LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

laura
nu am cum sa fiu suparata.
adica am dar incerc sa nu bag in seama pe nimeni.cel mai greu e cu sotul.
nu vrea si pace
dar el nu vrea nu ca nu avem bani acum.ca a zis ca acu poate ne descurcam dar mai incolo?ca pe masura ce cresc se maresc cheltuielile.bun dar veniturile cresc cand ma intorc la munca si eu,nu?ca nu o sa stau o viata pe 800 ron,nu?
el se gandeste la cheltuielile de peste 5 ani dar la veniturile de azi.
motiv pentru care nu mai vrea un bebe.si nu vrea sa anuntam inca.cel putin nu pana vineri cand fac primul control.ca sa fim siguri ca e totul in regula.oarecum are dreptate sa nu spunem inca ca am avut o sarcina oprita in evolutie acum cateva luni.
sormea in schimb e incantata ca va fi nasa iar.deja isi face planuri de botez si se gandeste la nume

om trai si om vedea ce va fi.
ici tuturor

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor intai heeelp:
prietena mea e gravi in 32 sapt si la eco facuta ieri la dr Radulescu de la Medlife si i-a iesit lichid amniotic in exces...a scris suspiciune de diabet de sarcina...dr ei gineco a trimis-o sa-si faca glicemie provocata....puteti sa-mi dati detalii? se face oriunde? ea a sunat la euroclinic si i-au spus ca e mai complicat....haideti, astept si eu raspunsuri...graviduta e si foarte panicoasa si tare mi-e ca boceste nonstop si face rau lui Razvanici din burtik!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
GRATIELA si eu am fost suspectata de diabet gestational si de regula totul se rezolva cu un regim alimentar strict(asa mi-a spus si dr si cei care mi-au facut analizele).Spune-i sa nu se sperie ptr ca analiza e simpla si se face in 3 etape.Prima data i se va lua sange pe stomacul gol,apoi va bea 50 ml de glucoza dizolvata cu putina apa si dupa o ora i se va lua din nou sange.Dupa alta ora iar va trebui sa dea sange.La mine s-a rezolvat cu regim dar dulciuri 0.Pup prietenei tale.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

IN CINSTEA SARBATORITEI DE AZI, PRINTESA ELENI!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am tot vrut sa-i raspund lui Cati si nu am apucat:
Da, botezul se face intre 7 si 40 de zile. Sigur fiecare e liber sa aleaga cand isi boteaza copilul, dar din punct de vedere religios e bine sa botezi copilul pana in 40 de zile. Dar, mama nu poate asista la botez inainte de molifta de 40 de zile, de aceea mamele doresc sa aibe loc botezul in a 40a zi sau dupa. Deci, in nici un caz 3-4 saptamani nu este prea devreme.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

A luat cineva LOXEN in timpul sarcinii ptr ca eu trebuie sa iau 2 pe zi si sunt foarte ametita?Am citit si pe la mamici fr si cica e destul de recomandat aici.M-a prevenit dr ca ma voi simti cam ciudat cateva zile dar cica ar avea rezultate f bune in reducerea contractiilor.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput