FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

mda....cred ca am incercat sa 'scurtez'' informatiile si s-a inteles gresit...oricum chiar imi doream la un moment dat sa-i pot trimite scanat acele spermograme....
oricum, merci inca o data de suport, si noi sa fim sanatoasesi foarte gravidoase

Mergi la inceput

mda....cred ca am incercat sa 'scurtez'' informatiile si s-a inteles gresit...oricum chiar imi doream la un moment dat sa-i pot trimite scanat acele spermograme....
oricum, merci inca o data de suport, si noi sa fim sanatoasesi foarte gravidoase

Mergi la inceput

maddutz, uriticainca o data multumesc pentru suport...nu am pus la suflet, am altele la care sa ma gandesc....mult mai frumoase...dar sincr ma mira cata rautate si malitiozitate exista in unele persoane.....viata, uneori ne ofera multe....bulshit-uri(scuzati) ....de ce sa ne-o facem si noi mai acra decat este?.....pentru mine subiecutl este incheiat....le doresc celor doi sa reuseasca si acelei doamne numai bine si sa-i vada visul implinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

dedus noi sa fim sanatoase! mai ales tu! nu pune la suflet. si nu-ti strica ziua. tu trebuie sa ai grija sa iasa testul pozitiv

Mergi la inceput

de maine incep cu 3...2...1...si....II !!!!! asa sper eu, daca nu....de la capat si poate data viioare cu voia lui dumnezeu...anul acesta toate trebuia sa fim gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hello fetelor ! vad ca azi nu sunteti prea bine dispuse ! am eu impresia sau sunt cam paralele cu ce discutati voi ? sorry dar am citit din urma si n-am depistat nici o anomalie pe aici pe la noi ,care e problema ? pev cine tre' sa bat ? ca va ajut eu doar am 1.80 inaltime si le bag in buzunar pe toate !!! mai vine si uratica sa ma ajute ca tot se lauda ca da bine la picioare si gata treaba ,rezolvata !!! deci lamuriti-mas si pe mine : ce-am pierdut ?

Mergi la inceput

nimic important.....am facut greseala sa dau o informatie incompleta cuiva si altcineva s-a luat de mine la modul ironic....fatele mi-au sarit in ajutor si acum e ok....e vb de discutii pe topicul ''vrem un copil''..eu am gresit ca nu am spus toata povestea si a fost interpretata ca fiind neadevarata
atata tot...nimic grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor ,ce se intampla pe aici?
dedus nu te stresa draga , gandeste te la bebe din burtica , nu ai voie sa l superi!!!
fiti optimiste si nu va suparati pe nimeni ..evitati ce nu va convine scurt..
dedus chestia e ca trebuia sa explici, dar nici sa se faca un caz din asta, fiti calme si blande cu toata lumea ,uitati si veniti din nou in forma la subiectul nostru...
asa cum va stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetelor,gata-schimbam subiectul!si ne vedem noi de oile noastre!
imi pare rau ca nu sunt in forma optima azi!insa cum am zis-am avut un weekend full!mai ales ca am si gatit-sarmalute,ciorbita de perisoare,ciulama de ciupercute,placinta cu branza......am avut si musafiri-sunt paf!
ei,v-am facut pofta??las ca fac si eu niste uratele de fetite si o sa le invete mama sa gateasca de numa numa!!
apalino-ma bucur ca inviorezi atmosfera!ca eu una sunt muci...insa promit ca maine o sa fiu fresh!!in forma maxima!
madutz,dedus-toata lumea greseste!nu cred ca era cazul sa se crizeze lumea asa!daca era nevoie de informatii suplimentare-se puteau da de cele care stiau mai multe!insa fara atatea comentarii rautacioase!dar..nu are rost sa mai comentam!
bruni-ai mai luat si tu o pauza?ce bine!ca ne era dor de tine!
mara-cum esti?mai ai loc ptr intepaturi?
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

ei .dedus ,bruni are dreptate ,nu stresa bb ptr nimic in lume darmite ptr niste fete care n-au inteles mesajul !! nu stiu despre ce e vb dar nu merita ! haideti animati-va un piculet ca va fi bine ! cum esti ,cum te simti ? mai ai greturi ? Mara cum stai cu injectatul ? iti mai biruie cu...utul ? va pe toate fara exceptie ,fiti tari tot ce conteaza sunt planurile si bb-i nostri care sunt pe aproape !!!`

Mergi la inceput