pastile miraculoase de slabit?
Raspunsuri - Pagina 3

bb_yasmi spune:
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

gabriela001 spune:
SLABITI SANATOS:
1. MESE LA ORE FIXE (dar nu in cantitati industriale)
2. LEGUME SI FRUCTE (zilnic)
3. FARA GUSTARI (a se bea apa)
4. FARA DULCIURI (deloc)
5. FARA PRAJELI, GRASIMI (doar peste,pui /fiert, fript)
6. SEARA NU MANCAM (dupa 18:00)
7. MISCARE ZILNICA (renuntati la lift, mergeti 2 statii pe jos..)
p.s. rezultatul este garantat, dar nu imediat
muuuuulta motivatie va poop

XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaaa ia cineva carnitina? |
Da , eu iau , dar nu pt. slabit ci pt. efort si striere.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

RazaDeSoare spune:
Salut.Eu am luat Reductil acum un an,cam 4 luni le-am luat si am slabit.Nu prea mancam,nu imi era foame,beam in schimb multa apa si mancam si dulciuri daca imi era pofta.M-am ingrasat ce-i drept vreo 5 kile dupa ce nu le-am mai luat insa nu in timp scurt.
Medicul de familie mi-a spus de niste pastile 100% naturale,se numesc Clarinol,nu le-am incercat.Mi-a spus ca intre reductil si clarinol,daca trebuie neaparat sa iau sa aleg clarinol ca nu sunt asa toxice.A luat cineva?

alexas spune:
Fiecare are o parere diferita bineinteles cu si contra pastilelor,sora mea a luat capsula de slabit si a slabit ,am inceput sa iau si eu in prima saptamna am slabit 3 kg trebuie luat o data pe zi dimineata si la aceiasi ora ,reactii adverse nu pot sa zic ca am avut doar sete toata ziua pofta de mancare nu dar trebuie sa mananci ceva si nu prea dormean dar nu ma simteam obosita a 2 inca iau aceste pastile.
mami de miruna si andrei
multa curaj la slabit

RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami30 Fetelor nu stiu daca subiectul a mai fost discutat dar eu abia am aflat de minunea asta care se numeste Super-Slim ( atentie ca exista un fals scrie SUPERSLIM). Am tot citit pe forumuri, cica ar fi diferit de controversata capsula de slabit care tocmai a fost interzisa de la comercializare, asta cica ar fi altfel, stiu persoane care au slabit lejer 8-9 kg intr-o luna, e drept ca are si ceva reactii adverse. ( gura uscata in principal, senzatia de sete). Ce stiti? Eu sunt la prima pastila azi, cumnata mea a reusit sa slabeasca in 6 zile aproape 3 kg. Jur. Nu mai are pofta de mancare, mananca doar ca sa bage ceva in stomac si bea foarte multa apa. Am citit de pe forumuri de persoane care se plangeau de tahicardie, tensiune mare, insa pe prospect scrie ca se recomanda evitatea cafelei si alcoolului pe perioada tratamentului. Ati incercat? Chiar exista pastile minune? Eu nu vreau sa slabesc cine stie ce, dar imi imaginez ca sunt fete care se chinuie de multa vreme (am modificat titlul topic-ului ca sa nu mai sune a reclama) cami |
Cami30 imi poti spune te rog de unde cumperi tu pastilele astea?