu soatza mai nainte , acu vine frustrat (dupa ce l-au trezit doua telefoane, nu zibe) ca el nu si-a facut ciclul de somn, ca asa nu mai poate (asa, adica cum?), si eu cu draci, i-am zis sa mearga dincolo sa doarma pana diseara, sa-si faca ciclul ....la amiaza suntem invitati la masa la nasi...auzi acolo, nu si-a facut ciclul...
Sunt niste copii mai mari. Uneori n-am nici eu rabdare sa ma port cu el asa, si-i spun tot ce ma deranjeaza, atunci si acolo. Alteori, il iau mai pe imbarligate si prin invaluire mai tarziu, dar cred ca intr-un fel sau altul toate trebuie spuse. Altfel se aduna. Se aduna, si se aduna si...explodeaza.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Cred ca-i ceva in aer. Si noi avem probleme.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Ai dreptate in cazul meu.
Noi nu ne-am certat dar m-am suparat tare rau aseara, atat de rau ca nu am mancat, nu am avut lapte si de aseara tot suge fata des si nu se satura.
La noi nu-i vorba de alcool, peste dependenta de tigari am trecut ca le-a cam lasat si acum fumeaza unele foarte slabe, acum este dependenta de jocurile online, mai exact World of Worcraft .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of, mai fetelor, greu cu discutiile astea din cuplu!
Lorellay n-as stii ce sfat sa-ti dau pentru ca n-am trecut prin asa ceva...insa de cate ori vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva, vom fi aici! Din punctul meu de vedere, nu este nevoie sa te muti nicaieri, vorba fetelor, venim dupa tine...pai nu noi te stim cel mai bine?

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Lorellay, tot ma gandesc ce sa scriu. Fiecare caz e diferit, al meu bea si el o bere zilnic o perioada. Si nu pentru alcol ci pentru senzatia aceea de racoare, mai ales vara. Insa de ceva vreme a inlocuit berea cu o cutie de energizant, nici nu stiu cum se cheama dar nu-i Red Bull, e albastra, isi cumpara din Cora. Poate, poate schimba si el lichidul.

Cu fata nu stiu ce sa zic, nu toti barbatii se implica in cresterea copiilor, din pacate in Ro nu-i traditional sa schimbe barbatul un scutec sau sa plimbe copilul in parc. Al meu sot a prins mai mult avant acum ca are experienta, nu o plimba cu carutul ca-i plictisitor iar la scutece se cam eschiveaza dar face de nevoie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, saru'mana de informatii.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput