bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Neata! Eva tot cu febra este, vad ca nu da nici un rezultat tratamentul cu amoxicilina, desi azi dimineata i-am dat a 5-a doza. Ciudat ca peste noapte nu face febra deloc, nu are nici un alt simptom de raceala si mananca destul de bine. Cred ca ne ducem la un ediatru infectionist la Bucuresti sa se dea si el cu parerea. L-am vazut pe Stefanut de Victo, cu ochii lui superbi mosteniti de la mamiadra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
i-ai facut ror-ul?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
bb_yasmi spune:
neata
anca, stiu si eu despre ce vorbesti.....
in legatura cu starea iasminei, saracuta ii ies 2 canini deodata. mah la fata asta a mea tot cate 2 au iesit.
vreau sa va intreb: stiu ca antib se da un nr de zile impare. asta e a 4-a zi si m-am gandit sa nu ii mai dau ca nu prea cred ca o ajuta in pb ei, o fi prewa putin 3 zile???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
i-ai facut ror-ul? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Nu i l-am facut. Avea programare zilele astea, eram sigura ca se imbolnaveste inainte

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Lavinia inseamna ca nu mananca de la dintisori ,da-i ce vrea ea zilele astea pana ii sparg dintisorii gingia
Adra am crezut ca e de la ror ca asa am patit cu Maria
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata anca, stiu si eu despre ce vorbesti..... ![]() in legatura cu starea iasminei, saracuta ii ies 2 canini deodata. mah la fata asta a mea tot cate 2 au iesit. vreau sa va intreb: stiu ca antib se da un nr de zile impare. asta e a 4-a zi si m-am gandit sa nu ii mai dau ca nu prea cred ca o ajuta in pb ei, o fi prewa putin 3 zile??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
BB stai linistita ca asa a facut si raul... a mancat doar mar cu biscuite cand i-au iesit 1 canin + 2 maselute
... si dupa ce au spart mananca iar la fel de mult ca inainte ..de dimineata paana seara e cu papa in mana 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Ancutzooo stai linistita mama ...ca la mine sa nascut al doilea copil si ia luat mult timp sa ma ajute... Si pana sa priceapa ca nu mai pot psihic... a trebuit sa dau mult din gura 
...
Bine .. si acum el daca vrea sa faca baie face... daca ii e foame.. papa sau daca vrea sa doarma ..doarme ..Pe cand eu ii tot explic ca eu mananc, fac baie sau dorm cand se poate 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Deci sa inteleg ca dupa bb 2 si dupa o criza de nervi o sa se simta si el putin?
Exact asa e si la noi cu mancatul ,kk-ul si dormitul
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Deci sa inteleg ca dupa bb 2 si dupa o criza de nervi o sa se simta si el putin? Exact asa e si la noi cu mancatul ,kk-ul si dormitul ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
cam asa din pacate...

.. Si nervii au izbucnit intr-o dimineata la ora 5
... asa ca stai linistita.."Saracaii sunt asa batuti de soarta "

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
Ma nu cred ca mai stau pana atunci,adica ii sparg capul mult mai curand![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Victo spune:
mai eu nu ma plang ca nu sta cu Stefan, ca sta, il duce la plimbare, etc..
dar dc sunt eu acasa nu ii da sa manance, sau sa il schimbe sau sa ii faca baie (aici ma ajuta in sensul ca vine cd ma apuc sa il sapunesc si il mai tine de vorba)
dar eu am pretentii mai mari, adica sa mai faca si o tar de curatenie (aspirat)..ar fi ideal daca ar gati,macar o data pe luna.. dar aici nu am nicio sansa ..pana la sfarsitul vietilor noastre.
si le invidiez pe toate femeile care au soti ce gatesc.![]()
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

mosteniti de la mami