FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica, n-ai somn ?Ce faci fata draga asa de dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

uritico sunt prima care raspunde la apel!!!! neata la toate si sa aveti o zi faina azi
mai am de asteptat 2 zile desi...tre sa va spun ca simt din cand in cand niste dureri ca si cele de la CM....acum ma gandesc daca sa mai astept sau sa-mi iau tampoane
oricum, indiferent de rezultat, desi imi doresc II o sa incerc sa fiu optimista si sa gandesc pozitiv
va pe toate

Mergi la inceput

maddutz....wow!!!!!am ramas muta.....in primul rand de admiratie....sincer, cum se poate ca tu sa intelegi si sa te gandesti la toate alternativele si altele sa fie asa de....hmmmm, sa nu zic batute in cap??
ca sa fiu scurta si sa nu ma intind ceea ce vrea sa spun este ca ''printre randuri'' acelea care eu am evitat sa le expun pe forum( my mistake) tu ai inteles care a fost intreaga poveste a spermogramei sotului meu....oricum povestea se intinde pe vreo 6 ani.deci....inca o data multumesc.
si....eu propun sa ne vedem de ale noastre, nu merita sa consumam energie pentru astfel de persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara-sa zici mersi ca nu v-am dat trezirea la ora 5.30!!!!ca de atunci mi-s treaza! tu cum mai esti? cand incepi sa clocesti?
dedus-na ca ti-o lua mara inainte!s-a abonat prima la cafea!si mai fetita frumoasa,nu'ti mai cauta simptome si alte cele....multe fete zic ca atunci cand au ramas insarcinate se simteau ca la ciclu..asa ca,ai rabdare si nu te lasa descurajata asa usor!mai ai 3 zile!!nu dispera,ptr ca noi te asteptam cu rezultatul pozitiv!

Mergi la inceput

va pup pe toate, uritico sincer ...inca stau bine la capitolul moral....oricum in cazul in care nu sunt II noi nu ne pierdem speranta si chiar ma gandeam sa-mi intreb medicul daca pot sa iau ceva care sa ''stimuleze'' si endometrul. tu sti ceva de asta? si cum esti tu? cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

dedus..vei veni cu 2 liniute si nu va fi nevoie!
nu stiu nimic de endometru..insa in orele mele de insomnii,citisem despre asa ceva pe forum!asa ca o sa caut si o sa te informez!
eu sunt ok,in forma maxima!astept si eu sa primesc zilele astea rezultatul de la papanicolau.sper sa iasa bine!daca nu-am timp macar sa remediez problema!pana in martie-aprilie mai am de asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

uratica merci ...si pentru cafeluta!
de fapt....acum savurez lapticul cu miere si cacao. m-am lasat de vreun an de cafeluta!
'mneata fetelor! ce mai faceti? trezirea!
azi sunt bine dispusa. azi ma duc, cred, sa-mi refac analizele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

daaa ! prezent !!! nu t-ie mila de noi uratica ?buna dimineata si o zi buna la toate fetele ! Mara mai poti draguta ? Dedus mai ai putin si gata anii de suferinta ,bafta ,sigur e cu noroc doar s-a strecurat printre noi un "intrus " si e tare norocos ,sigur va va transmite si voua din energia lui !!! Brunadria tu ? mai ai de invatat ? hai ca scapi si tu si-o sa te avem numai ptr noi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Madutz mersi de informatia cu tradusul voi incerca sa vad ce iese .Mai sunt pagini de net care au traducere pagina dar asta nu are si eram nelamurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

hihihihi....io citisem doar pagina 16. nu vazusem ca exista si pagina 17! mama, fetelor, da' matinale sunteti! io insfarsit mi-am revenit cu somnu'. as dormi...wow. dar, nu-i bai. nu peste mult voi incepe stimularea si iar voi bantui pe forum din cauza insomniilor!
dedus nu te mananca degetele pentru un test? cred ca ai niste nervi de fier. eu, pana acum, cred ca as fi consumat vreo 3 teste (pe putin). dar mai bine asa. nu ca ar fi iesit vreunul pozitiv. tocmai ata era problema las' ca tu iti vei face unu' si bun.

Mergi la inceput