FIV 213

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

betty multa bafta!

Fetelor eu mai stau pe bara o luna... Am fost ieri la echo in ziua 21 si aveam ditamai chistul pe ovarul stang, singurul care va fi accesat la punctie... asa ca din ziua 1 trec pe AC si sa speram ca se resoarbe nemernicul si ca ma lasa sa incep FIV-ul luna viitoare!
Pana atunci va fac voua galerie si va tin pumnii!
Bafta fetelor!

Laura

Merci frumos. O sa vezi ca o sa se resoarba chistul cu AC si o sa incepi luna viitoare.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

16+

Mergi la inceput

Si acum sa vin si eu la raport:
Azi Z10 de stimulare avem 7 foliculi in total: 5 foliculi pe OS (16X3, 15, 14) si 2 pe OD (18X2), endometru este de 10,5 si am estrogenul 915 si progesteronul 0,59 Am mai primit inca o zi de stimulare inafara de injectia de azi, adica fac 12 zile in total. Pe 16 am punctia si pe 18 ET

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

16+

sa inteleg ca ti s-a implinit dorinta...felicitari pentru domnisoare. Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Betty, deocamdata s-a implinit dorinta lui tati cu doua fetite (si a mea ). Si comanda este blondute cu ochi albastri. Mai astept pana la vara.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Moniland ...am avut aceasta senzatie de la inceputul acestui ultim fiv norocos...ca mergi pe urmele lui Pussi...deci 2 domnisorici....ce frumos....felicitari iubita ...maine,poimaine...mergeti la schoping.....impreuna...

Numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Moniland,felicitari pentru fetite!Tu esti unul din exemplele ca daca lupti pana la urma vei obtine ce-ti doresti
Betty,ma bucur ca esti mai bine,multa bafta in continuare.
Maria,super productie,cum spunea si Oana,ai facut nr de embrioni pe care i-as face eu la vreo10-15 fiv.Multa bafta la et si sa aduci la sf un big bhcg.
Ellanik,cred ca tu esti urmatoarea "gaina de aur",poate bati recordul Mariei
Mami_vreau,nu te supara din cauza chistului!
Tuturor fetelor multa bafta!

Maine ma duc si eu sa vad ce am produs.Am multe emotii,macar de-o ciorba sa am si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Buna fetelor, va urmaresc si ma bucur pentru voi, sunt alaturi de cele care au probleme si astept sa aud numai vesti bune din partea tuturor!
Sunt in continua asteptare, pana joia viitoare nu am ce sa va mai spun despre mine (astept rezultatele ultimelor analize).
Convinsa fiind ca chlamydia mea e tot acolo, ma intreb daca sa fac tratamentul anticipat sau sa astept sa ajung la Giulesti cu dosarul?!?!
Uratica, Sheritra, catalina2307, luck, tuturor fetelor va transmit un mare

Mergi la inceput

Ellanik tu cum esti? Cum ti-au iesit rezultatele?

Maria08 felicitari pentru productie. Cand ai ET-ul?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Feteleor cu cine sa incep?
Moniland FELICITARI!!!! Te invidiez?Pot sa te copiez sa fac si eu doua fete???
Betty intr-adevar valorile sunt alt fel dar dna dr le-a calculat cam cum ziceai tu.Eu azi am avut estradiol 6889 adica si progesteron 1,49.Foliculi sunt 14 frumosi tare si ceilalti sunt mai mici dar nu se stie niciodata.Endometrul est de 11 mm si in res sunt ok.Punctia o am duminica la 9,30 .Maine noapte fac Ovitrelle.
Many_bany nu mai fii ingrijorata .O sa vezi ce bine va fi!Ne vedem luni, da?
Laura te pup si asa sa fie .Oua de aur adica!
Ioanatugs pupici pt ca te-ai gandit la mine.
Maria cand tu o sa iti iei copiii acasa eu abia ii scot la mezat.Iti tin pumnii si il rog pe Dumnezeu sa faca o minune pentru fiecare.
Va pup dulce!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput