Criza financiara...la serviciu

Criza financiara...la serviciu | Autor: jesia

Link direct la acest mesaj

Ma interesa cam cum s-a resimtit si in alte locuri criza financiara, ca la noi deja a dat afara aproape juma din angajati iar la restul ne-a redus salariu cu 30%

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Pai si la noi se simte. Inca nu s-au inceput concedierile insa....asteptam.
Ce s-a facut la noi a fost neprelungirea CCM-ului celor care il aveau pe perioada determinata.
Apreciem faptul ca s-a incercat pastrarea persoanlului chiar daca a fost nevoie sa ii mute la alte departamente.
Nu stim ce va fii......oricum la noi, bag eu de seama, nici nu se vrea sa mearga treaba si aici ma refer la management.
Sper din tot sufletul sa ma insel.

O seara buna

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la noi au concediat circa 20% din angajati aici si 50% in China si sunt inghetate salariile. a, si nu mai avem voie sa lucram peste program.

philip
23weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

La noi au facut concedieri .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Si la noi au concediat 50% din personal si ceilalti care au ramas pleaca singuri.
O alta problema cu care ma confrunt este ca numai avem de lucru in conditiile in care inainte se faceau angajari continuu si volumul de munca era foarte mare(lucrez in HR)
Salariile nu s-au micsorat inca dar se intarzie cel putin cate 3 zile.
Si atmosfera la birou este tensionata caci pluteste in aer concedierea.
Politica in firma noastra este de a te haitui pana in ultimul moment si contractul de munca se desface de pe o zi pe alta cu acordul ambelor parti.
Inca o chestie este ca oferta de locuri de munca este foarte scazuta nu ai ce sa alegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

jesia - dar tu unde lucrezi? zi macar domeniul de activitate si orasul, daca nu poti spune numele firmei...

la noi inca nu s-a ajuns la concedieri, dar este un program de plecari voluntare cu salarii compensatorii...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

jesia - dar tu unde lucrezi? zi macar domeniul de activitate si orasul, daca nu poti spune numele firmei...

la noi inca nu s-a ajuns la concedieri, dar este un program de plecari voluntare cu salarii compensatorii...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Eu lucrez in Bucuresti...domeniul:investitii financiare ( un domeniu foarte rau afectat de criza)

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

eu sunt pe liber. incredibil. s-a petrecut dintr-odata, nici nu stiu ce m-a lovit.
lucram la o firma de consultanta. au dat 3 afara, ultimii veniti. cu 1 salariu compensator.

lucrez de 12 ani in administrartiv, mai nou conta primara, licitatii, stiu english, francais si hungarian.

daca aveti nevoie, dati-mi de stire.

multumesc.

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pitzi - imi pare rau...
dar cu ce motiv v-au dat afara? ca tre sa gaseasca firma o cale de a face asta? restrangere de activitate sau cum? si ce fel de criteriu e asta? ultimii veniti primii plecati... ar trebui sa se faca in functie de performante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

eu sunt pe liber. incredibil. s-a petrecut dintr-odata, nici nu stiu ce m-a lovit.
lucram la o firma de consultanta. au dat 3 afara, ultimii veniti. cu 1 salariu compensator.

lucrez de 12 ani in administrartiv, mai nou conta primara, licitatii, stiu english, francais si hungarian.

daca aveti nevoie, dati-mi de stire.

multumesc.

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Imi pare rau!! cred ca esti in stare de soc.

O sa ma uit dupa posibile joburi.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

La sot:
Cu aplicare intre 1 februarie si 1 august:
- programul de munca s-a marit cu 1h/zi
- primele 20 ore suplimentare sunt obligatorii si nu se platesc.
- salariul se intarzaie cu 5-10 zile lucratoare.
Mentionez ca cele 20 ore suplimentre deja au fost efectuate de la inceputul lunii pana acum, ceea ce nu sustine faptul ca firma ar trece printr-o criza. Asta aduce mai mult a profit de pe urma crizei financiare, dar vom vedea in timp.
La mine inafara ca nu am reusit sa iau salariul care trebuia sa se dea acum vreo 12 zile, nu s-a schimbat mare lucru. E o firma mica, daca pleaca 3 angajati nu se mai poate desfasura activitatea.

Mami de Denisache

Mergi la inceput