LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu cred ca ma paste o raceala.Numai asta nu imi trebuia acum mai ales ca stranutul sau tusea imi dau contractii si tocmai asta trebuie sa evit.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Cred ca m-am hotarat ce nume sa ii pun puiutului:DARIUS.Am ramas insarcinata exact de ziua mea si,desi la inceput nu am fost foarte fericita de un asemenea dar,e totusi un dar pe care l-am primit si de care am invatat sa ma bucur.Cu rusine recunosc ca sarcina asta nu m-a bucurat ca si celelalte iar puiutul nu a avut parte de la inceput de dragostea pe care ceilalti doi au avut-o.Acum il iubesc la fel de mult ca pe Vanessa si pe Albert dar la vederea celor doua liniute pe test am fost cam suparata.De mult timp gandul acesta imi provoca un sentiment de vinovatie.Docdecap e normal sa ma simt asa sau o iau rau?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

ellenutza- sigur ca iti trimit poze...numai ca eu cu Matei am de la 4 luni in sus

gratiela -tocmai am intrebat-o pe Laura si a zis ca daca mai merge inca o fetita vine si ea. asa ca ne vedem in echipa completa.
anca.b- vacanta placuta acum

danonique-
sanatate la pitic

ma pregatesc sa ies si eu afara, ca aud ca s-a sculat Matei. Apropos, cum stau clopoteii vostri cu somunul de zi, intrucat noi inca dormim de doua ori o tura de la 11 la 12 (sau chiar 12.30) si apoi inca o tura de la 15.30- 16.30 (uneori 17.00).

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 8+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

stiu, nicio problema . d-aia am spus bb mic ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

cat de frumos poate fi afara si eu sunt la munca .. imi vine sa-mi iau campii!!!

asa as fi stat toata ziua cu eva pe afara .. asta e .. poate weekendul viitor sa fie la fel .. desi sambata avem un botez si ziua e compromisa ..

lauricid petrecere frumoasa azi!!

ema si voua va doresc sa petreceti frumos!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pai hai sa stabilim o data...
duminica, 22 februarie, ce ziceti?

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Anculeeee, si eu vreau la CJ, hai sa ne hotaram si noi!!!
Care mai suntem:Naty, Ven, Raluca, fetele din Sibiu si care mai sunteti aproape de CJ.Mi-e mi-ar place si martie sa fie, oricand numa sa fie sambata sau duminica.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

S-a intors tati cu Albert de la dr si e racit.Trebuie sa curatam nasucul cu ser fiziologic de mai multe ori pe zi,sa ii dam un siropel ptr tuse de 3 ori pe zi si supozitoare de 2 ori pe zi.Daca face febra trebuie sa ia antibiotic dar numai daca febra depaseste 38 si dureaza mai mult de 3 zile.Sper sa nu faca febra si sa aiba efect tratamentul.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Dana, exact asa e si stefan...ragusit, tuse cu sputa si fara febra...ii dau stodal sirop, cite o linguritza, de 3-4 ori pe zi si nurofen 4 ml de 3 ori pe zi

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Albert s-a trezit ragusit.El tuseste de cateva zile dar fara febra asa ca nu am fost inca la medic dar de aseara am observat ca vocea ii devine din ce in ce mai groasa.Nu m-as duce cu el la spital.Oare ce i-as putea da pana luni?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Miha,

Laura I,

Am fost afara...e minunat..un soare fain de tot, cald, plin de copii in parc...pacat ca stefan era cam adomit..acum l-am culcat...mai iesim dupa ce se trezeste...
sper sa-l lase vecinii sa doarma, ca iar au inceput cu spartul peretilor...

sa va zic ce a papat al meu copil azi: mincarica de mazare cu carnita de pui (facuta exact ca pt noi). iar la 4 cind se trezeste are lapte de pasare...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

hai zuzici ..

nu ma ajutati si pe mine???

POZE, VA ROG .. PE MAILUL COMUN! 1 POZA BB NOU-NASCUT SI 1 POZA BEBE LA UN AN!

pana acum am primit de la 17 zuze ..

multumesc

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Elle, am trimis si eu pozici pe adresa comuna. si scuze de intirziere

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput