Un ORL-ist bun?/E coli in urechi???

Un ORL-ist bun?/E coli in urechi??? | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Face frecvent otite superficiale, externe mai exact, cu mancarimi urate. I-am facut analiza de secretie din ureche si i-a iesit ceva acolo, nu stiu inca ce ca doar am vb la telefon cu asistenta, o bacterie cred, avand in vedere ca au lucrat si o antibiograma. In doctorita care m-a trimis la analiza n-am incredere.
Aveti vreo recomandare? Cineva care sa interpreteze si sa dea tratamentul corespunzator. Preferabil in clinica privata, in Bucuresti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

dr. Carmen Ioan, lucreaza la spitalul Panduri si la Medicover, numai ca la ultimul nu primesc copii decat peste 6 ani.
Super om si super doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Adelaida Iorgulescu, Spitalul Grigore Alexandrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Pe dna doctor Adelaida Iorgulescu vroiam sa o recomand si eu. La Spitalul Grigore Alexandrescu mi-a operat mie copilul de polipi, dar eu am cunoscut-o la clinica SANADOR pentru ca da consultatii si acolo.

La clinica este blanda, ofera multe explicatii, in spital nu prea are timp.

Ana mami de Mara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Multumesc de recomandari, o sa mergem ori la Medicover ori la Sanador, depinde unde se poate mai repede.E mai maricica de 6 ani.
Voi ati mai auzit de infectie cu E coli in urechi? Mai ales ca nu a facut otite urate, interne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Sincer, eu nu am auzit. Noi ne-am luptat cu haemophilus influenzae . Am mers la enspe doctori, tratamente pentru otita. Cum terminam tratamentul cum iar alta otita. Eram disperata, copilul terminat. Am mers la Grigore Alexandrescu la un control pentru altceva. Doctorita noastra era plecata si in locul ei era directorul spitalului. I-am povestit si de faza cu otitele (nu stiam ca el e chiar directorul) si a dat un telefon si m-a trimis la d-na Iorgulescu. A operat-o pe fetita de urgenta, i-a facut analiza si dupa antibiograma i-a facut tratament corespunzator. Dupa o perioada scurta i-a scos si polipii. Am numai cuvinte de lauda. De cate ori avem probleme la ea mergem. Asa cum a zis si anuscha2009, la spital e foarte mare aglomeratia. Daca te hotarasti sa mergi la ea, poate reusesti sa o vezi la Sanador.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Multumesc mult! O sa fac programare la ea.

Mergi la inceput