FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

fetelor,inainte de a ma inregistra pe acest forum, am intrat pe un alt forum mai putin cunoscut si acolo tot asa eram vreo cateva fete care nu puteam concepe, si azi surpriza a mai reusit una din ele, defapt am mai ramas doar eu dintre cele care eram acolo, dar oricum sunt ff bucuroasa pt. ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

aa, apropo,uratica, una dintre acele fete a reusit sa ramana gravi dupa laparoscopie,asa ca poate vii cu o surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare,
ce faceti fetelor?
eu mai am un examen vineri si gata am scapat...
dedus a cata zi ar fi maine? mai asteapta totusi o zi , zic eu ,dar cred ca nici eu nu as mai avea rabdare..trebuie sa apara 2 liniute !!!
apalina tu astepti sa faci analizele ?pe cand e ziua?
dupa analize cred ca in 3 sapt incepi injectatul ...
mult noroc tuturor...

Mergi la inceput

enni, cand ai timp te asteptam sa ne povestesti..ce ti fac blondinii?au mai crescut?tu esti bine?abia astept sa ne pui poze cu ei..
fetelor oare jovana?o fi nascut si ea?sper sa fie bine si ea si flacaul ei ..jovana ne gandim la tine, sa vi cu vesti bune!!

Mergi la inceput

unde v ati ascuns? apar si eu pe aici si nici urma de fete..
uratica dormi?mara si maddutz cred ca sunt la munca..
turqoise lasa ca ne vine si noua randul sa fim burtoase, vb lui uratica, anul asta toate vom reusi!!!!
eu incep sa mi pierd rabdarea cu asteptatul, desi ar mai fi 2 luni de asteptare acuma port discutii de convingere cu al meu sa vin la cj, sper sa l pot convinge..eu tot in plop sunt si plopul in aer, deocamdata nimic concret...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
bruni-eu am dormit pana acum..mi-a fost ff rau si sincer nu stiu de la ce!sper sa-mi revin..ma dispera cand sunt asa plouata!
uff,sper sa scapi si tu de belelele alea de examene ca sa fii linistita cat de cat!referitor la bebe-nu dispera,nu mai e mult!2 luni...gandeste-te ca vei concepe bebelasul chiar de ziua ta!iti dai seama ce cadou o sa-ti faci?
turqoise-pot sa te iau la mine acasa???sa te auda Dzeu!si eu sper sa reusesc natural!dar daca nu,voi recurge la fiv in aprilie!oricum merg inainte!anul asta cu siguranta va veni bebe si la mine!cat si la voi!
fetele-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

brunadria eu mai am vreo 10 zile de asteptat ,cam prin 20 ar trebui sa apara uritii si sa merg sa vb cu biologul si sa incepem .DEOCAMDATA STAU BLINDUTA SI MA BUCUR DE REUSITA ALTOR FETE SI SPER SI IN SANSA MEA ANUL ASTA !!1

Mergi la inceput

uratica , si eu am dormit aproape toata ziua,nici eu nu sunt prea in forma,nu am motive dar cred ca vremea asta ma indispune ..sper sa mi treaca rapid ca nu mi place cand sunt asa...
trebuie sa vina dedus cu testul pozitiv sa dam o petrecere aici si sa ne bucuram pt reusita ei..

Mergi la inceput

apalina esti pe drumul cel bun, mai ai un pic de aici toate se lin lant si imediat ai puiutii in burtica , pana incepi e mai greu..asteptarea asta...o sa fie bine cu siguranta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

SA FIE INTR-UN CEAS BUN VORBA TA MERSI DE INCURAJARE DAR TIMPUL ASTA INTR-ADEVAR TRECE GREU CIND ASTEPTI ASTA ,IN REST PARCA ZBOARA DA' ACUM SE INCAPATINEAZA SA STEA APROAPE PE LOC !!! DAR CU RABDARE TRECE CUMVA . dEDUS CUM STAI CU ?

Mergi la inceput