Aspirante optimiste >20 ani (389)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

sorina bine ai revenit acasa.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna fetelor, ma mai tineti minte?
din pacate nici o veste buna pt. mine pana in prezent, in schimb au parte din ce in ce mai multe colege de-ale mele de vesti bune... tocmai am aflat ca inca 3 sunt gravide...
sunt distrusa, mai bine nu aflam...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Ramonika uite un sa treaca supararea. O sa fie bine si pt noi. Presimt Noi am fost la miresici de 2007 si o sa fim mamici de 2009...cel mult 2010

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

floricik 2009, nu se poate 2010

daca ramanem zilele astea,de ziua indragostitilor, ne luam de mana si ne mutam la odiseea de Nov 09, daca ramanem in luna martisorului nastem la inceputul lui decembrie 09, daca ramanem in aprilie ( ca tot e ziua mea pe la mijloc) ar fi inceputul ianuarie 2010, dar se poate foarte bine sa fie tot 2009

asa ca mai avem 3 incercari sa devenim mamici de 2009....e buna socoteala mea?

eu Z13, o prind din urma pe floricik

ramonika

mamieea bine ai venit
sorinake bine ai (re)venit

am visat azi noapte ca alaptam un bebelus...oare ce inseamna? il tineam la piept si ma uitam cum suge, parca am vazut si lapte curgand, nu ma durea, era bebelul meu, dar nu stiu daca era fata sau baiat

spor la iubit

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

buna uta
si eu visez din astea. o data chiar am visat cum nascusem. dar tot asa nu stiu ce este, baiat sau fata. poate ca e un semn ca vom avea si baiat si fata, acu sa vedem care o fi primul. sau poate vor fi gemeni?
Doamne ajuta!

Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

happy iar nu dormi

sa fie ce-a fi, numai sa fie...gemeni ar fi frumos, dar mie cel putin mi-ar fi tare greu aici

in sua se acorda doar 6 SAPTAMANI de concediu, ar trebui neaparat sa o aduc pe mama, care poate sta doar 6 luni pe an in state

o nebunie intreaga, dar parca nici nu-mi pasa, eu abia astept

nopate buna

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

noapte buna draga uta. sa visezi la bebelul tau.
merg si eu la naniacusi.

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor. Am facut pentru toata lumea, am facut si suc natural pentru cine doreste.
Bu venit fetelor noi si sper sa stati cat mai putin pe aici si sa mergeti cat mai repede la odisee.
La mine nimic nou. Inca nu mi-a venit mai astept si daca astazi nu vine maine dimineata fac un test.
Apropo de colege gravide. Acum trebuie sa nasca o colega de servici si o alta colega care incearca aproape de 2 ani m-a anuntat saptamana asta ca este insarcinata si are 9 saptamani deja. Deci va dati seama cum ma simpt si eu.

Poze nunta mea
http://tt.lilypie.com/NZ3jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor. Titi eu vreau uhn suc natural caci ma simt complet lipsita de energie in dimineata asta.

Eu luna asta am fost ocupata cu schimbarea postului de munca si nu stiu exact cand a fost ziua X pt ca nu mi-am mai luat temperatura. Am calculat eu cu aproximatie si am ajuns la concluzia ca perioada fertila ar fi undeva intre 2 februarie si 11 februarie. Ieri m-am trezit si am observat o usoara tensiune a sanilor. Nu cred ca e semn de sarcina pt ca am inteles ca durerile de sani apar , de regula, la 2 saptamani de la "marele eveniment". Asa ca luna asta nu ma astept la ceva fantastic.

Ce faceti de valentine`s day?

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor si multumesc de sprijin.
parca le-a apucat pe toate acuma. sunt cred ca vreo 8-9 ori gravide/ori proaspete mamici, culmea vreo 3-4 nu voiau sa ramana si au ramas...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

77BEL - chiar nu stiu nimic din ce ai intrebat tu. poate ar fi bine sa intri si pe subiectele cu FIV poate stiu fetele de acolo mai multe...
hai curaj si gandeste-te ca sute de oameni se opereaza zilnic si nu moare nimeni din operatiile astea mai usurele...

Mergi la inceput

uta - multam

floricik - acuma ce-o fi, 2009 sau 2010 e oricum bine, dar normal ca as prefera si eu 2009

Mergi la inceput