Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)
Raspunsuri - Pagina 20
babylina spune:
buna dimineata!
Noi in loc de plimbare prin parca , ne-am perindat pe la magazin , si am fost la ecografie. Nu este nimic in neregula. Mie imi era frica pentru ca mandrul meu urca scarile intre etaje ( si sunt destule) .E adevarat ca il sustin eu din spate , dar alterneaza picioarele si nu se opreste decat cand le termina. PLus ca toata ziua imi muta butelcutele de apa de 5 kg prin casa.Medicul care a facut ecografia a spus sa ii transmitem pediatrei sa isi schimbe ochelarii. Bogdan a plans foarte tare in schimb. A prins o frica de pediatrii ..........mai ales ca nu ii place sa fie fortat sa faca ceva si a trebuit sa il tinem sa il vada la ecograf.
Eu vroiam sa il verifice mai bine dar era deja prea mult pentru Bogdan asa ca am zis sa lasam pe alta data. Mai avem o trimitere la Grigore Alexandrescu la cardiolog. Aici mi-a dat la "insistentele" pentru ca am observat ca Bogdan ori de cate ori face ceva , mananca, sau je joaca, geme de parca ar face efort. Pediatra a zis ca a invatat el sunetul asta si il distreaza sa il repete. Pentru linistea mea mi-a dat trimitere sa il verific. Sper sa si ajung ca spune sotul ca sunt eu paranoica si ca chinui copilul cu tot felul de analize. Oricum e de preferat sa il chinui putin ca sa am certitudinea ca nu e nimic, decat.
Asa ca , cam asa ne-am petrecut noi inceputurile de sfarsit de saptamana.
Cam toata ziua am stat pe drumuri. Am facut baita s-a mai zbenguit putin prin pat si a adormit.
Si noi avem probleme cu dormitul. Uneori sta dupa baita si 2-3 ore . Nu mai doarme in patut de la 5 luni. si nu am cum sa il las sa doarma singur. Ca se da jos din pat. Iar daca ies din camera plange. Cateodata se trezeste si daca ma dau jos din pat de langa el.
Parca am observat ca se discuta de lipsa de pamapersi nr 5 de prin magazine lucru verificat artial si de noi azi. Zic partial pentru ca spre seara ( cam pe la ora 5) a ajuns la Carrefour colentina si acolo tocmai bagau un carucior de baxuri cu nr 5 la 519 .
Bogdan inca e la 4+ dar ma gandeam sa trec la nr mai mare sa ii fie mai lejeri.
Am luat de la real ( de fapt de la dm unii nemtesti pentru 120/25 kg. Inca nu i-am deschis dar am mai folosit de la dm si sunt buni. Adica sunt ca si pampersul + aveau o banda elastica care se adapteaza usor pentru orice pustica si nu se incing , se racoresc ca si pampersul .
Snatate la mamicile si copilasii bolnaviori.
O ra raspun si eu mai detaliat la fiecare cand am timp ( este ora 2 noaptea) si ne mai acomodam putin pe aici.

babylina spune:
Pediatra mi-a zis sa ii dau crema de zahar ars cu mentiunea ca au aia de la Dannete si foarte buna. Ma gandeam de mult ca la cat mananca zmeul meu cred ca il bag pe junk food poate asa mananca si el ceva..
Erina spune:
Buna dimineata!
Coffee anyone???
Bebilyna ma bucur ca Bogdan e bine, sper sa iasa rezultatul la fel de bun si de la cardiologie. Nu ne pui o poza cu puiutul?
Moldoveanca, ai mare grija cu mucegaiul acela. Si casa in care a stat fratele meu in Anglia era bolnava. Problema e ca va poate imbolnavi si pe voi iar puiutii sunt cei mai susceptibili.
nici nu stiu ce sa iti spun, viata in Ramania e foarte scumpa iar celelalte neajunsuri le stii si tu. Cu serviciile sunt sigura ca veti gasi ceva bun.
Urmy, spor mare si astazi!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Fetele multumesc

pentru urarile cu casa. E foarte dificil, trebuie sa cintarim extrem de bine (peste tot sunt probleme cu calitatea finisajelor, contractele neclare si relatia proasta cu dezvoltatorul sau adminstratorul).
Cum ne-o fi norocul, oricum am ales sa nu ne grabim.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Gabriela77 spune:
'Neata si poftiti la o cafea sau capucino, dupa preferinta!
Azi noapte am revenit si noi acasa, am fost la o petrecere in afara Clujului, Sara a ramas cu bunicii, dar nu prea a vrut sa doarma, in rest a fost ok!
Azi il sarbatorim pe sot, ca a implinit ieri 35 de ani! Sa-mi traiasca!
Erina, succes in alegerea casutei! Nu e o decizie usoara!
Diwana, ce mi-au placut discursurile tale, demne de Oscar!
Inteleg ca te-ai petrcut frumos! Asa, da!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna dimineata! Coffee anyone??? Bebilyna ma bucur ca Bogdan e bine, sper sa iasa rezultatul la fel de bun si de la cardiologie. Nu ne pui o poza cu puiutul? Moldoveanca, ai mare grija cu mucegaiul acela. Si casa in care a stat fratele meu in Anglia era bolnava. Problema e ca va poate imbolnavi si pe voi iar puiutii sunt cei mai susceptibili. nici nu stiu ce sa iti spun, viata in Ramania e foarte scumpa iar celelalte neajunsuri le stii si tu. Cu serviciile sunt sigura ca veti gasi ceva bun. Urmy, spor mare si astazi!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Multumesc. Acum ma apuc ca in max. 5 ore vin copii. Duminica placuta si tie.
Gabriela - sa iti traiasca sotul. La multi ani!
gabitz78 spune:
neatza.
gabriela - la multi ani sotutului, multa sanatate si fericire alaturi de voi!

urmy - spor la treaba!
eu nu sunt foarte convinsa de ce a zis neurologul, de asta mai merg si in alta parte...mai bine o stresez nitel acum si zice lumea ca sunt nebuna...decat sa am probleme.azi ne-am jucat foarte frumos, am ras....![]()
va pup dulce.o duminica placuta tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
betty78 spune:
Diwana vreau sa iti urez
LA MULTI ANI!!!!!!
Sa fi fericita, sa ai o viata frumoasa, plina de realizari si multa liniste sufleteasca. Imi pare rau pentru intraziere. 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor, eu sunt inca sub stresul tratamentului. Al doilea rand de analize mi-a iesit naspa rau, acum sunt pe doza maxima si sunt plina de draci. ma doare fundul de atatea intepaturi si ovarele de la stimularea hormonala. Efectiv ma simt oribil. Conform indicatiilor medicului trebuie sa fiu calma si relaxata...iar eu sunt efectiv un car de draci. Am avut parte numai de experiente naspa.
La inceputul saptamanii mi-am gasit masina zgariata cu cheia cap coada. Asa ca m-am dus la casco si am dat peste unul pe care in urma cu 1/2 de an pe vremea cand mi se furasera il facusesm incompetent
si batut in cap si ca sa vedeti bineinteles ca m-a recunoscut. in fine eu am incercat sa o dreg si pana la urma am reusit s ama scot si mi-a mai bagat si alte zgarieturi. Vineri in schimb a inceput cosmarul adevarat: dimineata mancam linistita inainte sa ma duc sa imi fac injectia, sotul langa mine, zambea. La un moment dat imi spune: " stii, dar am uitat sa iti spun, dar azi de dimineata, cand eram la laptop, Mario a butonat de zor, eu m-am speriat si l-am inchis". Pai si? (adica nu intelegeam ce vroia sa imi spuna de fapt)...la care el..."pai sa vezi
, ca pe urma, cand am vrut sa il redeschid, a aparut o fereastra albastra"...in secunda 2 mi s-a facut rau, mi-a ramas mancarea in gat si am crezut ca vad negru...in fine a urmat scandalul de rigoare...calculatorul era busit, nu aveam backup pe pozele lui Mario de cand s-a nascut, iar munca mea din ultimii 5 ani se dusese pe apa sambetei...
Ieri mi-am primit laptopul de la reparat, se busise hardul, mi-a refacut imaginea...etc...in fine era o zi frumoasa si totul mergea bine.
Asa ca ce naiba putea sa mearga rau? Asa ca mi-am dus masina la spalat si cand am primit-o inapoi am crezut ca lesin...era zgariata toata de ziceai ca au spalat-o cu glass-papierul.... M-am certat cu cretinii aia si au incercat sa ma convinga ca nu sunt ei de vina si ca as fi spalat-o eu cu ceva. Si se vede oribil mai ales in soare. Asa ca trebuie sa ma duc iar la asigurare sa-i zambesc frumos "incompetentului" si sa imi treaca ca trebuie vopsita toata masina...daca nu o fac pe casco, m-am ras....e o masina f scumpa si o sa ma coste de ma usuca...
Iar aventurile mele naspa continua...ieri seara m-am dus la maica-mea sa imi fac injectia, pentru ca sambata seara la clinica unde fac FIV-ul nu se fac tratamente. Mi-a facut injectia aia asa de repede ca am crezut ca mor. Nenorocirea este ca nu dor pe moment si dor mult mai tarziu si trebuiesc facute f incet. Nu am dormit toata noaptea pentru ca ma durea fundul. ![]()
Sa vedeti cine cauta la 3 noaptea geata in casa sa isi puna pe fund
...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario