pastile miraculoase de slabit?

pastile miraculoase de slabit? | Autor: cami30

Link direct la acest mesaj

Fetelor nu stiu daca subiectul a mai fost discutat dar eu abia am aflat de minunea asta care se numeste Super-Slim ( atentie ca exista un fals scrie SUPERSLIM).
Am tot citit pe forumuri, cica ar fi diferit de controversata capsula de slabit care tocmai a fost interzisa de la comercializare, asta cica ar fi altfel, stiu persoane care au slabit lejer 8-9 kg intr-o luna, e drept ca are si ceva reactii adverse. ( gura uscata in principal, senzatia de sete).
Ce stiti? Eu sunt la prima pastila azi, cumnata mea a reusit sa slabeasca in 6 zile aproape 3 kg. Jur. Nu mai are pofta de mancare, mananca doar ca sa bage ceva in stomac si bea foarte multa apa.
Am citit de pe forumuri de persoane care se plangeau de tahicardie, tensiune mare, insa pe prospect scrie ca se recomanda evitatea cafelei si alcoolului pe perioada tratamentului.

Ati incercat? Chiar exista pastile minune? Eu nu vreau sa slabesc cine stie ce, dar imi imaginez ca sunt fete care se chinuie de multa vreme
(am modificat titlul topic-ului ca sa nu mai sune a reclama)
cami

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Mie asta imi pare publicitate. Esti cumva distribuitor????
NU EXISTA PASTILE MINUNE SI NU VREM PUBLICITATE MASCATA!

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

despre toate pastilele de slabit nu am auzit lucruri bune.Am o prietna acare a slabit cu niste pastile dara cum ar eprobleme de stomac si cum mananc un pic mai mult vomita imediat.
Cred ca cel mai bine e un regim de viata sanatos decat toate chimicalele.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu exista pastile minune de slabit pt ca altfel nu ar mai exista prea multi obezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Stiu si eu pe cineva care a slabit in timp record multe kilograme, si in afara de faptul ca si-a dat peste cap intreg sistemul digestiv, tot in timp record a si pus la loc ceea ce slabise in timpul "tratamentului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cami, vezi ca aici, la femina intim, au mai fost o gramada de subiecte despre fel si fel de pastilute asa zis miraculoase. Nu sunt ok.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

madelaine77.. ti se pare ca as face reclama?
uite puneam o intrebare pentru ca sunt realmente interesata de subiect.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu nu pot sa-ti spun daca sint bune sau nu. Pot sa-ti spun doar ca am luat vreo 3-4 pastile de slabit "insula tineretii" si imi bubuia capul de durere, plus ameteli puternice. Le-am aruncat imediat, cica trebuia sa iau vreo 250 . Asta acum un an de zile. De atunci am rezistat cu stoicism ca sa mai incerc si altele. Asa ca am trecut la ce stiu eu mai bine: miscare cat mai multa si mancare cu masura.
Daca tot ai inceput sa le iei, spune-ne tu cum te simti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Daca ar exista pastile miraculoase de slabit toate persoanele supraponderale ar fi slabe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Chiar mi-a povestit o colega de servici despre cumnata ei care a slabit 20 de kg cu Super Slim, fara vreun efect secundar.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

poze

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Crinuta, tu ce-ai facut pana la urma? Stiu ca incepusei sa iei Capsula de slabit. A avut efecte secundare, te-ai simtit rau, ai slabit? Cat timp ai luat-o?

Mergi la inceput