America (147)
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alintaroma Ciuf o dau eu ... da nu ai un vecin asa bun ca mine There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
Tu sa dai Cafea Kronung cu Alintaroma, daaaa
.Cand am fost la ski we trecut, am dat din colt in colt unde sa lasam patrupedul. Toti prietenii nostri, iubitori de animale, au mers si ei la ski. Si asa greu mi-a fost sa gasesc pe cineva. Am sunat si la hotelul de animale si Cezar nu era la zi cu Bordatella asa ca nu mi-l primeau. Pana la urma am rugat vecinul. Si a fost un dragut.
Dar zau de nu e asta o problema cu cainii. Cu matele e mai usor, la pui cutiuta de nisip, vasul cu mancare si apa, si le poti lasa vreo doua zile fara ingrijire. Miere, ce ai mai facut cu pisicuta, stiu ca avea probleme cu labuta? E interesata sa il observe pe Aidan?
Ramona, ce curs fain ai gasit pentru Alexandru. As avea si eu nevoie de asa ceva ca sunt la pamant cu public speaking. Imi tremura vocea ceva de speriat. Cu mainile nu stiu ce sa fac, parca nu ar fi ale mele, le rasucesc, invartesc, gesticulez, dar asa nervos
.Panteruta, ce grozav ar fi sa stati in Hawaii pentru o perioada. Acolo mi-am facut vacanta de vis, cand n-aveam copii, sotul era la munca si eu stateam ca o matza la soare, imi beam cafeaua de pe balconul camerei cu vedere la ocean, exploram padurile, deja am in nas mirosul unei lei ce o tineam in camera si era facuta din chiparoase, gardenii si orhidee. Ah, ce amintiri imi trezisi. Tot visez ca om ajunge la anul. Sanatosi sa fim.
Cum ti se pare Germania de locuit acolo? Sotul a stat trei saptamani intr-un orasel aproape de Munchen, Rosenheim, daca nu ma insel, si i-a placut foarte mult. Zona montana, cu arhitectura caselor specific zonei, zapada multa. Si ce i-a placut lui mult ca lumea era tare outdoor. fetele imbracate gros, cu manusi, bicicleau de zor. Lumea relaxata, mergea mult pe jos... A si prins pregatirea de Sarbatori acolo. Lui ii plac oraselele mai retrase si de munte, sa simta aerul tare, de munte.
De dimineata imi spunea ca planuieste sa mergem la litoralul romanesc, la vara, si ca a gasit niste hoteluri in locuri mai retrase
. Cum naiba sa il conving ca nu vreau sa imi tarai copiii in locuri unde dai cu tunul sa gasesti picior de om. Vreau sa ii socializez, sa simte pulsul vacantei la mare. Offf, cat mai am de lucrat cu el
. Avem noi timp sa ne salbaticim cand om fi la pensie.Ieri am fost o albinuta. Am curatat casa, spalat geamurile si patura cu care ne acoperim noi. Am pus-o in cada la inmuiat de dimineata si seara am luat-o la frecat. Doua ore a durat. Marime King. Si am acum febra la muschii "gluteali"
Lisa, mie mi s-a parut tare greu in primele trei luni cu fata (cu baiatul a durat numai o luna). A stat prinsa de sanul meu, exact cum descrie Miere. O tineam intr-un wrap la piept si sugea, iar eu mai dadeam cu matura, un praf sters
Ah, semestrul asta mi-am luat un curs de psihologie. In carte, la capitolul despre inteligenta, poza pusa pe marginea paginii cu orfelinatul "Laganul pentro copii" din Romania. Chiar noi suntem cel mai bun exemplu cand vine vorba despre orfelinate? In cartea de sociologie la fel, parca v-am mai spus. Acolo prezentau conditiile mizere in care traiau copiii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
pumba spune:
neata!
ciuf- pune pe hartie ,tot ce ati adaugat VOI la casa, absolut tot,conteaza fiecare mica -mare imbunatatire. bafta multa!
miereamara spune:
Offf, tocmai ce ma laudam...si am avut si eu o noapte aproape alba
!
Ciuf, pisi e bine, i-a trecut labuta in cateva zile, nu a fost nevoie de tratament. Convietuieste pasnic cu bebe, a fost curioasa la inceput, apoi cateva zile nervoasa ca nu a mai lasat-o in dormitor, acum il ignora pe Aidan si cerseste atentie de la noi de cate ori ne vede liberi. Are ora ei de rasfat seara, incerc sa nu ii stric tabieturile...mi-e mila de ea, se uita la noi cu repros
.
Si noi am platit asta vara cand am fost plecati o saptamana vreo 150 de dolari pt boarding plus vaccinurile vreo 150.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ciuf spune:
| citat din mesajul lui pumba neata! ciuf- pune pe hartie ,tot ce ati adaugat VOI la casa, absolut tot,conteaza fiecare mica -mare imbunatatire. bafta multa! |
Asa ai facut tu?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
blackpanterro spune:
LOL Ramona, ar fi fain, pe bune! LOL. Iti dai seama cu ce patima am gradinari dupa discutii despre politica aprinse? As avea cea mai faina gradina din Oahu. LOL
Daca ne accepta astia cererea tragem un luau cand ajungem si sunteti invitate toate! :)
Ciufulici, e faina Germania dar nu as vrea sa locuiesc aici permanet. E o tara superba si mor dupa sudul Germaniei, e foarte pitoresc, dar cu toate astea nu mi-ar place sa imi petrec restul vietii aici, evental daca am avea o casa la lacul Konstanz, nu mi-ar displacea, pt concedii.Nici limba nu imi place deloc, mi se pare grea tare.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
pumba spune:
eu nu am facut asa si imi pare rau
am omis cateva chestii( felinare si storage )
tatal meu nu se simte prea bine, in tara si nu pot face nimic de aici.

Ramona J spune:
Pumba sanatate multa tatalui tau.
Daca ai equity mare tot e nevoie de appraisal?
Ziceam de cursul de public speaking, dar sint la fel de incintata si de pian. Pe Alexandru l-am dus si in Romania, nu se compara ca si metoda de predare. Am stat si eu la prima lectie (in Romania stateam la toate) si am fost uimita cit de multe a invatat intr-o singura ora si cit de usor pare totul. Plus ca-i place, ieri nu-l mai opream de la "practice" ca se facuse vremea de nani si el nu se mai oprea. Dupa doua lectii cinta binisor "Mary had a little lamb".
L-am incurajat si eu la inceput, i-am zis ca la sfirsitul lectiilor vom avea o serata muzicala. Sa ne cinte "by the fireplace"
si o sa avem tot felul de "goodies" pentru dupa...
Plus ca dimineata la scoala au emisiunea aia ce se transmite prin difuzoare, facuta de copii (presupun ca-i peste tot chestia asta) si in fiecare saptamina cinta vreun copil talentat. I-am zis ca daca se straduie poate sa fie el copilul ala talentat care va cinta in curind.
I-a suris ideea, sa vedem cit il tine.
ciuf spune:
| citat din mesajul lui adriuta Today: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() For you ![]() Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Sarbatorim ceva azi? Spune aici sa facem cantarea.
Fetelor, incepu sa ma doara locul unde fuse maseaua. Ma cam chinui medicul ca era rupta, cu surub, tot zgarma pe acolo, a si durat pana mi-a extras-o sau cel putin asa mi s-a parut mie, aveam o pozitie de ziceai ca ma lipesc de tavan si vedeam numai mutre foarte ingrijorate. Sunt o scenarista fara pereche, stiu, stiu.
Doctorul imi prescrise Vicodin. sa ma duc la farmacie sa il iau? Nu mi-a trecut prin cap sa iau de acasa un Tylenol. Locul e umflat, parca am o galca.
Eu sunt in perioada in care trebuie sa apara rusii si as goli frigiderul. Pe bune. Imi vine sa imi pun botnita. Bag in gura tot felul de chestii, asa haotic. Si nu gasesc nici un junk food prin casa
. Ca ne-a pocnit asa sa mancam sanatos Aseara pofteam la ceva dulce. Pai nu mai avem nimic. Ca doar eu i-am interzis mamei sa nu ne mai faca dulciuri ca le mancam
. M-am strecurat tiptil in camera, ca hotu', la calculator, sa nu ma vada copiii ca beau ca am si eu o pasarica la cap. Nu imi place sa ne vada copiii consumand bauturi alcoolice.Pumba, sper sa nu fie ceva grav cu tatal tau. Mie mi se rupe sufletul cand vad cum ne imbatranesc parintii, (as vrea sa ii vad exact asa cum erau cand eram eu mica) ca incep sa devina vulnerabili, ca nu sunt langa ei cu o alinare, sa ii vad eu ca sunt bine, ca au tot ce le trebuie. Ma uit la parintii mei cum incep sa se aplece de spate, parul e demult alb, cum uita, cum vor sa faca lucrurile bine si le ies exact pe dos, ca au toata bunavointa sa faca totul cum trebuie, ca au atata iubire pentru nepoti si ca isi doresc atat de mult sa ii vada mari si asezati la casele lor. De acum ... la ce ne putem astepta? Decat ca incepe sa ii doara una-alta, ca nu mai sunt asa in putere si ca devin si ei niste copii ce au nevoie de atentie si ingrijire.
Despre refinantare, nu stiu de ce aveam impresia ca ce imbunatatiri ai facut in casa nu conteaza mare lucru, cantareste mult mai mult cu cat s-au vandut casele in zona, cat e de mare casa ta, si da, daca ai facut imbunatatiri majore: schimbat geamuri, de exemplu.
Dar o sa am grija sa fie sotul acasa cand ni se face estimarea.
ciuf spune:
Am uitat. Liris, ce face bebelina in burtik? Cat mai ai pana nasti? Te simti bine?
Crisspolis, felicitari pentru bb. Sa fie cumintel ca al Irinei
si sanatos.
pumba spune:
doare- mai ales ca sunt/suntem departe de ei,dau eu telefoane ,dar ajuta?
se cred zmei,nu asculta sfatul doctorului si isi agraveaza situatia. noi ii vedem batrani,ei ne vad tot copii. ce pot sa fac ?astept sa sune tel.
noi am vopsit interior ,schimbat 2 usi si mai multe maruntisuri ,nu lucruri mari( schimbat geamuri,gard,ect)si val a crescut cu 20de mii in 2 ani.lucru bun in situatia actuala.

o dau eu ... da nu ai un vecin asa bun ca mine