Aniversare...altfel

Aniversare...altfel | Autor: ileana

Link direct la acest mesaj

Servus,

Caut un mod altfel de aniversare...varsta 30 de ani!
Fara partener stabil...fara copii. Tipa libera, dar satula de aniversari in cluburi, baruri, cu prietenii.
O aniversare altfel..
Pentru prietena zgubilitica, blonda ...ALTFEL!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

in pijama. sau fara.

sau sariti cu parasuta. fara nu.

Edit: stai ca apare Guestus si-ti da el sugestii.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Inchiriat o casuta la munte, intr-o statiune de ski, o saptamana. Prietenii sa vina care cum pot, cateva zile, unii se suprapun, altii nu. In timpul zilei - la ski, sanius, bulgareala. Seara gatesc impreuna cu prietenii care sunt acolo in ziua respectiva, apoi stau la povesti, la un pahar cu vin, eventual si muzica si dans, sau filme, sau ce au chef in fiecare seara.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileana

Servus,

Caut un mod altfel de aniversare...varsta 30 de ani!
Fara partener stabil...fara copii. Tipa libera, dar satula de aniversari in cluburi, baruri, cu prietenii.
O aniversare altfel..
Pentru prietena zgubilitica, blonda ...ALTFEL!

ileana

o excursie surpriza ...la munte ..in alta tara .....o chemi la aeroport ..ii faci tu bagajele in ascuns ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

era o oferta de we la milano cu 68 euro cu tot cu avion
eu as lua o prietena buuuna si pe cai(inaripati)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La Eforie Nord la Hotel Europa la Spa, cu rasfat inclus. Si preturile sunt f decente in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mie mi-ar placea un bal mascat...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lai

Inchiriat o casuta la munte, intr-o statiune de ski, o saptamana. Prietenii sa vina care cum pot, cateva zile, unii se suprapun, altii nu. In timpul zilei - la ski, sanius, bulgareala. Seara gatesc impreuna cu prietenii care sunt acolo in ziua respectiva, apoi stau la povesti, la un pahar cu vin, eventual si muzica si dans, sau filme, sau ce au chef in fiecare seara.

Lai

Are o pensiune, proprie, intr-o zona pitoreasca langa Brasov....

Caut ceva..extrem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Mie mi-ar placea sa merg undeva unde-i cald si insorit... tocmai s-a intors o colega din Bahamas
Asa cadou mai zic si eu !

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput