bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis, mersi. ce se intampla daca am intrerupt dupa 3 zile?? nu isi face efectul>???

astazi a inceput iasmi sa pape iarasi....oare din cauza ca am intrerupt antib???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

As fi vrut sa va invit la un mic dejun. Asa...ziceti si voi ca e un pranz mai light.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

yummy............. ce bine papa fata...pui pe ea...
si Eric adora branza asta...asa ca in fiecare dimi servim si o feliuta cu Almette...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Da, BB, se recomanda min 5 zile, ca altfel cica luam degeaba...nu cred ca are legatura papa de azi cu intreruperea antibioticului, ca e prea devreme; adica efectele lui inca se mentin.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

in sfarsit putin timp de DC...

ellis, relax my dear...stim de gluma...pupam Alessia mancacioasa...si taticu' care se straduieste...

lavi, e o dulce Iasminica...ce frumos zambeste ea la aparat...ii place la pozat, nu?

adra, sanatate Evei...cum mai sunteti?ati fost la medic?

adelagongutza ta ce mai zice?

ancaMariuca? ce nazdravanii a mai facut?

miha adorabili ai tai prunci...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

sa va pove ceva de iasmi: are "prostu" obicei sa puna in geanta\/buzunare, stiti ca va povesteam ca iasmi ii tot pune la tat'su in geanta de lucru tot felul de jucarii...si le gasea la job...nah zilele astea i a pus in papuci la o prietena in cizma un kinder delice.......asa si azi i a pus in geanta la bunica 2 bucati de banana pe care le-a indesat pana a putut trage fermoarul.... si noi ne miram ce repede le-a papat....

si o faza recenta: cand o intreb: iasmi cine ii da pusi la mama???
iasmi raspunde cu gura pan' la urechi: TATA..... si am repetat intrebarea sa vad dc e doar o coincidenta, dar tot asa zice....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
eu sunt la servici...nu e foarte rau...am o zi mai lejera...
ancadragoman....nu stiu ce sa-ti zic ref. la problema cu sotul...cred ca ar trebui sa-i propui un program, o activitate care sa fie doar pt. el si Maria ...care sa stie ca e resortul lui...fara alte comentarii
eu nu ma confrunt cu chestii de genul...adica eu sunt mai dracoasa de fel si cam tot ce vreau, vreau...deci daca ii spun sa vina sa stea cu ea, sa faca aia sau aialalta cam asa se face....dar de altfel el isi doreste sa petreaca timp cu fata , doar ca ea vrea mai mult cu mine!pot sa ma bazez pe el, pleaca cu ea la plimbare, se joaca, merge cu ea la socri in vizita, el face bagajul de drum....
victo, nici al meu sot nu gateste...dar daca ii este foame isi face paste, cartofi copti, daca il sun sa pregateasca anumite ingrediente pt. cand ajung eu acas ...se face si asta....
pussi, cam asa este si cu sotul meu...
adelamaria...nu e foarte neagra situatia la voi....asa mi se pare...bine ca stie pe cine sa cheme..si nu te cheama tot pe tine, iti ofera totusi un ragaz, nu?
mariussimiuc...sprancenatei....e totala!cata sarguinta!
bb, si scumpei tale....da ce fundita are!deci fol pompita de nas....asa de curiozitate...e foarte neplacut? ca ma tot gandesc cum se simt copilasii cand o folosim la ei...
la faza cu pusi...ce sa mai zic...perspicace , ca intotdeauna!si eu i-am pus tatalui meu pachet/mancare, cand aveam vreo 3 ani,o pietricica mica, alba,care a purtat-o cativa ani in geanta de serviciu, s-a pierdut decurand ,cand s-au mutat la casa
ellis, felicitari Alessiei pt. kg....eu inca nu indraznesc sa o cantaresc ....mai astept....poate vor fi kg. mai multe...nu doar gr.

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumim dragelor,multumim!

Ellis,da mey...asa papa branzica. Sa n-o deochi si sa nu vorbesc intr-un ceas rau...dar si-a revenit foarte bine cu papa.De cantarit n-am mai cantarit-o de la vaccinul de un an. Da zic eu ca e bine...
Si eu cand voi incepe serviciul...ii vor iesi sotului pe nas toate mofturile.

Adra,cum sunteti?Ati fost la medic?

Lavinia,stie fata ce stie.
Faza cu banana fu super tare!

Andreea,pe unde ai umblat madam?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

cucu-bauubauu
schimbu' de noapte nu a aparut ink????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cucu-bauubauu
schimbu' de noapte nu a aparut ink????

_

eu sunt pe aici...dar nu stau ca iimi pica ochii in gura de somn..

Azi am intrebat o doamna doctor de la scoala..care intamplator lucreaza la Brol cate e o ridicare de sani.
A zis ca undeva la 800-900 euro ...
eu auzisem de 2000 .... asa ca acum mi se pare realizabil visul meu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

cica Dr Bratu nu mai face operatii estetice fara acordul sotului sau sotiei... ca a avut f multe reclamatii de la soti gelosi indignati ca le arata sotia prea bine

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput