*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tan-ta-na cicacica
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, Luny sa traiasca, Laaaa Muuuulti aaaaaaani!, Sa fii sanatoasa, fericita, iubita,sexi si ODIHNITA iti doresc
Simo una tare Vadutz face bravo si da noroc
Sovi si zi asa, ati cam mancat si v-ati cam dixtrat Si sa stii ca nu e neinteresant deloc ce-ai scris
Multumim tuturor care au pupat nasuc julit de Vladutz, pentru ca i-a trecut mai repede asa
Tuchi multa sanatate si bafta la hartii!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

hai,mai Pucca,cum sa te uitam?
Simo-Mimo,ma bucur ca i-a trecut lui Vladutz julitura!si am tras concluzia ca Vladutz-TACE SI FACE!!!(cunosc genul,asa si David)

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, merci de intrebare, sunt bine. am inviat! mai am 1 zi de tratament si abia astept sa termin, ca nu-mi place ideea sa iau antibiotice, mai ales ca am inceput iar sa am "acele" contracturi musculare si nu o sa uit in veci ce am tras atunci, dupa cefortul ala, cu intepeneala mea....

acum vad si eu iutubul, tare imi place piesa aia si zic eu ca se potriveste ancai.

mimo, ce faci draga? ma bucur ca a trecut nasucul . am vazut ca aveti tiroliana in IOR ....mama ce m-as da si eu cu ea!!!!

fug, ca teo devasteaza casa....ce aranjez eu in 2 ore, "aranjeaza" el in 5 min.! iar arata de parca au trecut hunii, tatarii, vandalii, vizigotii, toti la un loc . eu nu mai fac curat pana face 18 ani:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput