FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Succes Laura, sa se lase cu burtica! Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

irinaflorea Imi pare tare rau pentru tine... Iti doresc sa fi tare si data viitoare sa reusesti !

dent Multumesc de urari !

olgutza0905 Nu stiu ce sa iti spun dar eu nu am avut nici o durere de burta dupa injectii... Ar trebui, dupa parerea mea sa il intrebi pe medic despre asta.

Laura Garner Felicitari pentru productie si... bafta multa maine !

Acum sa va spun cum au decurs lucrurile la mine. Am avut ieri 10 oute.. am fost tare bucuroasa. Medicul mi-a spus ca ovarele sunt bine, ca nu sunt hiperstimulate. Am ajuns acasa aseara cu o tona de medicamente de luat (nu stiu cum a fost la voi, dar eu am 9 feluri de medicamente de luat in fiecare zi), apoi am cazut ca lemnul si m-am trezit dimineata cand a trebuit sa merg la serviciu. Dr Tandor ne-a spus ca ar vrea sa facem ET-ul luni cu blatocisti.

Acum problema... am sunat dimineata si ni s-a spus de la clinica ca inca nu s-au fecundat... si ca sa sunam maine si vom sti mai multe. Se poate asa ceva? Ati mai patit careva asa ceva? Daca nu se fecundeaza? Oare o sa faca ICSI? Oare am facut stimularea degeaba? Of.... Sunt atat de suparata !!!! Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri din cunostintele voastre !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Fetelor dragi,

Haideti sa va spun o poveste de succes.

Acum un an am luat calea Zegedului disperata ca in tara, de 5 ani toti medicii imi spuneau ca nu exista nici un motiv sa nu avem un bebe - suntem sanatosi.
la szeged am mers la dr Zadori.
Prima procedura a inceput in iunie...9 ovocite frumoase, dupa o stimulare in care am facut ce n-am crezut ca voi face vreodata!!m-am injectat singura..eram tare optimista, asteptam ET..nici prin cap nu mi-a trecut ce se va intampla..niciunul din embrioni nu s-a divizat, chiar daca la jumate din ei a facut ICSI..stupoare..nici nu stiam exista o asemenea posibilitate...am cazut..dar mi-am dat un sut in posterior si am luat-o de la capat, in august. A 2-a oara nu s-au facut decat 4 ovocite, 3 viabile...doar unul s-a divizat...cam incet...am hotarat totusi sa facem ET...am stat in pat doua din cele mai crunte saptamani din viata mea...dar au trecut...beta-hcg 0,02...
caderea de data asta a fost mai dura...dar nu m-am lasat..stiam ca undeva e bebelu meu si ma asteapta..asa ca iar sutul, iar posteriorul..
in noiembrie...una bucata fata sanatoasa cu una bucata baiat sanatos, doi oameni care nu mai aveam altceva decat iubirea si speranta...am luat-o de la capat...deja ma obisnuisem sa ma injectez, sa ma ingras de la hormoni, sa fomulez raspunsuri politicoase si lipsite de injuraturi cand ma intreba cineva "de ce nu faceti copii??!!"
7 ovocite ...unul fertilizat cu donator (asa, ca sa vedem daca iese..nu am discutat si transferul lui)..vorbesc cu dr Z dupa o zi de la punctie si-mi zice..."spermatozoizii sotului tau si-au simtit ego-ul amenintat de donator..s-au divizat 3 ai vostri si cel cu donator"...l-am iubit pe Z in momentul ala...
am transferat 2..as fi vrut 3 dar Z a zis ca nu..sunt prea tanara...doua saptamani m-am rugat la fecioara Maria sa ne ajute...la icoana fecioarei din Guadalupe am putut sa spun doar...vreau sa fiu si eu mamica...
17decembrie 2008 - o zi trista, o comemoram pe buni a mea care nu mai e printre noi...eram la cimitir si suna tel...de la clinica....betahcg 248!!!!!!!!!!!!!! e cu ochisori!!!!!!!!!! - un bebel!!!!!!!!!!!
ochisorii au intrat azi in al doilea trimestru...e in saptamana 14...

Minunile se intampla fetele mele dragi...minunea ca am gasit calea, minunea ca am rezistat tratamentelor, minunea ca am putut sa ma ridic, minunea ca am putut sa cred ca se pot intampla minuni.
Scuze daca m-am lungit prea mult...vroiam doar sa va spun ca cel mai important lucru e sa credeti! in DD, in calea pe care ati apucat si mai ales in voi!
Multa putere fetelor!

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

M-a apucat plansul! felicitari, Missy!

bafta, fetelor, nu renuntati! mai am si eu un pic pana incep tratamentul...sper!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Bravoo missy !!! intr-adevar ai fost o luptatoare si ma bucur ca ai mai si scris doar le mai ridici fetelor moralul , o sarcina usoara si la termen i-ti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

olgutza ?? tu la ce ora mergi vineri ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

missy
Felicitari , sa-ti dea DD multa sanatate si o sarcina dusa cu usurinta pana la capat.
Ma bucur ca esti aproape de noi , cu un gand bun care face foarte mult acum in momentele noastre de teama si speranta.
Esti un exemplu viu ca nu trebuie sa ne dam batute si sa credem in sansa noastra.
Inca o data numai bine si bafta tuturor fetelor in plin tratament , celor care au facut punctia si acum asteapta cu sufletelul la gura rezultatul si ET !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

Dado-la mine s-a intamplat sa se formeze mai tarziu embrionii sau ,in alta situatie,a fost nevoie ca ovocitele sa mai fie lasate o zi in laborator si doar apoi s-a incercat fecundarea-am inteles ca nu fusesera mature in momentul recoltarii. La mine s-a facut ICSI. Iti doresc sa ai noroc.
m_i_s_s_y-multumim ca ne-ai spus povestea ta, ne mai dai curaj; sa ai o sarcina usoara!!!
va pup pe toate, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Missy, felicitari mami pentru perseverenta !!!
Sincer, spritul bunicii tale nu cred ca a fost strain de ceea ce ti s-a intamplat...se spune ca un suflet moare si altul se naste...
Si oare pe Z doar atunci l-ai iubit

Dado, din cate stiu eu nu-i lasa pana a doua zi fara sa le faca ICSI daca observa ca nu se fecundeaza de la sine...

Klu 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Fetele va citesc in fiecare zi si nu plec pana nu va vad pe toate cu bebel la purtator
Klu............de cat l-am ridicat in slavi (la toate prietenele mele)si sotu meu ii spune "minunatu'"

s 14

Mergi la inceput