*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)
Raspunsuri - Pagina 11
ariel_7000 spune:
bubule, e o chestie de gust si obisnuinta
. eu m-am strambat prima data, apoi am mancat fara tragere de inima, acum mor dupa ea. alexutza la fel, s-a strambat, a facut mutre, apoi a acceptat, acum mananca, dar nu moare dupa ea...oricum, ea nu moare dupa nimic de mancare.iar teo, a hapait de la bun inceput ![]()
lyvy, pe mine ma sperii rau cand zici de gatul ala, ca a gadesc la ce am patit eu. ai grija mare!!! mi-a zis dr ca am fost in mare pericol, data fiind marimea infectiei...nu v-am mai zis prin ce am trecut ieri si alaltaieri, ca etapa a vindecarii, ca e cam nasol de citit asa ceva, dar crede-ma ca ce se vedea pe amigdale a fost asa....varful icebergului. infectia era localizata undeva intre gat si nas....naspa.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
luny spune:
randunici, clau si rebe va pupa,sunt toti ok, Clau ne citeste dar nu mai are vreme sa ne scrie, o solicita puii mult!
pe mine sa nu ma dati disparuta, ca de azi la pranz ma duc la ai mei, si cum Liviu lucreaza maine, voi ramane acolo pana luni!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
elara spune:
Buna ziua si de la mine. 
Si noi mergem azi in parc 
Mihutza, multam de expicatie. 
Bubule, tot nu am primit mail cu parola...tocmai am verificat...
Iata ca mai invat si eu despre giardia...Habar nu am avut de semintele de dovleac..si vad ca f multe dintre voi stiati...deci metoda..e raspandita..Asa ca am bagat la cap..poate ma nevoie vreodata. Eu stiam de usturoi ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
PIDANA spune:
eu stiam de tinctura de propolis pt giardia, dar stiu si eu daca merge de la varsta asa mica? e drept ca se pun cateva picaturi in apa, dar ma gandesc ca sa bea tot trebuie si putina apa.
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
sovietica spune:
am aruncat numai un ochi scurt pe forum, ca n-am timp si am vazut ca Livy vrea tratament naturist giardioza. Il am de la o tanti ce se ocupa de vindecari ne-alopate si cica e f bun acest tratament. E conceput dupa ciclul de reproducere sau nu stiu ce ciclu al giardiei
. Faza e ca la mama a functionat, a fost ca la carte, in ultima faza a tratamentului, a facut diareea de care a fost avertizata ca s-ar putea sa aibe parte.
deci:
cura cu ulei de dovleac si tinctura de propolis (anti-giardia)
-prima zi -o lingurita de ulei dovleac
-a 2-a zi -2 lingutite
a 3-a zi-3 lingurite. apoi ramai tot timpul la 3 lingurite.
+ , de fiecare data 35 pic tinctura propolis, la 30 min dupa. si poti manca dupa alte 30 min, pe cat posibil. astea toate dimineata, pe stomacul gol.
si programul e urmatorul:
-7 zile ulei +tinctura
-10 zile pauza
-14 zile ulei +tinctura
-21 pauza
-21 zile ulei +tinctura, si gata.
E bine sa iti notezi pe un calendar toata schema, sa nu te incurci in ea, ca e f important sa tii zilele exact. Cica se poate si fara tinctura, ca aia o adaugase si pt ceilalti paraziti, asta in caz ca vrei sa o aplici si fetei.
edit: uleiul de dovleac sa fie presat la rece, de la plafar. este gretos! merge sa iei o lingurita-doua de suc de lamaie imediat dupa ulei.
edit 2
daca vrei sa iei si alte solutii naturiste anti-giardia pe langa (ca vorba aia, plafarele sunt pline), e bine sa le iei in aceleasi zile de tratament mentionat mai sus, nu in cele de pauza, ca numai asa prinzi giardia in "off-side"
Atat am avut de zis.
Ma duc sa ma fac frumoasa foarte, ca mergem la Ploiesti la un botez.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
sovietica spune:
Si inca o mentiune: daca vrei sa ii dai puiutei ulei de dovleac, sigur ii trebuie mai putin. dar nu stiu cat. poate faci raport la greutate, or so.
- si atentie ca in unele plafare e ulei gata expirat. -nu bun!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
Simo27 spune:
ma bucur ca e bine Clau
dar ce o fi cu BLANKA si CUSCRA????
Noi am fost la plimbare pe afara vreo 3 ore:e asa de frumos ,e soare,cald.ne-am intalnit si cu o prietena de-a mea ce are o fetita de 7 luni,si Sam tot tragea de ea,asta, nici nu clipea
:avea suza in gura si nu o interesa sa se converseze![]()
!mai atrasa era de David si de bicicleta lui
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
SimRam spune:
Buna randunici,
Sovi,Ariel

ma bucur foarte mult ca ne-ati impartasit si noua "secretele voastre culinare". Mie sincer imi lipseste inspiratia si acu mi-ati dat cateva idei. M-ati impresionat foarte mult cum ati vorbit de papa la bebei.
Ariel, eu nu intentionez sa-i scot carnea copilului ca am hotarat si asa greu daca sa i-o bag sau nu
...dar am sa o reduc si atunci imi prind bine sfaturile tale cu suplimente de fier.
Si subscriu si eu la parerea deja spusa- imi scapa numele - ca fiecare mama face cum crede ca e mai bine pentru copilul ei, eu niciodata nu m-am uitat "in gura celorlalti" decat daca arata bine si pofteam si eu ![]()
Imi place subiectul, ador cel cu bucatarasul....dar BUBU sa nu te superi, eu nu indraznesc sa mai deschid pagina aia (in afara de sectiunea 0-12 luni) decat cand ajung la kilele dorite 
Va salut pe toate, un weekend de vis va doresc!!!