INSEMINARE (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_june spune:

buna Crisa,
ti-am citit povestea si voiam sa te inteb daca ai vorbit si cu medicul tau in ceea ce priveste stimularea si istoricul cu boala mamei tale.
spun asta deoarece sunt in aproape aceeasi situatie ca si tine, numai ca la mine ambii parinti au decedat din cauza acestei boli. Eu acum fac inseminari , dar din primul moment in care mi-am gasit doctorul cu care sa ma inteleg i-am spus fara stimulare si m-a inteles perfect. Am si norocul ca ovulez normal.

scuze ca ma bag in seama, dar cand aud de acesta boala ma cam ingrozesc.
iti doresc reusita din prima,
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ruzu30 de ce nu iei ceva pentru endometru? Medicul nu ti-a recomandat nimic? Incearca niste unguent Oestrogel (o spatula pe zi, pe care trebuie sa o dai pe brate) in combinatie cu Viviflor (un ovul seara, cand te bagi in pat). La mine a crescut endometru cu 3,5mm in 2 zile. Sincera sa fiu, eu te-as sfatui sa faci si tu la fel. Ai ceva de pierdut? Nimic, decat o "casuta" mai calduroasa pentru puiul tau. La mine a facut minuni.
Voi, fetelor, ce ziceti? Sa ia tratamentul asta sa nu?
Referitor la Ovitrell, mi l-a facut asistenta in burta. Nu doare de loc si nici un iti ramane urma. Oricum eram overexcited de fericire ca o sa ovulez incat putea sa mi-o faca oriunde vroia ea.
Te rog sa nu mai fi stresata. Nu iti face bine. Fugutza in parc cu sotul de mana si faceti planuri de viitor, mirositi floricele, hraniti ratuste si nu va mai ganditi la ziua de marti. Ruzu, invata sa iti faci un sistem de aparare chiar si impotriva ta. Stii, cum se spune, mai mult rau decat iti faci singura nu iti poate face nimeni.

Pupici si zambeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Multumesc mult Dankutza,asa o sa fac ,o sa incerc sa nu mai fiu pesimista;n-am inteles prea bine,ai zis sa iau Oestrogel si sa ma dau cu el pe maini?scuza-ma dar chiar nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Aaa..am uitat sa spun,am facut estradiolul in ziua a 14-a si era de 64pg/ml,ce ziceti e bine?Pe raportul meu de analize scrie ca n faza foliculare 39-189pg/ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Am tot intrebat dar nu am primit raspuns...

De unde cumparati OVITRELLE ????
Eu nu gasesc nicaieri Pregnyl in farmacii imi zic ca nu se mai importa...dar nici ovitrelle nu gasesc....am dat o cautare pe net si nimic
Dankutza si ruzu de unde ati luat ??? as vrea totusi sa-mi asigur pt luna viitoare daca n-am noroc la IA si Dr mi-a zis sa fac injectia asta pt maturarea si declansarea ovulatiei....

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ruzu30, Oestrogel este un unguent sub forma de gel. In pachet o sa gasesti si o spatula ca sa poti masura exact cantitatea de unguent pe care trebuie sa o aplici. Trebuie sa o dai pe o suprafata mare de piele. Mie mi-a spus asistenta sa ma dau pe brate. Nu am inteles nici eu la inceput. Ideea e ca acest gel se absoarbe prin piele. Nu trebuie sa freci pielea, decat putin pana intra in piele. Ca orice gel intra foarte repede.

evanescence mie mi-a facut la cabinet, la Dacia Medical Center. Asta imi place la cabinetul asta ca eu nu trebuie sa alerg dupa nici un medicament. Cumperi de la ei tot ce iti trebuie. Eu cred ca un fel de retea, dar nu chiar legala. Nu am putut sa platesc cu cardul medicamentele. Dar, nici ca imi pasa, atata timp cat nu ma stresez eu sa caut medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ooooooooooooo, cat ati scris!

Evanescence - nu se gaseste in Romania, pe nicaieri. De fapt, nu se importa... Eu am luat pregnyl de la o viitoare mamica, de aici de pe forum, care nu mai are nevoie si care are deja o splendoare de fetita. Din pacate nu am cum sa-ti trimit, pt ca tb sa fie transportate la rece... Cred ca sanse ai avea oarecum doar la clinici care se ocupa cu fiv si IA. Hei, da' pt ce vrei????????? Ca n-o sa mai fie cazul, fa bine si ramai acum gravi! Pai crezi ca ne jucam?

Sensibila - eu insist pe ideea mea,ca ne vei face o mare bucurie! Modific repede pe prima pagina!

Crisa - ce preturi....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

seara buna fetele sunteti prezente la apel? au vb de una singura?
evanescence cred ca pregnyl-ul il gasesti doar la cabinete....eu l-am cumparat de la medicul unde am facut IUI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

OK Cosicel cum zici tu...trebuie neaparat sa raman gravi ca nu gasesc nicaieri Pregnyl....
Doamne ajuta....valabil pt toata gasca

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

evanescence....cum stai cu rabdarea?

Mergi la inceput