America (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alintaroma, poate se face dupa o anumita varsta!!! David a facut vaccinul da, cred ca in a 2-a zi de la nastere...dar pediatrul mi-a spus ca "wears off"...
Mi-a recomandat sa ii fac vaccinul de oreion separat (el a facut rubeola boala) si ar trebui sa merg la Health Dept, ca ei nu il au decat in combinatia MMR...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce caine cool ai Sanzi, latra si miorlaie!
Mey, e ceva de groaza cu frigul asta, ....am si eu ocazia sa imi port cele 5-6 perechi de cisme achizitionate inutil, dar nu pot iesi din casa, ca mi-e frica sa conduc cu copilul deocamdata.

Eu ce sa va spun, la fel ca Lisa, toata ziua cu puiul in brate, azi a plans de la 12 la sase, cum il puneam in patut incepea soneria, asa ca l-am tinut in brate. Si-a scos parleala ca azi noapte m-a lasat sa dorm de la 11 la 5 dimineata.
Nu stiu cum o sa pot termina teza aia de master, cred ca ajung la pensie cu ea:))o sa fiu cel mai batran student din departamentul de economics al UF.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Miere, las' ca esti mama eroina Te-ai descurcat excelent!!!!! Ce mai contaza restul???
Io ma perpelesc pe aici ca nu pot sa vad filmul...nu stiu de ce

Io sunt racita cobza...nu stiu ce e cu mine...si imi vine sa mananc non-stop!!!! am fata uscata parca sta sa cada...de abia respir...cred a tot fac si febra...am ochii iesiti din orbite...uf...baba cloanta...si maine e party

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Nu imi dau seama de ce nu poti sa-l vezi, poate ai setat ceva prin computer..
Trimite-mi pm cu adresa ta de email si iti dau invitatie pt filmulet poate poti sa il vezi asa.

Sau copiaza asta direct in browser-ul tau:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Ramona, pai iarna asta cam asa ceva a purtat si Eva cand am luat-o in vizita. Nu v-am spus ca vreau incaltari inchise in fata sa nu isi strice fata pedichiura ?
Ieri si-a scos Crocsii la purtare.
Si, va rog, nu uitati unde locuim. Colorado, daaaa?!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Sint niste sandale care au ceva gen bretele, plus cite una in fata, in drept cu degetele. Eu la alea m-am gindit cind ai zis...
Dar ai dreptate, mie mi-a fost cam frig asta-vara cind am fost in Colorado. Peste noapte am dat drumul la caldura (si ziua la AC).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Irina, ce frumos este montajul! Bebe Aidan doarme tare frumos, iar poza cu tata si Aidan pe canapea e foarte faina. Mi-a mai placut o poza cu burtica pe care o studia pisicul.

Eu ma chinuiesc cu niste dureri de dinti de vreo doua zile. Cred ca e o nevralgie, nici nu am fost la doctor. Am tras niste guri de tuica sa amortesc dintii si a functionat In rest, pisicul meu vine langa mine si toarce, ca sa ma linistesc:-)

Sanziana, am vazut si eu pantofii, sunt frumosi. Cam ala e pretul de sus pe care il dau pe pantofii mei.

Ah, am citit de un site, mint.com, unde iti pui toate datele financiare - carduri, bank accounts, loan-uri si iti fac automat rapoarte, tip luna asta ai cheltuit atat pe groceries sau iti da sfaturi, poti sa economisesti daca faci asta. E fain, nu stiu daca as fi avut curajul sa imi bag toate detaliile financiare pe un site, dar sotul a insistat.

Mergi la inceput

Haha, pisica mea era fascinata de burta, mai precis de miscarile de trupe din ea, se misca copilul asta....se ghemuia cateodata intr-o parte si in cealalta parte ramanea un gol...scoatea labutele picioarelor in afara si eu il mangaiam, nu va spun ca acum adora sa fie mangaiat pe talpi, plus ca doarme cu mainile pe fata, exact cum il surprindeam la ecografii, it's amazing, are exact aceleasi gesturi.

Sanzi ti-am trimis email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

e normal sa aibe aceleasi gesturi, asa e el, doar ca l-ai cunoscut inainte sa iasa afara!

Fetelor ati incercat sau ati auzit despre dieta cu Lingzhi? Stie cineva cat de eficienta e si daca are side efects?

Alina

Mergi la inceput

Miere ce fain e montajul! Presupun ca l-a facut Lucian, cind ai mai avea timp si pentru asta?

Lisa nu dispera asa ca se supara Ana! Se poate sa fie o intimplare, mai sta si ea treaza si apoi cam cu asta se ocupa bebelusii, cu plinsul adica. Daca vezi ca face asa in continuare atunci iti poti face griji ca nu primeste suficient lapte. Haide ca o sa fie bine, fa-ti un AMR cu primele trei luni ca trece repede timpul si se rezolva toate: nesomn, plins, colici.

Sinzi am vazut pantofii aia, eu caut la fel de buni la un sfert de pret. Anyway, uita-te mai bine pe 6pm.com ca-s mai ieftini. Nu-s aceleasi modele, dar gasesti ceva decent si acolo.
Eu nu sint stuck pe un brand anume, am o multime care-mi plac. Europene toate.

Mergi la inceput

Josefine cum iti place mint.com? Oare e diferit de Quickbooks? Ca suna cam la fel.

Mergi la inceput