FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui apalina

apropo ,pe unde e Mara ? nu stiam ce lipseste !!! Mara cum stai cu injectatul ? vad ca-ti ocupa tot timpul ,da-i inainte si sa "clocesti " vorba lui uratica ,multe oute ,un cofrag intreg !!!

Deocamdata bag injectii in burta, cu clocitul incep din 20. Sper sa fac un cofrag, macar unul din ala mic, cu 10 oua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aaa...fetele,eu am intrebat dr daca e bine sa iau acid folic sau alte cele-vitamine etc..mai ales ca eu is cam somaleza..
si mi-a zis strict-NU!nici macar ceva natural!ptr ca toate astea cresc imunitatea si s-ar putea sa ma trezesc sa raman insarcinata,dar corpul meu sa respinga embrionul,tratandu-l ca pe un "intrus",ceea ce poate duce la un avort spontan...acu nu's ce sa zic....ptr ca mi-a explicat-daca e sa raman,ot sa iau vitamine,acid folic si alte nebunii in timpul sarcinii.
o fi adevarat-n'o fi.....eu una desi sunt cam anemica nu as lua nimic.dar daca aflati altceva,informati-ne si pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata mara!!!bafta la injectat!si nu ne lua pe noi cu 10 oua... sa vii cu o productie serioasa de minim 30!!pai se poate?anul asta treb sa batem recordurile!!
ai grija de tine fata frumoasa!tinem pumnii!

Mergi la inceput

Vad ca ati umplut un capitol, bravo fete harnicute !!Eu cum am niste zile mai aglomerate si la serviciu abia reusesc sa citesc ca sa tin pasul cu voi.Apropo de stari nasoale, nici eu nu m-am simtit tocmai grozav zilele astea, initial am crezut ca de la injectiile de inhibare da se pare ca e o stare generala, posibil din cauza vremii. M-am trezit in fiecare dimineata cu dureri de cap, eram mai irascibila ca de obicei, sper sa treaca.
asa, astea sunt pentru dedus pe care o asteptam azi cu un test pozitiv
maddutz, brunadria si eu am luat doar omega 3 cu vit. b, i-am dat si sotului ca nu strica Asta dupa esecul la fiv 1. Dar n-am sesizat vreo imbunatatire sincera sa fiu ba dimpotriva. Am citit ca au fost fete la care a avut rezultate dar la mine nu s-a prea vazut. Cu toate astea am luat si dupa fiv 2 vreo 2 luni. Am mai luat vitex fruit pentru reglarea hormonala dar de la inceputul lui ian. am intrerupt orice medicatie, exceptind cea pe care eu o iau zilnic pentru tiroida si care e prescrisa de doctor.Si eu le-am luat dupa capul meu dar dupa ce am tot citit pe aici pe forum am ajuns la concluzia ca nu e prea bine sa le iau asa, dupa capul meu.
uratica, donez si eu o bucata de burtica ca sa nu te plangi ca esti prea slaba . E nitel ciuruita de injectii da te descurci tu . Si vezi ce faci sa nu te prinda raceala.
pup toate fetele, revin ...

Mergi la inceput

uratica, ne tot intersectam de dimineata. Am inteles, las ca fac eu oua multe multe, cate incap sub o closca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fetele!minunea cu II nu cred ca se intampla luna asta....am facut testul aseara pentru ca ma doare burta ca si la CM si a iesit doar I....sunt putin dezamagita dar....asta e.....acum astept sa vina rusii....si sa incep tratamentul din nou( poate inbunatatit cu oestrogel ca sa creasca si endometrul)...adevarul este ca la 4,7 mm in ziua 11....nu ma asteptam la minuni...asta combinat si cu oligospermia medie a sotului reiesita conform ultimei spermograme...
va pup pe toate si luna asta astept rezultate pozitive de la restul....eu va ajung din urma luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata,
dedus dupa cate stiu eu testele de urina se fac practic dimineata , eu de exemplu mi am facut seara negetiv si bimineata pozitiv,mai ales dupa 12 zile, se poate sa fie si cam devreme, eu zic sa mai astepti sa vezi , poate poate...oricum nu ti pierde speranta, data viitoare o sa fie bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor eu practic trebuia sa merg la sfarsitul saptamanii in franta , martea viitoare la control, dar sau cam schimbat lucrurile,
nu pot sa merg duminica nu am gasit bilet de avion si nu stiu cum o sa fac pt ca nici mai repede n aveam cum sa merg mai am vineri un examen, o sa mai vad azi cum fac,foarte tare mi am stricat planurile..parca nu ma mai pot organiza ,sunt si un pic stresata pe chestia asta, credeam ca ma apuc si de analize,dar dupa calcule le am cam ratam oricum luna asta,pt ca trebuia sa astept odata rezultatul de la pap si cm o sa fie in timp ce astept rezultatul...harababura mare,sper sa le rezolv toate cumva..daca nu luna viitoare..c est la vie...
si eu m am trezit intoarsa trebuie sa fac ceva sa mi revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor am deschis un nou capitol aici

sa ne fie cu noroc, iar mara capitolul 7 pe care il incheiem iti va purta cu siguranta noroc, caci in cadrul lui ti-ai initiat tratamentul. iti doresc ca in urmatoarea luna (si pe parcursul capitolului 8) sa devii o closca veritabila!
ps: [mara sper ca esti de acord cu mine ca, nimeni, veci, nu ti-a mai facut o astfel de urare!

Mergi la inceput