sarcini pierdute

sarcini pierdute | Autor: adi76

Link direct la acest mesaj

buna fetelor asi vrea sa va spun si eu povestea mea trista de alfel ca si voi toate ami doresc un copil care se lasa asteptat dupa 5 sarcini pierdute am aflat ca am o shinechie uterina pe care am operato la parascop pe 26 ianoarie credeti ca asta o fi motivul pentru care nu puteam sa tin sarcina toate analizele find bune ?multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut
Sincer habar nu am ce boala e cea despre care spui,e posibil sa iti afecteze sarcina..eu nu sunt doctor,cel mai bine ar fii sa vb cu dr ta si sa ti se explice care este motivul pierderii sarcinilor.Vad ca esti din Bucuresti,la ce dr ai fost?iti recomand sa intri pe un subiect unde fetele scriu mai des si se pricep la mai multe..de ex.vezi subiect Inseminare(32),aspirante optimiste>20 sau alte subiecte fierbinti ca sa cunosti alte fete care poate au experimentat aceeasi problema.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bine ai venit pe

Am gasit niste subiecte mai vechi depre sinechie uterina, poate ti se par utile:
-sinechie uterina
-cine a avut sinechie
-debridare sinechie
-sinechie
-sinechiile uterine
-sinechie uterina

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna, credeam ca sinechiile te impiedica sa ramai insarcinata. am citit despre fete care pierdeau sarcina dina cauza sindromului antifosfolipidic. nu stiu prea multe, dar mai intereseaza-te uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119917

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi76 spune:

multumesc pentru raspuns dr este pr bogdan marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi76 spune:

scuze de fapt va multumesc la toate raluca shinechia uterina se face de la un chiuretaj pereti uterului se lipescsi se rezolva la parascopie.oana si an subiectele tale am gasit ceva interesant multumesc.simona buna de curand am fost la doctora uscatescu si m-ia dat sa iau aspenter 1 la2 zile pana raman gravida.gina mersi pentru ce m-ai anvatat va pup.

Mergi la inceput