Aspirante optimiste >20 ani (389)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Salut fetele!
Eu azi am fost libera si am avut program administrativ: ...abia am terminat!
Voi ce ati mai facut?
Ma duc sa va citesc din urma si revin

Moni

Te asteptam cu drag

http://community.webshots.com/album/569950095pHmYNl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna la fete.
am lipsit si eu zilele astea. o problema in familie...
eu raportez Z4, dar asta numai CM nu este. e de fapt un mucus care se tot intinde si e rosu spre negru. nu am murdarit nici un tampon de alaltaieri. nici nu stiu ce sa mai cred. am inceput sa fac si polidin, dar mi-e ca il fac degeaba...

claire, felicitari draguta si sarcina usoara.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Happymum..se pare ca tot una de alta dam... Cu doctorul tau ai vb despre asta? Esti dereglata in vreun fel?

Moni

Te asteptam cu drag

http://community.webshots.com/album/569950095pHmYNl

Mergi la inceput

asa e moniik.
nu am vb cu doc, ca il schimb si inca nu sunt hotarata. de dereglat nu stiu ce sa zic, caci a venit la zi, nu a intarziat, doar ca si-a schimbat consistenta.

Alex, hai la mama!

Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

asa e moniik.
nu am vb cu doc, ca il schimb si inca nu sunt hotarata. de dereglat nu stiu ce sa zic, caci a venit la zi, nu a intarziat, doar ca si-a schimbat consistenta.

Alex, hai la mama!

Exact asa mi s-a intamplat si mie luna asta cand mi-a venit, abia daca murdaream ceva, numai mucus de-ala rosu f inchis...Nu stiu ce poate fi, ca nici timp sa merg la doctor nu am avut.

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Happymum si eu la fel am avut luna asta si luna trecuta CM, in primele 3 zile doar mucus de ala abia prin a 4 ceva ceva sange mai mult si in a 5 putin de tot..Eu am pus asta pe seama AC, care le-am intrerupt luna asta! Asta o fi motivul la mine, dar la voi??

Mergi la inceput

gabidaniela mie mi-a spus o fata ca si la ea a fost asa si a tinut-o 10 zile si apoi a venit CM ca lumea. eu am reusit de mi-am facut o programare la doc pt miercurea viitoare.

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

gabidaniela mie mi-a spus o fata ca si la ea a fost asa si a tinut-o 10 zile si apoi a venit CM ca lumea. eu am reusit de mi-am facut o programare la doc pt miercurea viitoare.

Alex, hai la mama!

La mine a fost asa primele 3 zile si urmatoarele 2 zile a curs putin, dupa care mi-a trecut. Nu mi s-a mai intamplat asa niciodata.

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claire_vl spune:

Multumesc pentru urari. DEja ma lupt cu greturi si stari de rau, dar nu pot sa ma plang. Ca tot vorbiti de dereglari, ce am uitat sa va spun este ca in aceasta perioada in care "m-am concentrat" si am tot incercat sa facem un bebe, am avut primele mele dereglari de ciclu, inclusiv chisturi si altele. Nu stiu de unde au aparut, dar e posibil sa aiba legatura cu stresul si supararea z1 din fiecare luna....

Claire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor. Am facut prospata pentru toata lumea.
La mine nimic nou. Astept sa imi vina. Am facut duminica test si mia iesit negativ. Mai am totusi o mica sansa sa vad daca imi vine si daca nu atunci o sa mai fac si alt test.

Poze nunta mea
http://tt.lilypie.com/NZ3jp2.png

Mergi la inceput