FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Hai ca azi ma maninca si pe mine limba, sunt nevorbita ca de 2 zile nu am iesit din casa. La sfirsit de sapt o sa fiu plecata, nu ma dati va rog disparuta ca revin luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

criademo..nu stiu ce debitam cand am zis "ma bag??" dar nu te supara..hai ca stiu eu ca esti fata iertatoare!habar nu am,oare ce am vrut sa zic??sunt cu pluta!!!da pe bune ca ma enerveaza!!!ce Dzeu am vrut sa zic???aaaa... mi-am amintit-insa trebuie sa-mi inmultesc neuronu sau sa-l vitaminizez,ca stau fff prost cu exprimarea!!vroiam sa zic daca continui..adica pozitia 72-73...Doamne mai trebuie sa iau si lecitina acum-deci fatuca tot la pestele tau ma pretez!!!vezi,fac ce fac..tot la baietelul tau trag!!o pui de-o soacra!!senila-dar am inteles ca se vindeca uneori!!mai am sanse!sau nu???
turqoise..stai linistita mama,ca vine imediat criadema cu o solutie si ptr sotu' tau!si las fata ca se intampla acusi o minune si o sa ai gigei de no sa poti sa-i duci!!!ups!pardon-nu tu!!sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Mai, pina am scris eu un mesaj voi ati mai scris vreo 5 . Harnice sunteti! Hai, mai vorbiti despre pozitii de ca eu ma duc sa le testez, vine sotu indata acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

daca tot nvorbiti de ........eu sunt una dintre acelea care au uter retrovers....cam ce pozitii ''se presteaza''?

Mergi la inceput

maruta...mama..eu ma chinui de cateva ore sa intru sa fac o baie ca-mi vine si mie soata acasa si de...daca ma ajuta criadema,ii bag niste pozitii de o sa raman perplex!!
uff si e greu rau cu fiv-ul asta!trebuie sa recapitulez iar!!!ca am uitat vad lectia 1!!eu credeam ca mara deja s-a si pus pe clocit!!!!
fetelor.....va las!ma duc sa fac baita!!!!!!!!!!!!!!
o zi buna buna sa aveti!

Mergi la inceput

dedus...asa pe scurt ca apoi nu mai ajung nici sa ma mai spal...si poate o sa fugiti toate de pe forum-de miros..........
deci-pozitia pe la spate,caprita,sau iti pui o pernuta sub fund atunci cand soata ti-e deasupra!si dup-aia stai maica cracita pe pereti,adica..cu cracii pe pereti!sa nu se inteleaga gresit!!vreo 20-30 minute!dar daca esti zbantuita ca mine nu rezisti mai mult de maximmmmmmmmmmmm 10 min!dar e bune si alea!!
bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

,pai mai fetelor...unde dai si unde crapa??!!!!
pai mai aici e vb de fiv si voi vb de pozitii???nu va ganditi si la mine ca am interdictie de o luna...plus ca anul trecut am avut interdictii cu carul ...
acuma vb de vin si de pozitii...off off mai mai!!!
frumos va sade!!

Mergi la inceput

criadrma ai dreptate in ceea ce mi spui tu mie, dar n am cum sa fortez nota, mai am de asteptat oricum 3 luni, am fost operata pe 6 ian, asa ca incerc sa ma organizez sa fie bine pt amandoi..
multumesc de incurajari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dedus75

Neata fetelor..ufff...si eu care vroiam sa fiu prima azi cu urari si invitatii la....lenesa de mine...
fetelor...m-am cam speriat aseara....ma cam durea burta la fel ca si la cm....acum sunt cam demoralizata ...mai o saptamana pana la test

dedusnu te demoraliza ca nu ti face bine, in principiu cam toata lumea are stari de genul asta ..nu te poti lua dupa asta , au fost cazuri de reusita cu tot cu dureri de burtica..asa ca stai cuminte si calma pana la test si hai cu un test pozitiv..
mult mult noroc...

Mergi la inceput

mara ti a trecut raceala?
sa dea d zeu sa ai o productie buna si un rezultat pozitiv...
cum a fost prima injectie? ti ai amintit instant cred de toate celelalte,abia astept sa ma injectez si eu...adica asistenta ca eu in nici un caz..
maddutz draguta pe unde esti?
uratica, nu umbla pe ulita prin vecini , ...ca binedispui pe toata lumea si nu o sa le mai stea capul la injectat si ouat

Mergi la inceput