analize

analize | Autor: alaura21

Link direct la acest mesaj

buna ziua
exista cine pe aici care m-ar putea ajuta?!cu interpretarea unor analize??!
am mare nevoie de ajutor pt ca mai dureaza mai bn de o luna pana cand voi ajunge la dr pt a-mi explica despre ce este vb
Repet...daca este cineva ...rog ajutati-ma.
De mai bn de un an incercam sa facem si noi un bebe.Dupa o gramada de drumuri facute la o d-na dr la policlinica cu plata din C-ta,am decis ca aruncam banii degeaba.Ne-am hotarat sa mergem la un cabinet particular din Bucuresti .Pt inceput d-na dr de acolo mi-a dat sa fac niste analize(in ziua a 3 a ciclului menstrual):
estradiol-130.6pmol/L
fsh-5,98 muI/mL
lh-9,42 mUI/mL
prolactina-573,5 qUI/mL
testosteron-1,09 nmol/L
Mai dureaza o luna pana cand voi ajunge iar la dr pt interpretare.asa ca.....daca cineva se pricepe....
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

alaura buna.Analizele le-ai facut la Synevo?Daca vrei mai multe info intra la fetele de Constanta unde sunt si eu.De obicei ai valorile de referinta in dreapta foii si ce nu este ok este incercuit.Mi se pare sau prolactina este putin cam mare?Si eu am avut prolactina mare si am rezolvat-o.Sincer, nu vreau sa te cert dar ce ai cautat la policlinica cu plata?Sunt multe cabinete particulare in Cta.Eu personal merg la dna Lutescu si sunt ff multumita chiar daca are tarife mari.Hai la Informatii Constanta.Pupici

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

ms ellanik de raspuns .nu ma supar ca mai certat:).acum merg la dr diana cocei de la marinescu medical center din bucuresti.am fost o singura data si a facut mai multe decat cealalta dr in atatea luni.
acolo ajungi numai cu programare.si mai dureaza ,pt ca pe data de 10 se fac programarile pt luna urmatoare(adica o sa ajung in martie):( aaa...mai vb
am auzit foarte des de dr lutesc...este chiar asa de bun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

alaura dr.Lutescu sunt de fapt doi adica sot si sotie.Ea este f buna pe infertilitate.Oricum sunt multi alti medici buni in Cta .Depinde si de starea de sanatate generala, de noroc si de multe alte lucruri.Eu am fost o data la policlinica cu plata si beah!nu mai merg.Sunt mari preturile de la dna lutescu insa pentru mine merita.Am fost si la Mohamed si mi-a dat intr-adevar Duphaston si sa prestez a zis.Dna lutescu a avut rabdare cu mine sa imi explice multe.Oricum a zis ca a stat cu mine la taclale pt ca a vazut ca eram f documentata si a zis ca daca vorbeste macar e sigura ca si inteleg ce spune.Daca vrei iti trimit nr de acolo si al asistentei .E f greu cu programarea pt ca este full tot timpul.
Raluca 13 e vineri , eu pana joi merg la cabinet.Oricum iti tin pumnii stransi.A! sa nu uiti si tu sa uzi smochinii aia din curte ca vin peste tine.Nu ca as muri dupa smochine proaspete dar asa...macar de control.Te tzuc.
Maria ma rog la Dumnezeu sa vii cu o veste buna.Pupici!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

multumesc elanik, dar acum va fi a doua oara cand merg la dr ,la bucuresti,eu vreau de fapt sa ajung la dr marinescu,dar tre sa imi faca analizele si si abia apoi ma pot programa la el.acolo am ajuns tot fiindca mi-a fost recomandat de cineva care a obtinut rezultate.tu cum ai ajuns la dr lutescu?!ti-au fost recomandati???
Chiar sunt buni?!asa cum se spune?
sa vad daca sunt multumita de dr cocei si daca nu iti voi cere si eu nr lor,

Mergi la inceput