PRIETENE FARA TITLU (30)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Am plecat la nani,noapte buna la toate! Sper sa ma trezesc ceva mai in forma maine ...
MONI
14s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Eu vad ca nu pot sa dorm asa ca am mai intrat putin pe net.
DANIELA, consolei ii zice WII. Uite aici:
http://wii.com/
si aici: http://www.nintendo.com/countryselector
Daca vrei patru console, iti trebuie si patru televizoare.![]()
Insa sa stii ca fi-miu nu e deloc atras de ea, nu ii plac jocurile pe consola si nici nu se joaca, deci s-ar putea ca nici copilasilor tai sa nu le placa. Noi l-am invatat ca e pentru mami si tati si ca el e inca mic, nu se poate juca acolo. El are consola lui pentru copii, de aia educativa si cu tot felul de personaje care ii plac lui.
Ca vorbeati de citit carti. Eu ii citesc in franceza, tati in romana, in romana avem trei carti de povesti, una cu povesti de tot felul, una cu basme de Ispirescu primita de la prietenii nostri, parintii finutului si una cu basme internationale.
Ce ii citesc eu in franceza sunt carti cu Mickey, Dora, Diego si povestile clasice, gen Alba ca zapada etc., dar si Cars, Kung fu Panda, dinozauri si altele. Ii place absolut orice, nu conteaza. Inca nu a ajuns sa ne zica daca sarim o pagina dar nici nu are carti favorite, isi alege in fiecare zi alta.
Aaa, apropo, MONI, nici al meu nu-l pronunta pe R decat in anumite cuvinte. E normal, se pare. Vine cu timpul. Daca e vreo problema dupa 5 ani, exista ortofonist si se rezolva.
MIRA si DANIELA, v-am trimis cartea.
Am citit si eu stirea despre tanara aceea, Dumnezeu sa o ierte, este incredibil. Saracuta si bietul copilas care a ramas fara mama.
Ma ingrozesc cand citesc asemenea stiri si mi se rupe inima cand vad atata indiferenta si lipsa de interes din partea medicilor.
Gata, ma duc si eu la culcare, poate reusesc sa adorm ca deja e trecut de 1 noaptea.
Avem pui
de trei ani 

si mai vrem inca un

www.helpsonia.com
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am fost aseara la fratele meu, am mancat bine (prea bine, chiar) si pe la 23 am poposit acasa. Tata fiind plecat, parcam noi masina in locul lui si facea sotiorul glume aseara, "las ca o parchez eu" (eu am condus ca el era baut). Natural ca am parcat-o din prima si corect..el cica a vrut sa ma ambitoneze..da, da. Asta deoarece facem si acum misto de clipul ala cu tipele alea la volan.
Trebuie sa ud florile la maica-mea, asta ma scoate din minti, eu nu le ud nici pe ale mele...am flori care spera zilnic cand trec pe langa ele, doar-doar primesc nitica apa..ehei, e criza, sa mai stea pe tusa.![]()
Daniela, ce ziceam eu de Eminescu? Ca oboseste creierasul? Dar n-ai vazut ranjetul meu de pisica Cheshire?
Glumeam..sunt unii care cred ca daca ii inveti: floricica-floricea-asta e mamica mea, e deja prea mult..Foarte bine faci ca ii citesti povesti, indiferent de care, asa isi imbogatesc vocabularul. Diana imi cere sa-i explic orice cuvant nou...asa ca la zaboveasca ala neaparat sa-i zici si sensul. Ei retin usor.
Tare rau imi pare ca si-a prins degetul la usa, acum Rares e mic, de unde sa stie saracul? Plus ca vb ta, ca sa fie la unison cu Ioana a patit-o si el...
Oare ca a fost vineri 13? ![]()
Anda, ce bine de tine ca ai slabit. Montignac e bun, doar sa te tii de el, am citi intro perioada, dar eu mananc foarte dezorganizat si tot ce vine la rand (afara de peste), asa ca nu pot sa tin o dieta, indiferent de care ar fi. Bravo tie ca poti! Si consola Wii e super, ai exercitiile la tine acasa..
Moni, mi-a spus sotul ca se amana meciul ala de vineri. Nu stiu de ce, dar invitatia ramane valabila, fii sigura de asta. Numai sa poti tu. Nu te ingrijora ca nu-l spune pe R, si eu stiam ca pe la 4-5 ani, poti merge la un logoped. Dar de ce nu faci exercitii acasa cu ea, deschizi gura maaare...rulezi R-ul, o pui sa repete...etc.
Mira, tare frumos se joaca fetitele tale. Sunt si apropiate ca varsta, au preocupari comune...asa daca ma gandesc e o imagine perfecta
. Doar ca n-as mai putea s-o iau de la inceput, chiar daca as scoate problemele de sanatate din calcul.
Deea, daca nu poti sa slabesti ar fi ok o operatie estetica. Eu imi doream mai demult sa-mi maresc sanii, dar acum nici vorba...e suficienta marimea. Dar o operatie la abdomen, sa-ti ia din surplusul de grasime si piele e buna. Doar ca preturile sunt cam piperate.
Zic si eu ca Moni, a facut Daria pishu pe canapea de la stres. Asa incepuse Diana mea sa faca dupa ce o duceam la gradinita. Era primul semnal de alarma, dar eu insistam ca orbetele.
Bine ca m-am trezit la timp.
Denisa, eu sunt curioasa cand o duci la pian cum va reactiona. Cred ca o sa-i placa, promiti sa pui niste filme?
Eu sunt mandra si de fata ta
, inca n-am auzit prin jur de vreunul sa numere in engleza si in franceza atata. Are 3 ani...
Ma duc sa-mi fac datoria de fiica, si sa ud chestiile alea verzi.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt tot asa,tot timpul mi-e frig si azinoapte mi-a fost frig... Dimineata am mai luat un paracetamol dupa care am transpirat en gros,asa ca pe la 10 m-am bagat in vana la o baie calda.Am baut iar o cana din siropul ala de tuse,drept pentru care am inceput sa tusesc de la el "productiv",dar asa de productiv ca am inaugurat prima
din sarcina asta ... culmea acum cand mi-a trecut greatza
. Am un deja vu' ! Si cand eram gravida cu Diana am avut un episod cu frisoane,si-atunci am vomitat doar de vreo 3 ori dar tot dupa ce-a trecut perioada de greatza.
Am facut si un subiect nou si merg sa ma intind iar in pat,ca imediat trebuie sa apara Diana.Ar trebui sa imi leg o batista peste gura si nas 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133410
MONI
14s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">